Scorul acestui articol
[Total: 1699 voturi. Media: 4.9]

 

Denise Rifai se ia de Dana Budeanu. N-are stare! Si nici minte!

Daca, ghinion, cu Mircea Badea nu i-a mers, ca a ajuns sa se verse, sarat, pe la colturile ochelarilor, a zis sa se lipeasca, cumva, de cineva din aceeasi liga cu Badea. Si a gasit.

Ca asa e in lumea bicolora a cotofanelor: cine si-o cauta, si-o afla.

Doar ca Dana Budeanu e din alta lume. Una vie, colorata, a spectaculoaselor pupeze. Cu creasta infoiata si cioc necrutator.

Denise si-a construit o imagine de cotofana oachesa si guraliva, specializata pe carait non-stop la PSD si nuruit dupa interese la hastagisti. Iar cand face emisiune cu Cristoiu, pe razbuzat buze umectate dinadins si dat, gales, ochii adumbriti de subintelesuri, peste cap.

Danuta, cum singura se alinta, are insa creasta si cioc. Si inca ce cioc. Iar mai nou, dupa usuirea de la PROTV, are si rubrica zilnica la Stiri pe Surse. Care, groaznic pentru cotofana, aduna mai multi urmaritori decat avea inainte Danuta la marea televiziune.

S-a iscat, intre cele doua, o galceava a hormonilor. Dar sa nu uitam ca exista hormoni si hormoni. De crestere, tiroidieni, sexuali…. Dupa lipsurile si nevoile fiecaruia, fireste…

La Denise au preluat comanda tiroidienii. De aceea, toate prestatiile ei sunt din gat, cu gat, cu coardele vocale umflate la maximum de suprasolicitare. La Danuta par a predomina hormonii de crestere. De crestere a popularitatii si credibilitatii.

Pana la urma aici se da lupta. La credibiitate. Iar Danuta are un mare avantaj. E libera, nu depinde de altii, nu are sefi. Poate fi mereu ea insasi. Ceea ce este decisiv. Va vorbesc din propria experienta.

Denise e angajata in toate felurile. Si de niste angajatori care o platesc, si de una dintre partile baricadei, si de idiosincrasiile ei homerice care o definesc mai bine ca femeie sclava afectului, dar mult mai prost ca factor de incredere.

Dintotdeauna luptele dintre femei mi s-au parut mai spectaculoase, mai transante. Pentru ca sunt dominate de hormoni. Barbatii mai cad la pace, mai fac blaturi, compomisuri, armistitii. Femeile, cu rare exceptii, nu!

De aceea scriu pentru cititorii mei aceste randuri. Sa le semnalez o noua sursa de distractie si de satisfactii. Urmariti „žVerdict politic”, rubrica Danei Budeanu din Stiri pe Surse.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Dana-Budeanu-1.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/02/Dana-Budeanu-1-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialeDana Budeanu,Denise Rifai,hormoni,Mircea Badea,Stiri pe surseverdict politic  Denise Rifai se ia de Dana Budeanu. N-are stare! Si nici minte! Daca, ghinion, cu Mircea Badea nu i-a mers, ca a ajuns sa se verse, sarat, pe la colturile ochelarilor, a zis sa se lipeasca, cumva, de cineva din aceeasi liga cu Badea. Si a gasit. Ca asa e in...Blog politic si polemic