Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(comentariu postat la articolul din EVZ al domnului Vlad Stoicescu intitulat „Iuda pedelistă vinde România pentru Monica Ridzi”, articol ce poate fi citit accesând linkul

http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-iuda-pedelista-vinde-romania-pentru-monica-ridzi-915836.html )

Textul de mai jos este o versiune adaptată a comentariului „Cazul Ridzi „“ vinovații și Victima”.

Domnul Vlad Stoicescu joacă rolul rebelului în redacția disciplinat „“ coristică a EVZ. Uneori, ca în acest editorial, își permite chiar să renunțe la muniția de manevră în favoarea celei de război,  ținând arma îndreptată, telegenic, spre PDL.

Aș fi citit poate cu alți ochi articolul său dacă, frunzărind presa electronică de azi, nu aș fi simțit în aer o nouă temă manipulatorie revărsându-se la comandă.  Emisă probabil de aparatul de propaganda de la Cotroceni, din moment ce apare în mai multe ziare (RL, EVZ, Adevărul) și este comentată asemănător în ceea ce privește vinovații și Victima.

Mă refer la tema votului din Parlament în cazul Ridzi.

Listând, cu volumul la maxim, vinovățiile, vinovații și efectele negative, toate în tonuri strepezit – portocalii, domnul Stoicescu introduce dispensă de la includerea în rechizitoriu pentru următorii:

-  etern bine-intenționatul Traian Băsescu (care, chipurile, a creat o formațiune pe care și-o dorea „tot ceea ce social-democrația lui Ion Iliescu n-a fost”);

-  ostracizații reformatori buni Monica Macovei și Cristian Preda (față de care, pedelistul rău Ion Oltean „își exprima recent nemulțumirea cu privire la pozițiile adoptate în partid” de aceștia).

Din rechizitoriul domnului VS rezultă, pentru cine știe să citească printre rânduri,

că, în povestea asta, domnul Băsescu ar fi o victimă cu V mare. Eu am o singură nedumerire: influenta  doamnă Udrea, „cel mai bun produs al PDL”, în ce tabără se plasează în aceste condiții? Pentru că, aici, logica domnului VS pare a se fractura:

– sau doamna Udrea e în tabăra bunilor, alături, nu?, de Traian Băsescu și în acest caz ar trebui să schimbe polaritatea relațiilor ei cu Ioan Oltean, respectiv cu Cristian Preda;

-sau doamna Udrea are polaritatea pe care o percepem cu toții și care se pare a i se potrivi cel mai bine, adică atracție cu Oltean și respingere cu Preda, dar atunci s-ar plasa împotriva prea „“ corectului Traian Băsescu care, nu-i așa, este victima taberei Oltean. Poate cineva crede o Udrea anti Băsescu?

Ieșirea din această dilemă e simplă dar nerostită de autor: domnul Basescu una declara la TV, de ochii lumii si alta sforărește din umbră. Salvarea lui Ridzi, să nu se îndoiască nimeni, se face la comanda lui. Nu dadea însă bine ca el, autodeclaratul portdrapel al luptei anticorupție, să actioneze pe față. Proba verității pentru raționamentul meu este ca nimeni din PDL nu a patit si nu va pati nimic pentru escamotarea adevărului în cazul Ridzi. Vom trăi și vom vedea!

Contele de Saint GermainPolemiceCristian Preda,Monica Macovei,Monica Ridzi,Traian Basescu,Vlad Stoicescu(comentariu postat la articolul din EVZ al domnului Vlad Stoicescu intitulat 'Iuda pedelistă vinde România pentru Monica Ridzi', articol ce poate fi citit accesând linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-iuda-pedelista-vinde-romania-pentru-monica-ridzi-915836.html ) Textul de mai jos este o versiune adaptată a comentariului 'Cazul Ridzi '“ vinovații și Victima'. Domnul Vlad Stoicescu joacă rolul rebelului în redacția disciplinat...Blog politic si polemic