Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Nu-mi vine să cred ce calmă este această campanie electorală. Calmă spre barbiturism. Întreruptă de mici convulsii stranii perturbând lungi somnolenţe. Ca un sforăit cu faţa în sus urmat de un ghiont şi rostogolirea pe burtă.
Nimic din anunţatele cataclisme electorale nu se confirmă. Johannis nu e scos din joc de ANI, Ponta nu e dovedit agent sub acoperire de Băsescu iar filmuleţele compromiţătoare ale lui Bercea Mondial cu preşedintele nici vorbă să apară.
Mă plictisesc de moarte!
Turcescu s-a autodenunţat şi, două zile, televiziunile au fremătat de parcă gestul anunţa o sinucidere în direct a lui Traian Băsescu. Când colo, doar o replică bâlbâită dintr-un scenariu abandonat, o prostie prenupţială de figurant, mai mare decât însăşi nupţialitatea.
L-au umflat pe SRS. Aşa-i trebuie, dacă a vrut diplomă de infailibil. Să-ţi anunţe chiar procurorul prescrierea faptei şi tu să o refuzi, când ştii cine mişculează pe sub roba justiţiei… Febră mare!
A fost detonat scandalul Microsoft. De-asta nu mai dorm candidaţii la prezidenţiale, ce să spun! O peltea lungă, ca un foc de artificii anost organizat de un primar ales dintre pompieri, cu mulţi “foşti” care nu mai interesează pe nimeni. Ecaterina Andronescu, Mihai Tănăsescu, Daniel Funeriu – cei mai notorii din lot – produc mai puţină emoţie populară decât chiar decolteul Monicăi Tatoiu.
Gabriela Firea, nostalgică după natura ei primară de mahalagioaică, după voluptăţile unei vechi şi celebre porcăieli în direct cu playboy-ul de Lusaka Cristian Boureanu, a zis să-şi mai ridice o dată fustele-n cap cât încă nu a trecut la talie înaltă. Dacă ar fi făcut elogiul maternităţii nu ar fi băgat-o nimeni în seamă. De aceea, cum suntem în plină campanie electorală şi cum domnia sa este purtător de cuvânt al celui mai bine clasat candidat în sondaje, ce şi-a zis: n-o fi mai de impact să-i trag un can-can? Nişte craci pe sus de umilit contracandidaţii, nereproducători, ai şefului? Vorba aceea: găină – găină dar hai să şi cotcodăcim puţin pe tema nevolniciei celor fără de progenituri, ca să nu rămână loc de confuzii.
Nici chiar Traian Băsescu nu mai e ce-a fost. Unde sunt incendiile lui de-altă dată? Splendoarea de vâlvătaie plutitoare din portul Rouen sau incandescenta salvare a ziariştilor ostatici, sau carbonizarea referendumului din 2012 sau perpelirea pe rugul de la Rahova a lui Dan Voiculescu?
Trecut, amintiri, vitrina cu trofee! Fost-ai lele! Acum viitorul îi este lui prezent. Un viitor care îl pândeşte la cotitură ca un pitbul hămesit.
Cine l-a văzut ieri pe Traian Băsescu la declaraţia de presă de la Cotroceni nu se poate să nu fi înţeles: privire tot mai sumbră, voce tot mai tremurată, nervi tot mai scăpaţi de sub control, acţiuni tot mai incoerente. Agonizant.
L-a sunat pe şeful CSM să-l certe. Şi?
L-a ameninţat în direct pe judecătorul Dumbravă. Şi?
A mai pus de-o diversiune cu dosarul EADS. Şi?
Un mare fâs. E gata! Nu mai e timpul fizic ca vreuna dintre aceste teme să producă, până la alegeri, efecte devastatoare asupra celor pe care a pus cătarea marele maestru al şantajului autohton.
Vine o vreme, chiar şi pentru cei care se cred nemuritori, când soarta dă de-o parte din jurul lor linguşitori, pavoaze, lupe şi îi lasă în faţa judecăţii singuri şi goi şi mici, aşa cum sunt ei în realitate: monumentul propriei deşertăciuni.

Contele de Saint GermainEditorialeANI,barbiturism,Bercea Mondial,Cristian Boureanu,CSM,Dan Voiculescu,Daniel Funeriu,EADS,Ecaterina Andronescu,Gabriela Firea,judecatorul Dumbrava,Klauss Johannis,Lusaka,Microsoft,Mihai Tănăsescu,Monica Tatoiu,Rahova,Robert Turcescu,Rouen,Sorin Rosca Stanescu,Victor PontaNu-mi vine să cred ce calmă este această campanie electorală. Calmă spre barbiturism. Întreruptă de mici convulsii stranii perturbând lungi somnolenţe. Ca un sforăit cu faţa în sus urmat de un ghiont şi rostogolirea pe burtă. Nimic din anunţatele cataclisme electorale nu se confirmă. Johannis nu e scos din joc...Blog politic si polemic