Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Atentionat probabil la Cotroceni despre reproşurile virulente ale Contelui de Saint Germain privind tăcerea sa laşă, preşedintele Băsescu a reacţionat. Întrebat ce părere are despre discuţiile privind deschiderea reprezentanţei Ţinutului Secuiesc la Bruxelles, Băsescu a răspuns, intr-un tarziu, astazi, dupa ce jocurile fusesera facute: “Am o părere proastă. Adică nu are efecte politice, însă este un element de desconsiderare şi a Constituţiei şi a românilor. Nu avem această unitate administrativă“.

Comentariul Contelui de Saint Germain la acestă declaraţie a preşedintelui, comentariu publicat în Adevărul, a fost:

Curat murdar! Europarlamentarii UDMR desconsideră Constitutia si românii, dar preşedintele Băsescu merge mai departe cu ei. Păi sau suntem patrioţi sau nu suntem. Sau avem principii sau nu avem. Ce… Tokesul secuimii!

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,Bruxelles,raspuns,reprezentanta tinutului secuiesc,TokesAtentionat probabil la Cotroceni despre reproşurile virulente ale Contelui de Saint Germain privind tăcerea sa laşă, preşedintele Băsescu a reacţionat. Întrebat ce părere are despre discuţiile privind deschiderea reprezentanţei Ţinutului Secuiesc la Bruxelles, Băsescu a răspuns, intr-un tarziu, astazi, dupa ce jocurile fusesera facute: 'Am o părere proastă. Adică...Blog politic si polemic