Scorul acestui articol
[Total: 102 voturi. Media: 4.4]

 

Lucram la un alt articol! Mă întrerup, îl amân, pentru că nu pot pierde prilejul de a trăi acest moment de jubilație alături de dumneavoastră, în direct.

Prima doamnă, nedând curs citației procurorilor, i-a răzbunat ieri, public, pe toți năpăstuiții justiției noastre independente.  Și-a suflecat cu grație underwear-urile È™i, aÈ™ezându-se pe buza Parchetului General ca pe bideul prezidențial de la Cotroceni, a „žstrănutat” peste magistrații României, ce se uitau la ea în sus, cu gura căscată, toată răceala acumulată de penalii nației în anii grei de anticorupție.

La tot acest spectacol a privit prin gaura cheii, cu sentimentul voaieristului fascinat de prea mult inedit, consortul dânsei din stejar masiv.

Crengile îi tremurau,

ghindele îi zornăiau!

Bărbăția-i o povară,

Cu atâta astereală!

Nu se putea ironie mai acidă, bătaie de joc mai înmuietoare la adresa „žrepublicii procurorilor” decât flitul sfidării prin neprezentare cu care chiar Prima Doamnă a României a tratat-o.

Și mai e ceva: propaganda cu epoleți tace. Zărghiții de la USR È™i-au înghițit limba. MoraliÈ™tii de la PNL fac gargară cu zeamă de urzici. Ce amuțire reconfortantă!

Evacuarea bideului lady-ei Iohannis i-a atins pe toți. Și ne mai plângeam că nu există, în țăriÈ™oară, sisteme de canalizare…

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/12/bideu.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/12/bideu-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialebideu,Carmen Iohannis,justitia independenta,lupta anticoruptie,prima doamna,republica procurorilor,stat de drept  Lucram la un alt articol! Mă întrerup, îl amân, pentru că nu pot pierde prilejul de a trăi acest moment de jubilație alături de dumneavoastră, în direct. Prima doamnă, nedând curs citației procurorilor, i-a răzbunat ieri, public, pe toți năpăstuiții justiției noastre independente.  Și-a suflecat cu grație underwear-urile È™i, aÈ™ezându-se...Blog politic si polemic