Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Cartarescu, intitulat “De la literatură la lătrătură”, articol ce poate fi citit accesand linkul

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-de-la-literatura-la-latratura-915965.html )

Titlul mi-a fost sugerat de trimiterile canine ale editorialului domnului Cărtărescu, asociate imaginii din adolescenţă a unui căţeluş a cărui primă deplasare, odată coborât din coşuleţul alăptării, a fost la cea mai apropiată priză din cameră. Priza era jos, la nivelul lui, şi a lins-o. Atunci, terifiat de ce s-ar putea întâmpla, am fost pentru o clipă la fel de paralizat în reacţii ca şi acum.

Este posibil ca MC să fi îmbătrânit neînţărcat? Să se prostitueze adică din inocenţă, chiar crezând că ţâţa la care-şi exersează reflexul suptului îl alimentează din instincte materne şi nu pentru ceea ce primeşte în schimb?

Dacă-i aşa, e grav medical. Dacă nu-i aşa, e grav moral.

Pentru că, ceea ce se vede de la o poştă, este duplicarea modelului Baconschi: MC şi-a găsit şi el o priză, către care îşi întinde limbuţa roz.

În fine! Asta ţine de motivaţii şi reflexe condiţionate. Argumentele din articol ţin însă de orbirea produsă de vanitate ori de o tentativă abjectă de manipulare.

Cum poţi fi atât de ipocrit încât să spui:

“Eu am susţinut mai departe ideea liberală, pe când ei au mers în continuare cu un partid care, în mod trist şi descumpănitor, a ales să rămână la putere făcând alianţă cu foştii adversari, PSD-ul şi Conservatorii”,

fără să-ţi crape obrazul de ruşine? Păi cine a fost artizanul celei mai recente participări a PSD-ului la guvernare? Nu chiar cel pe care l-ai urmat? Nu acelaşi care, anterior, a negociat şi parafat “soluţia imorală”, alianţa cu PC? Câtă neruşinare iţi trebuie pentru a invoca, apărându-te şi acuzând, un astfel de argument?

Dar linsul prizei nu se opreşte aici. Trebuie o bifurcare ca de cobră a limbii pentru a face curentul să circule, să te energizeze, să fii recunoscut drept “băiat deştept”. Priviţi tehnică de cunilingus, cu conectare simultană la plus şi minus:

“Conflictul dintre preşedinte şi clasa politică  … a devenit conflictul generalizat dintre statul de drept şi societatea guvernată mafiotic de o mână de oligarhi”.

Înţelegeţi cum funcţionează  mecanismele orgasmice în lumea acestui corupător de prize? Preşedintele, de care el, onestul MC, s-a dezis, apără de fapt statul de drept (să mori de râs, nu alta!). Cum? Subordonându-şi prin şantaj parlamentul, violând în mod repetat constituţia, folosind serviciile pentru a-şi anihila adversarii politici, intimidând justiţia, făcându-şi calul senator (pricepeţi ce vreau să spun).

De cine apără preşedintele acest stat de drept? Păi de o mână de oligarhi, alături de care prietenii dlui. MC, ca nişte trădători de neam, mărşăluiesc.

Oligarhi care guvernează ţara mafiotic. În ce mod? Înscăunându-l de 3 ori pe Boc, să ne îngroape, politizând toată România cu clientela lor incompetentă, îndatorându-ne la FMI cu miliarde pe care apoi să le facă dispărute.

A, nu oligarhii de care se teme MC au făcut toate astea?

Totuşi el nu pare a avea îndoieli.

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,Boc,cartarescu,de la literatura la latratura,editorial,EVZ(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Cartarescu, intitulat 'De la literatură la lătrătură', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-de-la-literatura-la-latratura-915965.html ) Titlul mi-a fost sugerat de trimiterile canine ale editorialului domnului Cărtărescu, asociate imaginii din adolescenţă a unui căţeluş a cărui primă deplasare, odată...Blog politic si polemic