Scorul acestui articol
[Total: 733 voturi. Media: 5]

 

Doamna Macovei a fost, de la începuturile sale profesionale, un instrument. Transformat, de harul modelator al perversității băsesciene, într-o „žsculă”.

Este o vuvuzelă de falseturi, menită a zgâria timpane È™i a ultragia bune purtări.

AÈ™a cum există „žrafinați” ce se extaziază în fața unor mâzgăleli (ei le zic picturi) realizate prin stropÈ™it de roÈ™ii putrede peste scursură de ouă clocite, tot aÈ™a există È™i admiratori ai doamnei Macovei. Care ar putea fi caracterizați ca fiind: „žcolonie de bizari, ori stupizi ori mercenari”. Rima, neintenționată,  este doar o întărire a afirmației mele oferită, bonus, de undeva de sus.

Monica Macovei aduce tot mai mult, pe măsură ce trece timpul, a zgripțuroaica Ježibaba din Rusalka.

Dominată de tonuri pământii, cu bretonul ei zburlit de jună sexagenară,  preferă mătura de nuiele pentru aparițiile publice de speriat națiunea.

V-o mai amintiți cum sărbătorea dezlănțuită, de la un gemuleț mansardat de WC, eÈ™ecul referendumului anti-Băsescu din 2012? Înghesuită adolescentin în euforicul Mihai Neamțu, sedusă de atuurile olfactive ale acestuia (transpirația de la subraț È™i funia de usturoi din jurul brâului), se lăsa copleÈ™ită de deliciul momentului: poporul român, această adunătură de hoți È™i nespălați împotriva căreia luptase toată viața ei de procuror comunist È™i de ministru băsist, mai fusese învins o dată. Ura!

Ieri, la Strasbourg, imaginea evocată mai sus s-a reeditat ca marker patologic. Într-un delir antiromânesc ce nu mai surprinde de mult, cu ochii ieÈ™iți din orbite, cu părul în dezordine È™i refuzând ca la È™atră să se lase dusă de la tribună, doamna Monica Macovei s-a stârnit din nou împotriva poporului român, cum spuneam o adunătură de corupți È™i prostovani (pentru ea).

Rezultatul? I s-a tăiat microfonul fără menajamente, ca oricărui tupeist ce se crede peste tot în lumea lui de privilegii È™i care nu ține cont deloc nici de reguli È™i nici de vorbă bună.

O ascultam mințind gros, mințind în rafală, mințind agresiv, mințind crispat È™i o încredere că această porcărie se apropie de sfârÈ™it mă umplea de satisfacție.

Doamna Macovei, turmentată de linguÈ™eli È™i de vaporii puterii, È™i-a constituit, pentru alegerile trecute, un partid. Electoratul ei s-a dovedit a fi atunci, la apogeu, sub 1%, adică mai puțin de 100 000 de oameni care aveau încredere în ea. Ulterior, după prestațiile antinaționale din Parlamentul European, È™i acest mic grup de susținători s-a evaporat.

Prestațiile Monicăi Macovei, autoconsiderate pro-justiție, pro-statul de drept È™i anti-corupție, nu sunt în prezent altceva decât teste de prostie date celor care încă se mai uită în gura ei.

Până È™i gradații cu costum peste uniformă de la DIGI24, până È™i penibilii cu 3 telespectatori de la Realitatea TV, au recunoscut, mai direct sau mai aluziv, că doamna Monica Macovei nu a fost deloc inspirată în luarea sa de cuvânt de ieri.

Părerea mea este că nu despre lipsă de inspirație e vorba, ci de panică. Doamna Macovei, pe lângă faptul că îÈ™i vede popularitatea prăbuÈ™ită la cote microscopice,  mai este încolțită È™i de scandalul SIPA. Acolo unde domnia sa a făcut, în 2005, niÈ™te abuzuri extrem de grave. Adăugat la asta amănuntul că mandatul dânsei de europarlamentar expiră peste un an (precum È™i cel al Laurei Kovesi, protectoarea din umbră), viitorul capătă tonuri sumbre.

De-asta Monica Macovei este atât de agitată È™i minte atât de grosolan. Se teme îngrozitor de tare de nota de plată ce va urma schimbării. Căci schimbarea va veni!

Contele de Saint GermainEditorialelegile justitiei,lupta anticoruptie,Monica Macovei,Parlamentul de la Strasbourg,test de prostie,Tradare de tara  Doamna Macovei a fost, de la începuturile sale profesionale, un instrument. Transformat, de harul modelator al perversității băsesciene, într-o 'žsculă'. Este o vuvuzelă de falseturi, menită a zgâria timpane È™i a ultragia bune purtări. AÈ™a cum există 'žrafinați' ce se extaziază în fața unor mâzgăleli (ei le zic picturi) realizate prin...Blog politic si polemic