Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Poporul român parcurge o cumpănă: trădat de conducătorii săi de-un sânge, slăbit de lipsuri şi descurajat de istorie, a ajuns să se umilească depunându-şi cererea de graţiere pe biroul UDMR-ului.

Iar UDMR-ul, vaselinos, reptilian cum ne-a învăţat, ne zâmbeşte cu arogantă superioritate,  făcându-se că nu are pixul la el să ne semneze eliberarea şi ridicând miza la masa şantajului prezidenţial. Pentru el e mai important să ciupească, exploatând disperarea  unui lider laş, dreptul la un manual de istorie în limba maghiară, decât să salveze naţiunea ce-l acreditează.

Cu ministerele groazei în braţe, învăţământul şi sănătatea, grofii udemerişti contribuie plini de zel la exterminarea poporului român.

Vor putea ei susţine că n-au ştiut? Când sondajele spun 80% – 20%? Când 62 de oraşe (deocamdată) invocă, în pieţe, un SMURD divin şi o exorcizare la Cotroceni?  Când majoritatea în parlament a fost la vedere trucată cu 10% traseişti şantajaţi ori cumpăraţi?

Vor cuteza ei susţine că n-au putut?  Când un simplu anunţ de trecere în opoziţie ar genera, în lanţ, satisfacerea tuturor dorinţelor  ce răvăşesc azi ţara?

Poporul nu e prost. Înţelege şi reacţionează. Scandează şi sancţionează. Cine nu crede în memoria lui sacrifică viitorul pentru prezent.

Iată ce strigă poporul în stradă:

Andante:

–          “Jos UDMR” – în toate oraşele cu mitinguri;

–          “UDMR, ieşiţi de la guvernare” (Tg. Mureş), “UDMR, lasă-ne” (Bucureşti, Sibiu, Cluj);

–          “Băsescu, căţelul UDMR-ului” (Strasbourg)

Allegro:

–          “UDMR cu ciolanu’, Românii cu golanu’!” (Bucureşti);

–          “Ţinutul Secuiesc, pământ românesc” (Bucureşti, Cluj, Sibiu);

–          România fii trează, PDL te trădează, UDMR te exterminează” (Bucureşti).

Presto:

–          “Afară cu ungurii din ţară” şi “România românilor” (pe un perete din Cluj);

–          “M..e UDMR! La guvern lângă Apostu cu voi” (pe statuia lui Matei Corvin, Cluj)

–          “RMDSZ, Vege, Halott” (în traducere: “UDMR, gata, moartă”, Tg. Mureş).

 

Şi sunt doar câteva din foarte multele avertismente transmise unui partid egoist şi fără viziune.

 

UDMR-ul îşi joacă dispariţia. Va alege el să moară sufocat de propria lăcomie sau se va trezi la timp pentru a se salva cu mintea românului cea de pe urmă?

Contele de Saint GermainEditorialelozinci anti UDMR,PDL,SMURD,UDMRPoporul român parcurge o cumpănă: trădat de conducătorii săi de-un sânge, slăbit de lipsuri şi descurajat de istorie, a ajuns să se umilească depunându-şi cererea de graţiere pe biroul UDMR-ului. Iar UDMR-ul, vaselinos, reptilian cum ne-a învăţat, ne zâmbeşte cu arogantă superioritate,  făcându-se că nu are pixul la el să...Blog politic si polemic