Scorul acestui articol
[Total: 47 voturi. Media: 4.6]

 

Aveam și noi un guevarist. Cel puțin conform tricoului purtat în adolescență. Nu că Che Guevara ar fi fost ceva de care România avea nevoie după trauma a 45 de ani de comunism”¦ Dar ideea de curaj, de neînfricare, de spirit de sacrificiu, de luptă dusă până la capăt de un tânăr nemutilat de reumele șantajului și ale compromisului călduț, ideea aceasta, născută din contrariile ei, încolțită pe setea aproape romantică de redefinire morală a unui popor considerat laș și trădător în fibră, ne-a făcut pe mulți, nu îndeajuns de sceptici, să ne punem, într-un moment de încercare al istoriei, speranța în Victor Ponta.

Acum aflăm că guevaristul nostru a fost doar o păpușă de plastilină moale. Ca să nu spun de gelatină tremurătoare. Un pisicuț, cum bine îl definea o hienă.

Nu voi relua lungul șir de lașități cu care Victor Ponta ne-a răsplătit speranțele în decursul unei doar jumătăți de deceniu. Ii voi spune doar atât:

Ai acum șansa, iată, ți s-a mai oferit o șansă, să-ți speli păcatele atâtor decepții pe care ni le-ai pricinuit și să dovedești măcar a mia parte din curajul guevarist cu care ne-ai amăgit pe vremea în care, alături de Crin Antonescu, ne vindeai ilustrate măsluite despre România voastră viitoare!

Fă public raportul cu adnotările olografe ale lui Kovesi despre cât de neplagiată era teza ei. Ghiță ne-a spus că îl ai, iar tu nu ai negat! Arată-ne acest document!

Recunoaște bărbătește, cu orice risc, șantajul descris de Ghiță, la care te-a supus Coldea ca să o numești pe Kovesi! Spune tranșant: da, așa a fost sau NU, Ghiță minte!

Fă măcar atâta lucru pentru adevăr și pentru noi, cei care, odată, am crezut în tine.

Contele de Saint GermainEditorialebinomul Kovesi - Coldea,Che Guevara,Crin Antonescu,pisicut,Victor Ponta  Aveam și noi un guevarist. Cel puțin conform tricoului purtat în adolescență. Nu că Che Guevara ar fi fost ceva de care România avea nevoie după trauma a 45 de ani de comunism'¦ Dar ideea de curaj, de neînfricare, de spirit de sacrificiu, de luptă dusă până la capăt...Blog politic si polemic