Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ora 22:00. Explozie la mina Uricani. 5 morți.

La TVR1 emisiune musical distractivă, cu pulpe și sâni. Cu muzică și glume. Se râde.

La PRO TV film cu Chike Chan. Divertisment.

La B1 TV film românesc, de arhivă.

La OTV fantoma Gabrielei Mitu în cavoul sataniștilor din Cernavodă.

La 10 TV  muzică latino cu Pepe.

În rest, diversiuni manipulatorii cum ar fi:

CNN:  stiri și imagini despre  tragedia de la Uricane, Romania.

Antena 3: transmisie în direct de la Uricani, cu Ministrul Economiei care declară „sănătate dumneavoastră și familiilor dumneavoastră” apoi, la sugestia moderatoarei instigatoare, adaugă și  „condoleanțe familiilor îndoliate”. După ce citește un text echivoc, primit de la comunicatorii partidului, refuză orice întrebări și închide telefonul.

Realitatea TV: primarul de la Uricani (PSD): suntem persecutati politic. Nu ni se dau bani nici pentru handicapații în cărucior. De câte ori cerem  bani pentru supraviețuire, pentru securitatea minerilor, suntem trimiși să obținem acești bani din fonduri europene. În schimb, doamna Udrea dă, din banii de la buget, milioane de euro pentru telecabină. Pentru că e făcută de un membru PDL. Totul se dă pe culoare politică.

Unde sunt acum, să ia atitudine,  propagandiștii coprofagi ai puterii, care pun la zid televiziunile de știri pentru, chipurile, manipulare și, chipurile, mutilare a realității?

Așa ar trebui să fie după criteriile voastre, după exigențele voastre de emancipați, o televiziune obiectivă, împarțială, în sprijinul poporului contribuabil? Precum cele 5 cu care am inceput acest protest? Cu distracție țâțe și latino în vreme ce cinci familii și o comunitate intreagă de mineri urlă și jelesc de tragedia ce li s-a întâmplat?

În vreme ce președintele tuturor românilor tace etilic? Așa cum a făcut și la momentul tragediei cu noii născuți de la maternitatea Giulești?

Trebuie să-l așteptăm vreo 3 zile să se trezească din mahmureală ca să facă o minima declarație  de compasiune?

Nu vă e rușine să vă numiți umaniști? Nu vă e rușine să vă puneti la remorca unui astfel de om?

Nu aveti nici cea mai mica teamă de o justiție imanentă care să vă pulverizeze ca ființe responsabile și respectabile?

Luați aminte:  nu sunteți altceva decât niște scatologi ai puterii. Destinația voastră finală va fi o îndestulătoare latrină!

Contele de Saint GermainEditorialecinismul puterii,Explozie Uricani,protest,televiziunile de stiriOra 22:00. Explozie la mina Uricani. 5 morți. La TVR1 emisiune musical distractivă, cu pulpe și sâni. Cu muzică și glume. Se râde. La PRO TV film cu Chike Chan. Divertisment. La B1 TV film românesc, de arhivă. La OTV fantoma Gabrielei Mitu în cavoul sataniștilor din Cernavodă. La 10 TV  muzică latino cu...Blog politic si polemic