Scorul acestui articol
[Total: 33 voturi. Media: 4.8]
Chiar dacă un muribund mai are doar o saptamână de trăit,
faptul că tu îl faci să moară cu o zi mai devreme te transformă în asasin!

 

Nu cred că mă poate suspecta cineva de simpatie pentru Traian Băsescu ori pentru apropiații săi.

Dan Adamescu a fost un apropiat al lui Traian Băsescu.

Nu cred că mă poate suspecta cineva că aș fi omul lui Dan Adamescu sau vreun beneficiar direct ori indirect al afacerilor sale cel puțin dubioase.

Nimic din toate aceste posibile explicații pentru prezenta revoltă nu stă în picioare. Pentru că, dimpotrivă, l-am acuzat adeseori în textele mele pe Dan Adamescu, incluzându-l în camarila odioasă a fostului președinte.

Dan Adamescu a murit azi-noapte, la spital, cu gardianul la căpătâi! Era de mai multe luni condamnat și arestat pentru corupție.

Moartea lui Dan Adamescu a fost una anunțată. El suferea de o boală incurabilă, în fază terminală, motiv pentru care familia sa a cerut în repetate rânduri să fie eliberat condiționat, să poată muri acasă, înconjurat de familia sa. Toate aceste cereri au fost refuzate. Se întâmpla în mandatul doamnei Raluca Prună.

Din decembrie 2016 Dan Adamescu a intrat în comă, fiind ținut în viață doar de aparate.  Nimeni n-a avut curajul să facă un minim gest de omenie, sau de decență, și să îndepărteze gardianul de la patul său. Adică să dea acces rudelor să-i fie alături neîngrădit.

Invoc curajul în această împrejurare (care ar fi trebuit să semene, mai degrabă, cu normalul îndeplinirii ultimei dorințe a unui condamnat la moarte), deoarece orice funcționar din sistemul penitenciar care ar fi îndrăznit să fie bun creștin, uman, milostiv cu acest cadavru intubat, ar fi riscat să îi contrarieze și să îi înfurie pe sadicii noștri conducători și justițiari.

Ca Dan Adamescu sunt, în penitenciarele românești, mulți bolnavi incurabili care mai au de trăit câteva luni, dacă nu doar săptămâni sau zile. Acești oameni au acasă familii care se întreabă dacă vor mai apuca să-i vadă vii, măcar o dată înainte de funeralii.

Cred că dacă vestea morții pușcăriașului și coruptului și mogulului Dan Adamescu,  ar fi fost anunțată pe un ecran, în mijlocul mitingului de duminică, ea ar fi fost întâmpinată cu urale de manifestanți.

În halul ăsta de ură și intoleranță și animalitate s-a ajuns!

Fiți fericiți, asasinilor!

Contele de Saint GermainEditorialecadavru intubat,camarila lui Traian Basescu,Dan Adamescu,fiti fericiti asasinilor mort in puscarie,mandatul Ralucai Pruna,o moarte anuntata,sadicii nostri conducatoriChiar dacă un muribund mai are doar o saptamână de trăit, faptul că tu îl faci să moară cu o zi mai devreme te transformă în asasin!   Nu cred că mă poate suspecta cineva de simpatie pentru Traian Băsescu ori pentru apropiații săi. Dan Adamescu a fost un apropiat al lui...Blog politic si polemic