Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 5]

Când un editorialist, de la înălţimea recunoaşterii  semnăturii sale de către o redacţie, se apleacă spre a răspunde unui  forumist anonimizat printr-un “alias nick name” ,  gestul său nu mi se pare excentric ci, mai degrabă, normal şi profesional. E adevărat, normalitatea la care mă refer este una atipică în cazul editorialiştilor români care, în marea lor majoritate, preferă  tăcerea superioară  unei degradante comunicări cu “postacii”.

Domnul Hera a găsit de cuviinţă să-mi formuleze un răspuns, pe blog, la comentariul pe care l-am postat azi la ora 12:52 în josul editorialului său. Nu aş fi amintit acest lucru aici dacă nu s-ar fi întâmplat ca, unii colegi mai puţin binevoitori  de de forum, ce m-au luat de la o vreme într-o supraveghere strictă, om la om  pe tot terenul,  să-l devoaleze,  în subsolul comentariului meu, ca pe un act de înaltă trădare. N-am prea înţeles dacă trădătorul este domnul Hera, eu, sau ambii.

Puţin mai contează însă. Am fost rapid taxat cu o fabulă, postată chiar în dublu exemplar din teama de conspiraţiune şi cu acuza devastator de compromiţătoare că aş fi îngropat securea războiului cu domnul Hera.  Amuzantă, nu ?, această alergie la normalitate.

Fiind prima oară că postez un comentariu la un articol al domnului Hera, sunt salvat. Nu există probe de război în derulare iar securea pe care am fost surprins îngropând-o este de fapt, trebuie să mărturisesc, o seceră zmulsă de lângă ciocanul împreună cu care forma emblema oficinei pentru care scriu. Oficină finanţată, evident, de Dinu Patriciu şi susţinută ideologic de Ion Iliescu şi Dan Voiculescu.

Contele de Saint GermainCrochiul de martiCalin Hera,dialog cu postacii,editorialisti,EVZCând un editorialist, de la înălţimea recunoaşterii  semnăturii sale de către o redacţie, se apleacă spre a răspunde unui  forumist anonimizat printr-un “alias nick name” ,  gestul său nu mi se pare excentric ci, mai degrabă, normal şi profesional. E adevărat, normalitatea la care mă refer este una atipică...Blog politic si polemic