Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Sebastian Lazaroiu intitulat „Cele 11 ipoteze…”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/cele-11-ipoteze-pdl-psd-pe-intelesul-tuturor-960675.html)

Deci cam cu astfel de abureli l-a intoxicat, cât a fost consilier la Cotroceni, domnul Lăzăroiu pe domnul Băsescu. Nici nu e de mirare in cazul ăsta că președintele  și-a scos de tot poporul de la suflet. Popor înseamnă durere, compasiune, răbdare de ascultător. Și, peste toate, înseamnă altruism,  trăire în realitatea necosmetizată. Ori, ce propune domnul Lăzăroiu pare a fi exact opusul: construim o altă „realitate”, una pe cât de convenabilă pe atât de fictivă și apoi împingem  mentalul colectiv să  creadă în ea.

Cele 11 ipoteze din articolul de azi reprezintă, de fapt, o construcție de tip zece pentru unu.
Unu, centrul sistemului, este punctul 3. Inocularea ideii că un DOAR 40% luat de USL ar fi nu numai verosimil dar și probabil. Restul de zece puncte reprezintă  argumentația luxuriantă pentru a induce această mistificare. Pentru a răspunde anticipat previzibilelor acuze de fraudă.

Dacă Sebastian Lăzăroiu ar fi pomenit, măcar și  printr-o aluzie vagă, că anumite mișcări ale puterii actuale pot genera neîncredere și suspiciune față de corectitudinea alegerilor ce vor fi organizate anul ăsta, poate ar fi obținut un dram de credibilitate pentru teoria sa. Cum însă dânsul este și scenaristul și orchestratorul  uriașei cabale, s-a temut, împins de reflexul de conspirare al celui ce se simte cu musca pe căciulă, să nu dea idei.

Da, este foarte posibil ca USL să nu ia nici 40% dintre voturi. Dar nu din motivele improvizate (cu, totuși, oarecare îndemânare) de domnul Lăzăroiu, ci pentru că hoția electorală care se pregătește este fără precedent.

Domnul Lăzăroiu, descins din tipologia marilor intriganți de curte, și-a găsit suveranul căruia să-i vândă secrețiile sale suprarealiste.  E un fenomen  pe care îl voi urmări cu interes: își va da seama Traian Băsescu, până la urmă, că, în pofida autoritarismului și personalității sale egocentrice, este manipulat ca un copil lacom de acest Vautrin în devenire? Doar pentru a mai trăi, bine, o vreme?

Ce va alege oare președintele țării: această comună moarte la termen sau o sinucidere superioară?

Contele de Saint GermainPolemiceBasescu,Cele 11 ipoteze,EVZ,Sebastian Lazaroiu,USL,Vautrin(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Sebastian Lazaroiu intitulat 'Cele 11 ipoteze...', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/cele-11-ipoteze-pdl-psd-pe-intelesul-tuturor-960675.html) Deci cam cu astfel de abureli l-a intoxicat, cât a fost consilier la Cotroceni, domnul Lăzăroiu pe domnul Băsescu. Nici nu e de mirare in...Blog politic si polemic