Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Comentariu la articolul lui M. Mihaies, intitulat „Ponta = Ilici + Chucky” si publicat in EVZ din 01.11.2010 ce poate fi vizualizat la adresa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-ponta-ilici-chucky-910916.html.

Nu prea am timp azi să mă ocup de poluțiile lui Mihăieș. Totuși, câteva idei, scrise cu batista la nas, nu s-au lăsat reprimate.

Trăind foarte mult virtual, în pseudorealitatea fantasmelor sale de Cațavencu la curtea jupânului cu damă bună și blondă (ce dacă artificială), individului i se întâmplă compensatoriu, mai ales după weekenduri exagerat proteice, ca așternutul cocoloșit sub el să-i transmită fierbințeală de crupă nădușită de adversar politic. Se simte atunci viril, stăpân, sfichiuind cu pintenii, iscând nechezături de îndârjită supunere. Astfel climaxul e gata și, de aici, poluția.

Cineva cu respect pentru higienă dar și cu simț al umorului, voaieristul șef de la ICR, a avut ideea de a-i plasa sub fund, înainte de culcare, în loc de mușama, un exemplar din Ev. Z. Astfel apare editorialul de luni al lui Mihăieș. Cu întreaga amprentă seminalo – scatofagă a sursei, inclusiv efectele olfactive.

Azi noapte, în vis, i-a apărut Ponta. De aici atâta impetuozitate scabroasă în harta deja scorojită depusă pulsatoriu și intitulată Ponta = Ilici Chucky. Curat delir megalomanic de sorginte parafrenică, diagnostic pe care i l-am stabilit, folosind un limbaj mai accesibil, încă de săptămâna trecută

Sigur că sunt flatat să constat cu câtă indusă și involuntară curtoazie mi-a confirmat dl. Mihăieș raționamentele ce-l privesc.

Iată ce afirmam în urmă cu doar o săptămână:
” Subconștientul lui MM care, se pare, l-a citit pe Freud, îi joacă acum o festă : îl împinge pe individ să ne expună pe tarabă, scriind ceea ce scrie, tocmai ce intenționa să ascundă sub preș : propria nemernicie. Cum o face ? Cum a făcut-o și în editorialul trecut, exact cum prevede Freud : sub o formă travestită. Incercând să încarce biografiile adversarilor cu tarele morale ale lui și ale stipendiatorilor lui.”

Azi ce scrie MM ?
„Victor Ponta, […] și-a nimerit, în fine, conceptul politic definitoriu: trădarea”.
„Precum Iliescu pe vremea fesenismului, [VP n.a.] a descoperit arta amenințării, a șantajului și a cotonogelii.”.

Travestiul prevăzut de Freud este evident. Deși portretul propus de MM reprezintă aproape o fotografie a lui Traian Băsescu, favoritul său, MM încearcă a-l atribui lui Ponta, spre a-l infama pe acesta. Ce reușește? Un dublu autogol: să ne ducă cu gândul exact la cine n-ar fi vrut și să ne convingă, dacă mai era nevoie, că el, MM, nu transmite idei ci simptome. Despre obliterarea propriului discernământ.

Și o constatare de încheiere: lui MM i-a plăcut atât de mult expresia cu care îl caracterizam acum două săptămâni, „drogat intrat în sevraj” încât mi-o preia fără ghilimele, pentru a i-o adresa lui Ponta. Din cavalerism, pentru a nu mi se simți îndatorat, îi preiau și eu o expresie din articolul de azi pentru că prea i se potrivește mănușă: „un veleitar îngrozit că i se descoperă impostura „.

Păzea, dați-vă „deo” parte! Sau de-o parte? Mai contează la gramatica lui MM?

Contele de Saint GermainPolemicecomentariu evz,mihaiesComentariu la articolul lui M. Mihaies, intitulat 'Ponta = Ilici + Chucky' si publicat in EVZ din 01.11.2010 ce poate fi vizualizat la adresa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-ponta-ilici-chucky-910916.html. Nu prea am timp azi să mă ocup de poluțiile lui Mihăieș. Totuși, câteva idei, scrise cu batista la nas, nu s-au lăsat reprimate. Trăind foarte...Blog politic si polemic