Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Vă puteţi închipui drama  unui om care trăieşte din scris şi care, la un moment dat, constată că nu mai poate publica ceva  fără ca din tufişuri să-i apară un dulău cu gramatica limbii române în loc de zgardă, care să-l muşte de mâna cu care îşi aşterne  elucubraţiile?  Nu-i demască impostura nici şeful de sector Patapievici, nici jupânul de gubernie Băsescu, oameni cu greutate, cu foncţii, cu drept de semnătură pe ştat, ce mai, şi se găseşte un ipochimen ce-şi zice Conte să-i pună în pericol firfiricul.

Azi, Mircea Mihăieş a cedat nervos! A cerut să i se dea personal acces la administrarea forumului la articolul său şi m-a eliminat din distribuţie.

Este evident că decizia în ceea ce priveşte respingerea de la publicare a comentariilor mele nu este (cel puţin deocamdată) una a redacţiei EVZ, din moment ce tot azi, în acelaşi ziar,  comentariul pe care l-am publicat la articolul lui Sebastian Lăzăroiu a rezistat până acum necenzurat.

Că e ceva intempestiv, rodul unei crize de nervi spontane a lui Mircea Mihăieş, o dovedeşte şi faptul că nici măcar nu s-a apelat la o soluţie tehnică uşoară, să mi se blocheze IP-ul, ci tot răzbelul se duce manual: eu o postez, ea apare şi, după 15 – 30 minute e ştearsă. Apoi tărăşenia se repetă.

Povestea asta, vă mărturisesc, îmi oferă una dintre cele mai mari satisfacţii generate de comentariile mele pe forumuri. Un semnal concret că vorbele mele au învins vorbele lui, atât de semnificativ prin lipsa lui de articulare, atât de tonifiant prin expunerea neputinţei celuilalt,  nu am mai primit.

Contele de Saint GermainPolemicecenzura,criza de nervi,Mircea Mihaies,Sebastian Lazaroiu,Senatul EVZVă puteţi închipui drama  unui om care trăieşte din scris şi care, la un moment dat, constată că nu mai poate publica ceva  fără ca din tufişuri să-i apară un dulău cu gramatica limbii române în loc de zgardă, care să-l muşte de mâna cu care îşi aşterne  elucubraţiile? ...Blog politic si polemic