Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Atentionat probabil la Cotroceni despre reproșurile virulente ale Contelui de Saint Germain privind tăcerea sa lașă, președintele Băsescu a reacționat. Întrebat ce părere are despre discuțiile privind deschiderea reprezentanței Å¢inutului Secuiesc la Bruxelles, Băsescu a răspuns, intr-un tarziu, astazi, dupa ce jocurile fusesera facute: „Am o părere proastă. Adică nu are efecte politice, însă este un element de desconsiderare și a Constituției și a românilor. Nu avem această unitate administrativă„.

Comentariul Contelui de Saint Germain la acestă declarație a președintelui, comentariu publicat în Adevărul, a fost:

Curat murdar! Europarlamentarii UDMR desconsideră Constitutia si românii, dar președintele Băsescu merge mai departe cu ei. Păi sau suntem patrioți sau nu suntem. Sau avem principii sau nu avem. Ce… Tokesul secuimii!

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,Bruxelles,raspuns,reprezentanta tinutului secuiesc,TokesAtentionat probabil la Cotroceni despre reproșurile virulente ale Contelui de Saint Germain privind tăcerea sa lașă, președintele Băsescu a reacționat. Întrebat ce părere are despre discuțiile privind deschiderea reprezentanței Å¢inutului Secuiesc la Bruxelles, Băsescu a răspuns, intr-un tarziu, astazi, dupa ce jocurile fusesera facute: 'Am o părere proastă. Adică...Blog politic si polemic