Scorul acestui articol
[Total: 43 voturi. Media: 4.6]

 

Când fostul președinte al țării recunoaște cu gura lui, cu vocea lui, cu tupeul lui incomensurabil că i s-a raportat, în avans cu trei zile, de către ceilalți din grupul său infracțional, prin ce manevră mafiotică va fi arestat cel mai mare dușman al său la acea vreme, Dan Voiculescu,

când, aflând despre planul ticălos, a rămas pasiv, lăsând ca nemerniciile să se petreacă și propovăduind poporului credul minciuni despre măreția luptei anticorupție condusă de „justiția independentă” în frunte cu „patrioții” Coldea și Kovesi,

când „patrioții” Coldea și Kovesi tac mâlc în fața unor astfel de acuze devastatoare, în loc să declanșeze, dacă nu ar fi adevărate, iadul ripostelor și dovezilor irefutabile de nevinovăție (căci, dacă cineva poate produce dovezi despre orice faptă petrecută sau nepetrecută, atunci exact ei sunt aceia),

care ar fi primele reacții de autoapărare ale unui stat normal și cu instituții sănătoase?

Cele din titlu, minimal!

În schimb, ce vedem?

Niște măscărici din presa aservită binomului (Dan Tapalagă (aici), Mălin Bot (aici)), niște caraghioși inepți din USR, setați pe NU la orice-ar face, chiar lăudabil, oricine nu este din gașca Iohannis, Cioloș, Kovesi, un președinte ranchiunos și orb la adevăratele probleme de vrajbă și disoluție din țară,

toți aceștia, deci,

se fac că nu observă fondul real și gravissim al dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță. Și direcționează totul spre pubelă, sub pretextul că Ghiță e un infractor care are interesul să distrugă justiția, și, prin urmare, nu ar trebui băgat în seamă.

Câtă ipocrizie! Și ce bătaie de joc la adresa celor realmente dornici să afle adevărul și să vadă dreptatea înfăptuindu-se!

Bine, bine, Imaculările Voastre, dar cu faptele dovedite de Ghiță ce facem? Adică infractorii care produc pe bandă rulantă denunțuri la DNA impotriva țintelor binomului, fără a le însoți de orice alte probe materiale, sunt buni de luat în considerare. În schimb, infractorul Ghiță, care livrează înregistrări necontestate de cei vizați (Negulescu, Băsescu), ori fotografii pline de substrat (de la petreceri private ori din vacanțe exclusiviste), ori adrese de email (cucuveaua mov) cu o parte din corespondența compromițătoare traficată prin ele, ori mărturii imediat verificabile despre abuzuri incredibile, mergând chiar până la trădarea de țară (întâlnirile din vilele SRI ale lui Coldea, Kovesi, Ghiță, cu agenți ai unei puteri străine, pentru a pune la cale șantajarea primului ministru sau preluarea ilegală a unor posturi de televiziune sau repatrierea, pe bani negri, a unor urmăriți internaționali utili pentru înfundarea adversarilor politici),

așadar, infractorul Ghiță, nu e bun de luat în considerare? Trebuie ignorat? De ce? Pentru că face dezvăluiri care nu convin mai marilor zilei?

Dacă președintele Iohannis ar fi animat de onestitate și patriotism pe măsura rangului încredințat de popor, ar trebui să se arate la fel de prompt și ferm în a-i solicita procurorului general celeritate și exigență maximă și în a le cere lui Coldea și Kovesi autosuspendarea din funcții pe durata învestigațiilor făcute de parchet, precum a procedat în cazurile Ponta, Oprea, Dragnea.

Domnia sa are, însă, cu totul alte griji. Cum ar fi să se răfuiască în continuare cu Dragnea, de data asta prin intermediul Avocatului Poporului, pentru avizul de constituționalitate solicitat de către acesta CCR, în legătură cu o lege extrem de controversată în ultima vreme.

Chiar nu înțeleg de ce Klaus Iohannis acceptă să apară în fața națiunii drept COMPLICE (prin tăcere și pasivitate) al unui grup infracțional pentru care nu este responsabil, grup constituit cu mult înainte de sosirea sa la Cotroceni, de către Traian Băsescu.  Singura explicație pentru mine, cea mai vehiculată și de către românul statistic, tot mai radicalizat anti – sistem, este că președintele Iohannis se teme de binom. Dar asta nu-l scuză ci îl descalifică!

Dezvăluirile lui Ghiță vor continua, tot mai devastatoare, cu fiecare nou episod. Cum am mai spus, Ghiță nu e pe cont propriu. El este clar susținut și alimentat cu probe de un grup dizident din SRI.

Tot mai multe voci spun că ar avea statut de martor protejat. Persoane extrem de calificate explicau aseară la televizor  că există multe semne cum că Sebastian Ghiță ar fi fost extras și este folosit acum chiar de noul val de intelligence al președintelui Trump. Care pregătește o schimbare masivă în România, menită să îmbunătățească percepția românilor despre SUA, tot mai deteriorată de politica băsistă și iohannistă a ultimilor 12 ani.

Compromiterea tandemului Coldea – Kovesi mi se pare, deja, iremediabil făptuită. Chiar și în ipoteza că aceștia s-ar mai putea menține în posturi alte câteva luni, contribuția lor la promovarea actului de justiție și la lupta anticorupție ar deveni, „mulțumită” devoalării adevăratelor lor fețe, de-a dreptul caricaturală. Iar încăpățânarea președintelui Iohannis de a nu se delimita de ei și de a-i folosi în continuare în propriul său război, de orgoliu, cu PSD, îi va pulveriza acestuia orice șansă la un al doilea mandat.

Secretele murdare se dosesc, la noi, după metoda furunculului. Sunt înghesuite sub o fragilitate a epidermei (caracterului), unde fermentează, se împuroiază și umflă amenințător și dizgrațios o pieliță prin care transpare mizeria. Apoi se întâmplă ceva: fie presiunea din interior a dospelii, fie un ghimpe exterior, face să explodeze buboiul.

Buboiul numit binom a fost detonat, din interior, de Ghiță.

Suntem în faza împroșcării societății spectatoare și constatatoare cu mizeriile de sub fardul gros trântit acolo, cu canciocul, de cosmeticianul Băsescu și îngrijit, să nu se scorojească, de restauratorul Iohannis.

Abia după ce infecția va fi drenată și un dezinfectant va obloji rana, vom putea vorbi despre o posibilă însănătoșire.

Contele de Saint GermainEditorialeAvocatul poporului,caraghiosii inepti din USR,furuncul,gasca Iohannis-Ciolos-Kovesi,grupul infractional Basescu-Coldea-Kovesi-Bogdan. dezvaluirile lui Sebastian Ghita,Liviu Dragnea,lotul Voiculescu,presa aservita binomului (Dan Tapalaga - Malin Bot),presedintele SUA Trump,procurorul Negulescu  Când fostul președinte al țării recunoaște cu gura lui, cu vocea lui, cu tupeul lui incomensurabil că i s-a raportat, în avans cu trei zile, de către ceilalți din grupul său infracțional, prin ce manevră mafiotică va fi arestat cel mai mare dușman al său la acea vreme, Dan...Blog politic si polemic