Scorul acestui articol
[Total: 83 voturi. Media: 4.7]

 

Eu sunt rezervist. Locotenent de AAA (artilerie antiaeriană). Am făcut armata 6 luni la rachete È™i ceea ce am învățat atunci se rezumă cam la asta: când țara este în pericol laÈ™i totul deoparte È™i te înrolezi, cu orice risc, să o aperi.

Acum două zile,  domnul preÈ™edinte Iohannis a sunat mobilizarea: „žDe aceea, este nevoie de o implicare civică maximă, este nevoie ca toți cei care își doresc o Românie stat de drept și care doresc o justiție independentă să se anunțe și să-și spună opinia„.

M-am simțit direct vizat de apelul preÈ™edintelui. Da, îmi doresc din tot sufletul ca România să fie stat de drept È™i da, lupt din răsputeri să avem în țară o justiție independentă. Ce-mi cere, aÈ™adar, comandantul suprem? Să mă implic civic maxim. Să mă anunț È™i să-mi spun opinia.

Iată, azi ridic două degete (să mă anunț) È™i scriu articolul de față care reprezintă opinia mea.

Domnule preÈ™edinte, cu tot respectul cuvenit gradului È™i funcției dumneavoastră, cu tot ataÈ™amentul față de România È™i români, vreau să vă spun răspicat È™i fără pic de patimă subiectivă un adevăr tragic pentru țară: sunteți un farsor!

Vă pavoazați, propagandistic, cu vorbe mari „žo Românie stat de drept„și „žo justiție independentă„ dar, prin atitudinea dumneavoastră, dovediți un dispreț ciocoiesc față de sensul profund al acestora.

Ciocoiul ,conform DEX, este un parvenit din rândul vătafilor, angajat ca servitor la un boier. Definiția vi se potrivește de minune. Iar boierul pe care îl serviți nu este nicidecum poporul român ci un anti-popor, neromân. Asta este opinia mea!

Ieri v-ați grăbit să-i primiți la Cotroceni pe ostașii aceia bravi care umblă în chiloți prin metrou și caligrafiază cu zel sorosist denunțuri patriotice, la dictarea procurorilor DNA, împotriva trădătorilor de sistem ocult și de putere paralelă. Aș vrea să mă primiți și pe mine ca să vă expun crezul meu civic.

România stat de drept pe care mi-o doresc eu ar trebui să fie intolerantă față de nesocotirea drepturilor omului. Așadar fără procurori Portocală, violatori și șantajiști, fără dosare politice întocmite pe bază de denunțuri mincinoase, stimulate prin tortură, fără conducători de parchete ce fură prin plagiere și își încalcă propriile principii morale participând la sindrofii cu politicieni și șefi de servicii secrete, fără, fără, fără…

Nu știu ce repere etice aveți dumneavoastră când vorbiți de astfel de lucruri dar, ceea ce observ, este că o apărați necondiționat pe Laura Kovesi, care îl apără necondiționat pe procurorul Portocală. Deci, prin tranzitivitate, îl apărați necondiționat pe procurorul Portocală. Asta nu vă face deloc cinste!

Mă chemați la implicare civică maximă pentru apărarea unor idei mari. Iată-mă! Prezent, cu arma la picior. Dar, stupoare, văd că definiți aceste idei mari exact pe dos decât într-o democrație autentică. Oamenii cărora le-ați devenit stindard de luptă cu jiletca dumneavoastră roșie din Piața Universității vor execuții colective, nu justiție liberă. Vor „žDNA să vină să vă ia” la grămadă, după carnetul de partid, nu după dosare întocmite corect, responsabil, pe bază de probe solide și nu de interese politice.

Deși am o vârstă de „žlăsat la vatră”, mă înrolez voluntar. Și ca mine, sunt sigur, foarte mulți dintre cei care, profund și onest, doresc o Românie stat de drept, (dar cu adevărat stat de drept, nu stat al procurorilor) și o justiție liberă (dar cu adevărat liberă, nu liberă la abuzuri și poliție politică).

V-ați chemat în sprijin și în stradă gașca de tefeliști setați antinațional de un finanțator fără scrupule și fără Dumnezeu. Sperați că ea, gașca, va mai pune o dată între paranteze voința majorității, exprimată prin vot, și că vă va mai cadorisi o dată cu un guvern de trădare națională precum funestul guvern Cioloș. Degradantă speranță!

Riscați, în megalomania dumneavoastră special întreținută de forțele răului, un război civil. Un măcel  între români și români. Nu vă pasă! V-ați pozat cu Trump, sunteți mare!

Și nu doar că riscați. Dar instigați!

Ați chemat din nou cohortele feisbuciste la implicare civică maximă? Ei bine, fără să vreți, m-ați chemat și pe mine și pe milioane de alți români care gândesc ca mine.

Vă promit, vă promitem că, la nevoie, vom da curs chemării dumneavoastră.

Credeți că sunteți șmecher? Că numărul și bunul simț nu va conta în fața tupeului și a lipsei de informare?

Ei bine, vă înșelați!

Farsor, farsor… Dar să devii complicele lui Portocală e parcă, totuși, prea mult. Prea grețos. Prea de zdreanță.

Contele de Saint GermainEditorialecohorte feisbuciste,DNA sa vina sa va ia,farsor,farsor justitie independenta,guvernul Ciolos,implicare civica maxima,Piata Universitatii,procurori DNA,procurorul Portocala,razboi civil,stat de drept,tefelisti  Eu sunt rezervist. Locotenent de AAA (artilerie antiaeriană). Am făcut armata 6 luni la rachete È™i ceea ce am învățat atunci se rezumă cam la asta: când țara este în pericol laÈ™i totul deoparte È™i te înrolezi, cu orice risc, să o aperi. Acum două zile,  domnul preÈ™edinte Iohannis a...Blog politic si polemic