Scorul acestui articol
[Total: 33 voturi. Media: 4.8]
Chiar dacă un muribund mai are doar o saptamână de trăit,
faptul că tu îl faci să moară cu o zi mai devreme te transformă în asasin!

 

Nu cred că mă poate suspecta cineva de simpatie pentru Traian Băsescu ori pentru apropiaţii săi.

Dan Adamescu a fost un apropiat al lui Traian Băsescu.

Nu cred că mă poate suspecta cineva că aş fi omul lui Dan Adamescu sau vreun beneficiar direct ori indirect al afacerilor sale cel puţin dubioase.

Nimic din toate aceste posibile explicaţii pentru prezenta revoltă nu stă în picioare. Pentru că, dimpotrivă, l-am acuzat adeseori în textele mele pe Dan Adamescu, incluzându-l în camarila odioasă a fostului preşedinte.

Dan Adamescu a murit azi-noapte, la spital, cu gardianul la căpătâi! Era de mai multe luni condamnat şi arestat pentru corupţie.

Moartea lui Dan Adamescu a fost una anunţată. El suferea de o boală incurabilă, în fază terminală, motiv pentru care familia sa a cerut în repetate rânduri să fie eliberat condiţionat, să poată muri acasă, înconjurat de familia sa. Toate aceste cereri au fost refuzate. Se întâmpla în mandatul doamnei Raluca Prună.

Din decembrie 2016 Dan Adamescu a intrat în comă, fiind ţinut în viaţă doar de aparate.  Nimeni n-a avut curajul să facă un minim gest de omenie, sau de decenţă, şi să îndepărteze gardianul de la patul său. Adică să dea acces rudelor să-i fie alături neîngrădit.

Invoc curajul în această împrejurare (care ar fi trebuit să semene, mai degrabă, cu normalul îndeplinirii ultimei dorinţe a unui condamnat la moarte), deoarece orice funcţionar din sistemul penitenciar care ar fi îndrăznit să fie bun creştin, uman, milostiv cu acest cadavru intubat, ar fi riscat să îi contrarieze şi să îi înfurie pe sadicii noştri conducători şi justiţiari.

Ca Dan Adamescu sunt, în penitenciarele româneşti, mulţi bolnavi incurabili care mai au de trăit câteva luni, dacă nu doar săptămâni sau zile. Aceşti oameni au acasă familii care se întreabă dacă vor mai apuca să-i vadă vii, măcar o dată înainte de funeralii.

Cred că dacă vestea morţii puşcăriaşului şi coruptului şi mogulului Dan Adamescu,  ar fi fost anunţată pe un ecran, în mijlocul mitingului de duminică, ea ar fi fost întâmpinată cu urale de manifestanţi.

În halul ăsta de ură şi intoleranţă şi animalitate s-a ajuns!

Fiţi fericiţi, asasinilor!

Contele de Saint GermainEditorialecadavru intubat,camarila lui Traian Basescu,Dan Adamescu,fiti fericiti asasinilor mort in puscarie,mandatul Ralucai Pruna,o moarte anuntata,sadicii nostri conducatoriChiar dacă un muribund mai are doar o saptamână de trăit, faptul că tu îl faci să moară cu o zi mai devreme te transformă în asasin!   Nu cred că mă poate suspecta cineva de simpatie pentru Traian Băsescu ori pentru apropiaţii săi. Dan Adamescu a fost un apropiat al lui...Blog politic si polemic