Scorul acestui articol
[Total: 3 voturi. Media: 4]

Sunt gesturi care recladesc speranta.

Nu am aflat de exemplara  fronda pentru normalitate a lui Serban Foarta decat azi, in urma unei reactii la comentariul meu despre pactizarea Dilemei Vechi cu diavolul intruchipat vremelnic de Sever Voinescu.

Actorii luminati ai acestei conivente cu o putere satanizata ar trebui sa se dezbare de infamantul calificativ „intelectualii lui Basescu” luand urgent pilda de la acest OM, desprins dintre ei, care nu le da doar o lectie de demnitate pe gratis dar le ofera si o solutie de salvare morala.

Plesu, Liiceanu, Patapievici, Cartarescu, iesiti pentru o clipa din lumea voastra mica si dovediti doar atat, ca va pare rau ca ati aplaudat. Extrageti-va, cat mai e timp, din complicitatea cu Scaraotschi. Deveniti demni, credibili si ai poporului, nu ai slabiciunilor voastre omenesti.

Multumesc Serban Foarta!Contele de Saint GermainEditorialecartarescu,Dilema Veche,Liiceanu,Patapievici,Plesu,Serban Foarta,Sever VoinescuSunt gesturi care recladesc speranta. Nu am aflat de exemplara  fronda pentru normalitate a lui Serban Foarta decat azi, in urma unei reactii la comentariul meu despre pactizarea Dilemei Vechi cu diavolul intruchipat vremelnic de Sever Voinescu. Actorii luminati ai acestei conivente cu o putere satanizata ar trebui sa se dezbare...Blog politic si polemic