Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Poporul român parcurge o cumpănă: trădat de conducătorii săi de-un sânge, slăbit de lipsuri și descurajat de istorie, a ajuns să se umilească depunându-și cererea de grațiere pe biroul UDMR-ului.

Iar UDMR-ul, vaselinos, reptilian cum ne-a învățat, ne zâmbește cu arogantă superioritate,  făcându-se că nu are pixul la el să ne semneze eliberarea și ridicând miza la masa șantajului prezidențial. Pentru el e mai important să ciupească, exploatând disperarea  unui lider laș, dreptul la un manual de istorie în limba maghiară, decât să salveze națiunea ce-l acreditează.

Cu ministerele groazei în brațe, învățământul și sănătatea, grofii udemeriști contribuie plini de zel la exterminarea poporului român.

Vor putea ei susține că n-au știut? Când sondajele spun 80% – 20%? Când 62 de orașe (deocamdată) invocă, în piețe, un SMURD divin și o exorcizare la Cotroceni?  Când majoritatea în parlament a fost la vedere trucată cu 10% traseiști șantajați ori cumpărați?

Vor cuteza ei susține că n-au putut?  Când un simplu anunț de trecere în opoziție ar genera, în lanț, satisfacerea tuturor dorințelor  ce răvășesc azi țara?

Poporul nu e prost. Înțelege și reacționează. Scandează și sancționează. Cine nu crede în memoria lui sacrifică viitorul pentru prezent.

Iată ce strigă poporul în stradă:

Andante:

-          „Jos UDMR” „“ în toate orașele cu mitinguri;

-          „UDMR, ieșiți de la guvernare” (Tg. Mureș), „UDMR, lasă-ne” (București, Sibiu, Cluj);

-          „Băsescu, cățelul UDMR-ului” (Strasbourg)

Allegro:

-          „UDMR cu ciolanu”™, Românii cu golanu”™!” (București);

-          „Å¢inutul Secuiesc, pământ românesc” (București, Cluj, Sibiu);

-          România fii trează, PDL te trădează, UDMR te exterminează” (București).

Presto:

-          „Afară cu ungurii din țară” și „România românilor” (pe un perete din Cluj);

-          „M..e UDMR! La guvern lângă Apostu cu voi” (pe statuia lui Matei Corvin, Cluj)

-          „RMDSZ, Vege, Halott” (în traducere: „UDMR, gata, moartă”, Tg. Mureș).

 

Și sunt doar câteva din foarte multele avertismente transmise unui partid egoist și fără viziune.

 

UDMR-ul își joacă dispariția. Va alege el să moară sufocat de propria lăcomie sau se va trezi la timp pentru a se salva cu mintea românului cea de pe urmă?

Contele de Saint GermainEditorialelozinci anti UDMR,PDL,SMURD,UDMRPoporul român parcurge o cumpănă: trădat de conducătorii săi de-un sânge, slăbit de lipsuri și descurajat de istorie, a ajuns să se umilească depunându-și cererea de grațiere pe biroul UDMR-ului. Iar UDMR-ul, vaselinos, reptilian cum ne-a învățat, ne zâmbește cu arogantă superioritate,  făcându-se că nu are pixul la el să...Blog politic si polemic