Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 5]

Când un editorialist, de la înălțimea recunoașterii  semnăturii sale de către o redacție, se apleacă spre a răspunde unui  forumist anonimizat printr-un „alias nick name” ,  gestul său nu mi se pare excentric ci, mai degrabă, normal și profesional. E adevărat, normalitatea la care mă refer este una atipică în cazul editorialiștilor români care, în marea lor majoritate, preferă  tăcerea superioară  unei degradante comunicări cu „postacii”.

Domnul Hera a găsit de cuviință să-mi formuleze un răspuns, pe blog, la comentariul pe care l-am postat azi la ora 12:52 în josul editorialului său. Nu aș fi amintit acest lucru aici dacă nu s-ar fi întâmplat ca, unii colegi mai puțin binevoitori  de de forum, ce m-au luat de la o vreme într-o supraveghere strictă, om la om  pe tot terenul,  să-l devoaleze,  în subsolul comentariului meu, ca pe un act de înaltă trădare. N-am prea înțeles dacă trădătorul este domnul Hera, eu, sau ambii.

Puțin mai contează însă. Am fost rapid taxat cu o fabulă, postată chiar în dublu exemplar din teama de conspirațiune și cu acuza devastator de compromițătoare că aș fi îngropat securea războiului cu domnul Hera.  Amuzantă, nu ?, această alergie la normalitate.

Fiind prima oară că postez un comentariu la un articol al domnului Hera, sunt salvat. Nu există probe de război în derulare iar securea pe care am fost surprins îngropând-o este de fapt, trebuie să mărturisesc, o seceră zmulsă de lângă ciocanul împreună cu care forma emblema oficinei pentru care scriu. Oficină finanțată, evident, de Dinu Patriciu și susținută ideologic de Ion Iliescu și Dan Voiculescu.

Contele de Saint GermainCrochiul de martiCalin Hera,dialog cu postacii,editorialisti,EVZCând un editorialist, de la înălțimea recunoașterii  semnăturii sale de către o redacție, se apleacă spre a răspunde unui  forumist anonimizat printr-un 'alias nick name' ,  gestul său nu mi se pare excentric ci, mai degrabă, normal și profesional. E adevărat, normalitatea la care mă refer este una atipică...Blog politic si polemic