Scorul acestui articol
[Total: 38 voturi. Media: 4.5]

 

Toate televiziunile de știri, anti sau pro Iohannis, anunțau ieri, din”¦ „surse oficiale de la Cotroceni” „“ tare sintagma asta „surse oficiale” „“ că președintele va da un răspuns în legătură cu Grindeanu abia pe 3 ianuarie 2017.

Efectul acestei știri a fost o furie generalizată la adresa „puturosului”.  Cine este interesat de actualitate și a urmărit articolele din presa scrisă ori analizele de la televizor, fie acestea chiar și la RealitateaTV ori Digi24, a putut constata o stupefacție unanimă a analiștilor: „omul și-a pierdut mințile”, „se sinucide”, „vrea morțiș să fie suspendat”, „răscoală țara””¦

În aceste condiții, te întrebi: dacă știrea cu „răspunsul dat abia pe 3 ianuarie” a fost o manipulare, cine a pus-o la cale? Forțele ostile lui Iohannis, ca să-l erodeze, nu? Atunci cum de a fost preluată și de propaganda media prezidențială și intoarsă pe toate fețele?

Eu cred că nu a fost o manipulare ci o scurgere, pe bune, a unei informații  corecte la momentul în care ea a fost  pusă în circulație. Iohannis, orgolios și ranchiunos cum s-a arătat națiunii până acum, a vrut să mai sfideze o dată, să mai provoace un junghi celor ce l-au nesocotit prin votul din 11 decembrie.

Doar c㔦

Doar că s-au cam năpustit veștile proaste asupra sa: toată presa îl critică și-l consideră iresponsabil, Tăriceanu îl amenință cu suspendarea, Dragnea cu ieșirea oamenilor în stradă. Și, pe deasupra, colac peste pupăză, mai vine și Ghiță cu serialul lui de dezvăluiri care dinamitează tot eșafodajul pe care el, Iohannis, își bazează atotputernicia și aroganța agresivă.

Nasol! Nasol cu spume!

Probabil, i-a șoptit și Helvig: „las-o mai moale, șefu”™, că ne halește boborul cu fulgi cu tot”!

Și atunci a urmat răzgândeala. Apostolul lucrului bine făcut a făcut o nefăcută: i-a transmis lui Grindeanu un SMS de capitulare: „Succes. Klaus Iohannis”.

Vorba lui Tariceanu, „Este de Cartea Recordurilor Guiness”.

Între manipulare și răzgândeală, eu optez pentru a doua. Pentru că se înscrie, deja, într-o, tradiție definitorie pentru Klaus Iohannis: răzgândeala cu „cine plagiază și trei rânduri trebuie să plece” și, mai de ultimă oră, răzgândeala cu Sevil Shhaideh: vineri o invită pentru luni la discuții, iar luni”¦

Să avem un 2017 mai bun și mai onest din partea celor ce ne conduc!

La Multi Ani!

Contele de Saint GermainEditorialeDragnea,premierul Grindeanu,razgandealaIohannis puturosul,Realitatea TV si DIGI24,Sebasatian Ghita,Tariceanu  Toate televiziunile de știri, anti sau pro Iohannis, anunțau ieri, din'¦ 'surse oficiale de la Cotroceni' '“ tare sintagma asta 'surse oficiale' '“ că președintele va da un răspuns în legătură cu Grindeanu abia pe 3 ianuarie 2017. Efectul acestei știri a fost o furie generalizată la adresa 'puturosului'.  Cine...Blog politic si polemic