Scorul acestui articol
[Total: 861 voturi. Media: 5]

 

Încă nu-mi revin după cele două infecte conferințe de presă. Guvernatoarea gulagului România È™i maimuțoiul ei de majordom cu sceptru au scuipat în ochi, repetat, un întreg popor! Și nu cu o salivă subțire, inofensivă, de strepezeală, ci cu flegme tuberculoase de atac biologic.

Am dedicat câte un articol special rostirilor recente ale fiecăruia dintre cei doi de care țara ar trebui protejată de urgență printr-o carantină severă. Nu voi reveni, aÈ™adar, cu argumente întru demonstrarea nocivității lor premeditate È™i teleghidate. Voi spune doar la ce concluzie am ajuns:

ca sa ne facem bine, e nevoie de o revoltă populară!

Nu instig, formulez doar rezultatul unui raționament bazat pe realități imediate.

Doar de asta s-ar mai putea teme aceÈ™ti aroganți exponenți ai statului paralel. De o reacție socială masivă la minciunile lor. Pentru că se È™tiu atât de puternici incât să intimideze È™i să țină în lesă 500 de parlamentari È™i o turmă de politicieni È™antajabili, dar sunt conÈ™tienți că nu au încă arme să stăpânească un întreg popor indignat, scos din țâțâni È™i împins în stradă.

Sigur, atâta vreme cât indignatul popor rămâne pasiv în casă, lăsându-se mințit, umilit, disprețuit, jignit, tratat ca ultimul borfaÈ™, nădăjduind în comoditatea lui că cei pe care i-a investit să-l reprezinte îl vor reprezenta cât de cât onorabil (ceea ce, iată, nu se mai întâmplă de mult), becisnicii vătafi de la butoanele instituțiilor de forță vor folosi biciul È™i sudalma împotriva sa fără nici cea mai mică teamă de consecințe.

Când cei mai galonați mincinoÈ™i ai țării recită în cor aceeaÈ™i scuză / acuză ticăloasă că DNA este sub asaltul penalilor, că o gaÈ™că de penali vrea să distrugă justiția independentă È™i lupta împotriva corupției, voi, românii indignați de abuzurile incalificabile ale procurorilor, voi cei care vă È™tiți cinstiți È™i fără dosare, adic㔞nepenali”, nu vă simțiți ca È™i când ați fi  înjurați de mamă? Nu vi se urcă sângele la cap văzând că sunteți terfeliți pe nedrept cu eticheta de”žpenali”? Că „žoamenii cinstiți” sunt cei câteva mii de tefeliÈ™ti din stradă in vreme ce voi, milioanele tăcute de acasă, voi care v-ați prezentat disciplinat la vot È™i ați crezut în democrație, sunteți „žborfaÈ™ii”, sunteți „žpegra societății”?

Și cine îndrăzneÈ™te să vă jignească în halul ăsta? Imaculata Kovesi? Bravul Iohannis?

Au tupeul să ne umilească atât de ostentativ pentru că au făcut o prestidigitație prin care doar ei se văd.

Scot în stradă 50 000 de naivi sau manipulați sau neinformați È™i declară că aceÈ™tia ar fi țara. Milioanele de acasă care nu sunt de partea demonstranților nu contează. Nu ies în stradă deci nu există.

Se duc la Bruxelles cu pozele lozincilor de la mitinguri È™i clamează: „žiată, poporul apără DNA È™i pe Kovesi”. Cum să-i contrazici dacă adevăratul popor se manifestă doar prin tocat mărunt din buze în fața televizorului?

Asta este minciuna majoră, ofensa supremă pe care Kovesi È™i Iohannis au  transmis-o românilor în cele două conferințe de presă: că doar ei ar conta! Că restul nici nu trebuie băgați in seamă, că restul sunt penalii!

Trebuie să le stricăm prestidigitația.  Trebuie să devenim vizibili!

Până când noi, cei 4-5 milioane de „žpenali”care „žasaltăm DNA” (de parcă Kovesi = DNA) nu ne vom arăta forța È™i în stradă, nu vom umple ecranele televiziunilor de È™tiri din toată lumea cu numărul nostru impresionant, nu vom avea nicio È™ansă să fim băgați în seamă aici, la noi, în România.

Dar dacă vom ieÈ™i…

Va fi nevoie atunci, urgent, de un elicopter pentru președinte.

Contele de Saint GermainEditorialeasaltul penalilor,conferinta de presa Iohannis,conferinta de presa Kovesi,elicopter,mitinguri masive,o gasca de penali,revolta populara,tefelisti  Încă nu-mi revin după cele două infecte conferințe de presă. Guvernatoarea gulagului România È™i maimuțoiul ei de majordom cu sceptru au scuipat în ochi, repetat, un întreg popor! Și nu cu o salivă subțire, inofensivă, de strepezeală, ci cu flegme tuberculoase de atac biologic. Am dedicat câte un articol special...Blog politic si polemic