Scorul acestui articol
[Total: 56 voturi. Media: 4.5]

 

Deci abia pe 3 ianuarie ne dai răspunsul. C-așa vrea mușchii tăi!

Å¢i se rupe-n șaișpe de noi. Să așteptăm ca proștii. Și ca sclavii. Iar între timp, chiar s-o mierlim, dacă se poate!

Tu cântărești! Te strivește grija de națiune. Să nu cumva să greșești persoana. Doar ai dovedit că te pricepi și ai mână bună când le clocești profund: MRU la SIE, Livia Stanciu la CCR, Cioloș la Palatul Victoria”¦ Inventiv și patriot!

Serviciile sigur aveau pregătită fișa lui Grindeanu, de mult. Nu în asta te-ai poticnit. Era nasoală? Ai fi comunicat instant: refuz!

Deci, n-a fost nasoală! Ce-i lipsea, însă, era viza de la Împărăția planetei. Ai aplicat pentru viză și acum  aștepți binecuvântarea. Ca un adevărat vechil ce ești.

Sau vrei să ne comunici că te lupți cu serviciile?! Că ele au zis OK dar tu, cutezător și eliberator, ai rezerve și le reziști. Vorba lui Băsescu: să deseirizăm administrația.

Ce mă revoltă cel mai tare nu e că ne-ai lăsat cu ochii în soare, ca pe niște desculți neglijabili ce suntem, să ne stea sărbătorile și fierea în gât, ci că tu, în baldachinul tău de la Sibiu, antifonat de binecunoscutu­-ți dispreț și ciocoiasca-ți trufie morganatică, o să dormi neîntors și răzbunat după votul vexant din 11 decembrie, recuperându-te leneș după atâta efort și sacrificiu pentru țară.

Dacă eu, care cu greu îmi ies din pepeni în fața imposturii anticipate, simt nevoia să ridic tonul, îmi închipui ce or simți nevoia să facă acum milioanele de români jigniți de desconsiderarea prezidențială.

Băsescu ne jignea mințindu-ne grosolan și înjurându-ne ca la ușa cortului. Asta însemna că, totuși, existam pentru el. Pentru Iohannis nu existăm. Votul nostru nu contează iar drepturile noastre sunt un moft.  Nu merităm explicații și, prin urmare, nici nu le primim.

Mă opresc, deocamdată, precizând atât: și totuși existăm!

Dar, atenție: poporul, exasperat, nu doar spune. El, când se umple paharul, și demonstrează prin fapte.

Chiar ține morțiș președintele Iohannis să obțină de la poporul român o astfel de demonstrație pe propria piele?

Contele de Saint GermainEditorialeCiolos - Victoria,Grindewanu premier,Livia Stanciu - CCR,MRU - SIE,presedinte puturos,vechil  Deci abia pe 3 ianuarie ne dai răspunsul. C-așa vrea mușchii tăi! Å¢i se rupe-n șaișpe de noi. Să așteptăm ca proștii. Și ca sclavii. Iar între timp, chiar s-o mierlim, dacă se poate! Tu cântărești! Te strivește grija de națiune. Să nu cumva să greșești persoana. Doar ai dovedit că...Blog politic si polemic