Scorul acestui articol
[Total: 5 voturi. Media: 4.6]

Sunt nedreptăți care te lasă mut. Procesul lui Dan Voiculescu este una dintre acestea. Cum a fost și procesul lui Adrian Năstase dar, de data asta, într-o formă mult mai cinică. Falsul, făcătura, siluirea legii, sfidarea practicilor lumii civilizate, nesăbuința forței brute au fost lăsate ostentativ, la vedere, ca să priceapă toată lumea că este vorba de răzbunare și nicidecum de justiție. De răzbunarea, ca formă testamentară, a unui scelerat.
Nu sunt deloc printre fanii lui Dan Voiculescu, tot așa cum nu am fost un fan al lui Adrian Năstase. Dimpotrivă, multe texte de pe acest blog stau mărturie că i-am criticat adeseori, și nu de complezență. Dar aici nu e vorba de Dan Voiculescu sau de Adrian Năstase ci de stupefacția în fața unui oribil abuz.
Pur și simplu sunt pogorâți din aburii unei minți naufragiate doi așa zis judecători, simple unelte de tortură, pentru a face o execuție sumară. Numiți pe sprânceană, în loc de a fi aleși aleatoriu, respingând discreționar orice inițiativă a avocaților apărării, ei știu un singur lucru: punerea la zid în cea mai mare viteză a inculpaților și răcnirea fără ezitare a ordinului „foc”!
Când scriu aceste rânduri sentința nu a fost încă pronunțată. Dar împrejurările de până acum nu lasă loc speranței unei treziri, măcar tardive, a călăilor în robe.
Sentimentul neputinței în fața unui abuz atât de flagrant este enorm de greu de suportat. Dacă ar ieși lumea în stradă să protesteze, m-aș alătura demonstranților cu un avânt de a huidui și de a arăta pumni spre cer ca la revoluție. Visez ca prostul că acești nemernici de procurori și de judecători care nenorocesc vieți la comandă politică ar putea fi făcuți să tremure la propriu, de frică, de consecințele relelor lor. În închipuirile mele de frustrat neputincios văd 100 000 de oameni fluierând în fața Ambasadei SUA, mulțumind astfel cu degete mijlocii ridicate-n sus celor care au pus la cale și susțin politic farsa numită DNA sau „justiția liberă”din România. Pragmaticii și cinicii americani ar trebui să primească de la noi lecția arătării ușii dacă au ales și continua să ne umilească prezentându-ne farsori, alcoolici și brute mincinoase drept repere de moralitate.
Repet, nu e vorba de Dan Voiculescu aici ci de cât de repede ne-am întors la condiția de popor obedient, îngenunchiat de lideri scelerați care se hrănesc cu plăcerea sadică de a ne călca în picioare.
Ieri a fost Năstase, azi Voiculescu, mâine poate fi oricare dintre noi. O anonimă, un ordin visceral, niște descreierați protejați de titulatura de magistrat, în fond torționari dintre cei mai abjecți, care nu au pregetat să o târască pe doamna Maria de la Rădăuți la București flancată de mascați, care nu s-au temut de Dumnezeu să batjocorească țărani și Biblia organizând jurăminte pe capote mașinii.
Ieșiți, prea comozilor din lenea lăsării pe alții a ceea ce trebuie să faceți voi! Eu, măcar, scriu proteste idioate, ca acest articol „“ supapă. Voi faceți ceva?

Contele de Saint GermainEditoriale"justita libera",Adrian Nastase,Ambasada SUA,Dan Voiculescu,farsa DNA,Maria de la Radauti,sceleratSunt nedreptăți care te lasă mut. Procesul lui Dan Voiculescu este una dintre acestea. Cum a fost și procesul lui Adrian Năstase dar, de data asta, într-o formă mult mai cinică. Falsul, făcătura, siluirea legii, sfidarea practicilor lumii civilizate, nesăbuința forței brute au fost lăsate ostentativ, la vedere, ca...Blog politic si polemic