Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Ora 22:00. Explozie la mina Uricani. 5 morţi.

La TVR1 emisiune musical distractivă, cu pulpe şi sâni. Cu muzică şi glume. Se râde.

La PRO TV film cu Chike Chan. Divertisment.

La B1 TV film românesc, de arhivă.

La OTV fantoma Gabrielei Mitu în cavoul sataniştilor din Cernavodă.

La 10 TV  muzică latino cu Pepe.

În rest, diversiuni manipulatorii cum ar fi:

CNN:  stiri şi imagini despre  tragedia de la Uricane, Romania.

Antena 3: transmisie în direct de la Uricani, cu Ministrul Economiei care declară “sănătate dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră” apoi, la sugestia moderatoarei instigatoare, adaugă şi  “condoleanţe familiilor îndoliate”. După ce citeşte un text echivoc, primit de la comunicatorii partidului, refuză orice întrebări şi închide telefonul.

Realitatea TV: primarul de la Uricani (PSD): suntem persecutati politic. Nu ni se dau bani nici pentru handicapaţii în cărucior. De câte ori cerem  bani pentru supravieţuire, pentru securitatea minerilor, suntem trimişi să obţinem aceşti bani din fonduri europene. În schimb, doamna Udrea dă, din banii de la buget, milioane de euro pentru telecabină. Pentru că e făcută de un membru PDL. Totul se dă pe culoare politică.

Unde sunt acum, să ia atitudine,  propagandiştii coprofagi ai puterii, care pun la zid televiziunile de ştiri pentru, chipurile, manipulare şi, chipurile, mutilare a realităţii?

Aşa ar trebui să fie după criteriile voastre, după exigenţele voastre de emancipaţi, o televiziune obiectivă, împarţială, în sprijinul poporului contribuabil? Precum cele 5 cu care am inceput acest protest? Cu distracţie ţâţe şi latino în vreme ce cinci familii şi o comunitate intreagă de mineri urlă şi jelesc de tragedia ce li s-a întâmplat?

În vreme ce preşedintele tuturor românilor tace etilic? Aşa cum a făcut şi la momentul tragediei cu noii născuţi de la maternitatea Giuleşti?

Trebuie să-l aşteptăm vreo 3 zile să se trezească din mahmureală ca să facă o minima declaraţie  de compasiune?

Nu vă e ruşine să vă numiţi umanişti? Nu vă e ruşine să vă puneti la remorca unui astfel de om?

Nu aveti nici cea mai mica teamă de o justiţie imanentă care să vă pulverizeze ca fiinţe responsabile şi respectabile?

Luaţi aminte:  nu sunteţi altceva decât nişte scatologi ai puterii. Destinaţia voastră finală va fi o îndestulătoare latrină!

Contele de Saint GermainEditorialecinismul puterii,Explozie Uricani,protest,televiziunile de stiriOra 22:00. Explozie la mina Uricani. 5 morţi. La TVR1 emisiune musical distractivă, cu pulpe şi sâni. Cu muzică şi glume. Se râde. La PRO TV film cu Chike Chan. Divertisment. La B1 TV film românesc, de arhivă. La OTV fantoma Gabrielei Mitu în cavoul sataniştilor din Cernavodă. La 10 TV  muzică latino cu...Blog politic si polemic