Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ca un cetătean modest ce sunt, joc tenis la baza Regie și nu în locuri mai simandicoase.

Mă întorceam după două ore de sudoare proletară și m-am blocat în Piața Crângași. Aici stopurile merg ca dracu”™, șmecherii trec pe roșu și niciodată nu e vreun polițist să facă dreptate.

După ce am ratat vreo trei schimbări de semafor, am avut, in fine, prim planul s-o calc. Ce să vezi, după primele tufișuri, radarul.

Asta e „“ mi-am zis privindu-mi kilometrajul „“ 68!. Cât o fi pe-aici limita? 50 sau 60? N-apuc să-mi răspund că sunt tras pe dreapta.

– Cât am avut, îl intreb. 70?

Cere informații prin stație:

– 91!

Simt că mi se urcă sângele la cap:

– Băi, mi-am privit kilometrajul, n-aveam mai mult de 70!

Omul în uniformă e imperturbabil:

– 91! 600 amendă și 5 puncte penalizare.

Jubilez:

– Are dreptate Mircea Badea. Stați în tufișuri, la ciordeală! Å¢ara merge minunat și voi, după ce ați rezolvat toate problemele ei,  ați găsit infractorul: ială-l, eu sunt!

– Lăsați domnu”™, Mircea Badea e un frustrat!

M-am calmat brusc.  Trăiască ministrul de interne Rus!  Ce ordonă dânsul în sfântă zi de alegeri? Pânde! Da”™ nu la vitezomani de- ăia ce rup stopurile-n fițe ci  la somități ca mine ce-o frig cu 5 km/oră peste limita legală.

Mircea Badea e un frustrat! „“ iată ordinul de zi pe  unitate emanat de la cabinetul domnului Rus. În vreme ce nefrustratul și tatăl legalității în Românica este EL, Traian.

_ Nu suntem toți urmașii lui Traian? „“ îngână onctuos ministrul Rus, atacând-o în contecios pe Elena Udrea pentru paternitatea acestei limbi.

– Ce crezi, Elena, că limbile doar se primesc? „“ întreabă el în Boc-itor stil clujean.  Iată, se și dau, și aici nu poți concura cu mine.

-Dovedește „“ îl provoacă Doamna,  – dovedește!

– Eu cred că tocmai am făcut-o! Da nu la tine, la EL!

Contele de Saint GermainEditorialeElena Udrea,ministrul de interne Rus,Mircea Badea,Piata Crangasi,Politia romanaCa un cetătean modest ce sunt, joc tenis la baza Regie și nu în locuri mai simandicoase. Mă întorceam după două ore de sudoare proletară și m-am blocat în Piața Crângași. Aici stopurile merg ca dracu'™, șmecherii trec pe roșu și niciodată nu e vreun polițist să facă dreptate. După ce...Blog politic si polemic