Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Cartarescu, intitulat „De la literatură la lătrătură”, articol ce poate fi citit accesand linkul

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-de-la-literatura-la-latratura-915965.html )

Titlul mi-a fost sugerat de trimiterile canine ale editorialului domnului Cărtărescu, asociate imaginii din adolescență a unui cățeluș a cărui primă deplasare, odată coborât din coșulețul alăptării, a fost la cea mai apropiată priză din cameră. Priza era jos, la nivelul lui, și a lins-o. Atunci, terifiat de ce s-ar putea întâmpla, am fost pentru o clipă la fel de paralizat în reacții ca și acum.

Este posibil ca MC să fi îmbătrânit neînțărcat? Să se prostitueze adică din inocență, chiar crezând că țâța la care-și exersează reflexul suptului îl alimentează din instincte materne și nu pentru ceea ce primește în schimb?

Dacă-i așa, e grav medical. Dacă nu-i așa, e grav moral.

Pentru că, ceea ce se vede de la o poștă, este duplicarea modelului Baconschi: MC și-a găsit și el o priză, către care își întinde limbuța roz.

În fine! Asta ține de motivații și reflexe condiționate. Argumentele din articol țin însă de orbirea produsă de vanitate ori de o tentativă abjectă de manipulare.

Cum poți fi atât de ipocrit încât să spui:

„Eu am susținut mai departe ideea liberală, pe când ei au mers în continuare cu un partid care, în mod trist și descumpănitor, a ales să rămână la putere făcând alianță cu foștii adversari, PSD-ul și Conservatorii”,

fără să-ți crape obrazul de rușine? Păi cine a fost artizanul celei mai recente participări a PSD-ului la guvernare? Nu chiar cel pe care l-ai urmat? Nu același care, anterior, a negociat și parafat „soluția imorală”, alianța cu PC? Câtă nerușinare iți trebuie pentru a invoca, apărându-te și acuzând, un astfel de argument?

Dar linsul prizei nu se oprește aici. Trebuie o bifurcare ca de cobră a limbii pentru a face curentul să circule, să te energizeze, să fii recunoscut drept „băiat deștept”. Priviți tehnică de cunilingus, cu conectare simultană la plus și minus:

„Conflictul dintre președinte și clasa politică  … a devenit conflictul generalizat dintre statul de drept și societatea guvernată mafiotic de o mână de oligarhi”.

Înțelegeți cum funcționează  mecanismele orgasmice în lumea acestui corupător de prize? Președintele, de care el, onestul MC, s-a dezis, apără de fapt statul de drept (să mori de râs, nu alta!). Cum? Subordonându-și prin șantaj parlamentul, violând în mod repetat constituția, folosind serviciile pentru a-și anihila adversarii politici, intimidând justiția, făcându-și calul senator (pricepeți ce vreau să spun).

De cine apără președintele acest stat de drept? Păi de o mână de oligarhi, alături de care prietenii dlui. MC, ca niște trădători de neam, mărșăluiesc.

Oligarhi care guvernează țara mafiotic. În ce mod? Înscăunându-l de 3 ori pe Boc, să ne îngroape, politizând toată România cu clientela lor incompetentă, îndatorându-ne la FMI cu miliarde pe care apoi să le facă dispărute.

A, nu oligarhii de care se teme MC au făcut toate astea?

Totuși el nu pare a avea îndoieli.

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,Boc,cartarescu,de la literatura la latratura,editorial,EVZ(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Cartarescu, intitulat 'De la literatură la lătrătură', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-de-la-literatura-la-latratura-915965.html ) Titlul mi-a fost sugerat de trimiterile canine ale editorialului domnului Cărtărescu, asociate imaginii din adolescență a unui cățeluș a cărui primă deplasare, odată...Blog politic si polemic