Hai, Ponta, spală-ți păcatele!

  Aveam și noi un guevarist. Cel puțin conform tricoului purtat în adolescență. Nu că Che Guevara ar fi fost ceva de care România avea nevoie după trauma a 45 de ani de comunism"¦ Dar ideea de curaj, de neînfricare, de spirit de sacrificiu, de luptă dusă până la capăt de un tânăr nemutilat de reumele șantajului și ale compromisului călduț, ideea aceasta, născută din contrariile ei, încolțită pe setea aproape romantică de redefinire morală a unui popor considerat laș și trădător în fibră, ne-a făcut pe mulți, nu îndeajuns de sceptici, să ne punem, într-un moment de încercare al istoriei, speranța în Victor Ponta. (mai mult…)
continuare...

Se impun măsuri urgente: grupul infracțional Băsescu, Coldea, Kovesi, Bogdan, arestat preventiv, lotul Voiculescu, de deținuți politic, eliberat imediat!

  Când fostul preÈ™edinte al țării recunoaÈ™te cu gura lui, cu vocea lui, cu tupeul lui incomensurabil că i s-a raportat, în avans cu trei zile, de către ceilalți din grupul său infracțional, prin ce manevră mafiotică va fi arestat cel mai mare duÈ™man al său la acea vreme, Dan Voiculescu, când, aflând despre planul ticălos, a rămas pasiv, lăsând ca nemerniciile să se petreacă È™i propovăduind poporului credul minciuni despre măreția luptei anticorupție condusă de "žjustiția independentă" în frunte cu "žpatrioții" Coldea È™i Kovesi, când "žpatrioții" Coldea È™i Kovesi tac mâlc în fața unor astfel de acuze devastatoare, în loc să declanÈ™eze, dacă nu ar fi adevărate, iadul ripostelor È™i dovezilor irefutabile de nevinovăție (căci, dacă cineva poate produce dovezi despre orice faptă petrecută sau nepetrecută, atunci exact ei sunt aceia), care ar fi primele reacții de autoapărare ale unui stat normal È™i cu instituții sănătoase? Cele din titlu,…
continuare...