Scorul acestui articol
[Total: 43 voturi. Media: 4.6]

 

Când fostul preÈ™edinte al țării recunoaÈ™te cu gura lui, cu vocea lui, cu tupeul lui incomensurabil că i s-a raportat, în avans cu trei zile, de către ceilalți din grupul său infracțional, prin ce manevră mafiotică va fi arestat cel mai mare duÈ™man al său la acea vreme, Dan Voiculescu,

când, aflând despre planul ticălos, a rămas pasiv, lăsând ca nemerniciile să se petreacă È™i propovăduind poporului credul minciuni despre măreția luptei anticorupție condusă de „žjustiția independentă” în frunte cu „žpatrioții” Coldea È™i Kovesi,

când „žpatrioții” Coldea È™i Kovesi tac mâlc în fața unor astfel de acuze devastatoare, în loc să declanÈ™eze, dacă nu ar fi adevărate, iadul ripostelor È™i dovezilor irefutabile de nevinovăție (căci, dacă cineva poate produce dovezi despre orice faptă petrecută sau nepetrecută, atunci exact ei sunt aceia),

care ar fi primele reacții de autoapărare ale unui stat normal È™i cu instituții sănătoase?

Cele din titlu, minimal!

În schimb, ce vedem?

NiÈ™te măscărici din presa aservită binomului (Dan Tapalagă (aici), Mălin Bot (aici)), niÈ™te caraghioÈ™i inepți din USR, setați pe NU la orice-ar face, chiar lăudabil, oricine nu este din gaÈ™ca Iohannis, CioloÈ™, Kovesi, un preÈ™edinte ranchiunos È™i orb la adevăratele probleme de vrajbă È™i disoluție din țară,

toți aceÈ™tia, deci,

se fac că nu observă fondul real È™i gravissim al dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță. Și direcționează totul spre pubelă, sub pretextul că Ghiță e un infractor care are interesul să distrugă justiția, È™i, prin urmare, nu ar trebui băgat în seamă.

Câtă ipocrizie! Și ce bătaie de joc la adresa celor realmente dornici să afle adevărul È™i să vadă dreptatea înfăptuindu-se!

Bine, bine, Imaculările Voastre, dar cu faptele dovedite de Ghiță ce facem? Adică infractorii care produc pe bandă rulantă denunțuri la DNA impotriva țintelor binomului, fără a le însoți de orice alte probe materiale, sunt buni de luat în considerare. În schimb, infractorul Ghiță, care livrează înregistrări necontestate de cei vizați (Negulescu, Băsescu), ori fotografii pline de substrat (de la petreceri private ori din vacanțe exclusiviste), ori adrese de email (cucuveaua mov) cu o parte din corespondența compromițătoare traficată prin ele, ori mărturii imediat verificabile despre abuzuri incredibile, mergând chiar până la trădarea de țară (întâlnirile din vilele SRI ale lui Coldea, Kovesi, Ghiță, cu agenți ai unei puteri străine, pentru a pune la cale È™antajarea primului ministru sau preluarea ilegală a unor posturi de televiziune sau repatrierea, pe bani negri, a unor urmăriți internaționali utili pentru înfundarea adversarilor politici),

aÈ™adar, infractorul Ghiță, nu e bun de luat în considerare? Trebuie ignorat? De ce? Pentru că face dezvăluiri care nu convin mai marilor zilei?

Dacă preÈ™edintele Iohannis ar fi animat de onestitate È™i patriotism pe măsura rangului încredințat de popor, ar trebui să se arate la fel de prompt È™i ferm în a-i solicita procurorului general celeritate È™i exigență maximă È™i în a le cere lui Coldea È™i Kovesi autosuspendarea din funcții pe durata învestigațiilor făcute de parchet, precum a procedat în cazurile Ponta, Oprea, Dragnea.

Domnia sa are, însă, cu totul alte griji. Cum ar fi să se răfuiască în continuare cu Dragnea, de data asta prin intermediul Avocatului Poporului, pentru avizul de constituționalitate solicitat de către acesta CCR, în legătură cu o lege extrem de controversată în ultima vreme.

Chiar nu înțeleg de ce Klaus Iohannis acceptă să apară în fața națiunii drept COMPLICE (prin tăcere È™i pasivitate) al unui grup infracțional pentru care nu este responsabil, grup constituit cu mult înainte de sosirea sa la Cotroceni, de către Traian Băsescu.  Singura explicație pentru mine, cea mai vehiculată È™i de către românul statistic, tot mai radicalizat anti „“ sistem, este că preÈ™edintele Iohannis se teme de binom. Dar asta nu-l scuză ci îl descalifică!

Dezvăluirile lui Ghiță vor continua, tot mai devastatoare, cu fiecare nou episod. Cum am mai spus, Ghiță nu e pe cont propriu. El este clar susținut È™i alimentat cu probe de un grup dizident din SRI.

Tot mai multe voci spun că ar avea statut de martor protejat. Persoane extrem de calificate explicau aseară la televizor  că există multe semne cum că Sebastian Ghiță ar fi fost extras È™i este folosit acum chiar de noul val de intelligence al preÈ™edintelui Trump. Care pregăteÈ™te o schimbare masivă în România, menită să îmbunătățească percepția românilor despre SUA, tot mai deteriorată de politica băsistă È™i iohannistă a ultimilor 12 ani.

Compromiterea tandemului Coldea „“ Kovesi mi se pare, deja, iremediabil făptuită. Chiar È™i în ipoteza că aceÈ™tia s-ar mai putea menține în posturi alte câteva luni, contribuția lor la promovarea actului de justiție È™i la lupta anticorupție ar deveni, „žmulțumită” devoalării adevăratelor lor fețe, de-a dreptul caricaturală. Iar încăpățânarea preÈ™edintelui Iohannis de a nu se delimita de ei È™i de a-i folosi în continuare în propriul său război, de orgoliu, cu PSD, îi va pulveriza acestuia orice È™ansă la un al doilea mandat.

Secretele murdare se dosesc, la noi, după metoda furunculului. Sunt înghesuite sub o fragilitate a epidermei (caracterului), unde fermentează, se împuroiază È™i umflă amenințător È™i dizgrațios o pieliță prin care transpare mizeria. Apoi se întâmplă ceva: fie presiunea din interior a dospelii, fie un ghimpe exterior, face să explodeze buboiul.

Buboiul numit binom a fost detonat, din interior, de Ghiță.

Suntem în faza împroÈ™cării societății spectatoare È™i constatatoare cu mizeriile de sub fardul gros trântit acolo, cu canciocul, de cosmeticianul Băsescu È™i îngrijit, să nu se scorojească, de restauratorul Iohannis.

Abia după ce infecția va fi drenată È™i un dezinfectant va obloji rana, vom putea vorbi despre o posibilă însănătoÈ™ire.

Contele de Saint GermainEditorialeAvocatul poporului,caraghiosii inepti din USR,furuncul,gasca Iohannis-Ciolos-Kovesi,grupul infractional Basescu-Coldea-Kovesi-Bogdan. dezvaluirile lui Sebastian Ghita,Liviu Dragnea,lotul Voiculescu,presa aservita binomului (Dan Tapalaga - Malin Bot),presedintele SUA Trump,procurorul Negulescu  Când fostul preÈ™edinte al țării recunoaÈ™te cu gura lui, cu vocea lui, cu tupeul lui incomensurabil că i s-a raportat, în avans cu trei zile, de către ceilalți din grupul său infracțional, prin ce manevră mafiotică va fi arestat cel mai mare duÈ™man al său la acea vreme, Dan...Blog politic si polemic