Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Vă puteți închipui drama  unui om care trăiește din scris și care, la un moment dat, constată că nu mai poate publica ceva  fără ca din tufișuri să-i apară un dulău cu gramatica limbii române în loc de zgardă, care să-l muște de mâna cu care își așterne  elucubrațiile?  Nu-i demască impostura nici șeful de sector Patapievici, nici jupânul de gubernie Băsescu, oameni cu greutate, cu foncții, cu drept de semnătură pe ștat, ce mai, și se găsește un ipochimen ce-și zice Conte să-i pună în pericol firfiricul.

Azi, Mircea Mihăieș a cedat nervos! A cerut să i se dea personal acces la administrarea forumului la articolul său și m-a eliminat din distribuție.

Este evident că decizia în ceea ce privește respingerea de la publicare a comentariilor mele nu este (cel puțin deocamdată) una a redacției EVZ, din moment ce tot azi, în același ziar,  comentariul pe care l-am publicat la articolul lui Sebastian Lăzăroiu a rezistat până acum necenzurat.

Că e ceva intempestiv, rodul unei crize de nervi spontane a lui Mircea Mihăieș, o dovedește și faptul că nici măcar nu s-a apelat la o soluție tehnică ușoară, să mi se blocheze IP-ul, ci tot răzbelul se duce manual: eu o postez, ea apare și, după 15 „“ 30 minute e ștearsă. Apoi tărășenia se repetă.

Povestea asta, vă mărturisesc, îmi oferă una dintre cele mai mari satisfacții generate de comentariile mele pe forumuri. Un semnal concret că vorbele mele au învins vorbele lui, atât de semnificativ prin lipsa lui de articulare, atât de tonifiant prin expunerea neputinței celuilalt,  nu am mai primit.

Contele de Saint GermainPolemicecenzura,criza de nervi,Mircea Mihaies,Sebastian Lazaroiu,Senatul EVZVă puteți închipui drama  unui om care trăiește din scris și care, la un moment dat, constată că nu mai poate publica ceva  fără ca din tufișuri să-i apară un dulău cu gramatica limbii române în loc de zgardă, care să-l muște de mâna cu care își așterne  elucubrațiile? ...Blog politic si polemic