Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Declarațiile lui Traian Băsescu reprezintă, pe zi ce trece, un pericol tot mai mare pentru sănătatea psihică È™i chiar fizică a națiunii. Nu doar că acest om minte iresponsabil, cu o seninătate capabilă să schimbe legile morale din capetele celor mai creduli dintre ascultători, dar lichelismul lui poate scoate din minți, la propriu, pe cineva educat în respectul adevărului È™i bunului simț.
Este ca È™i cum diriginta le vorbeÈ™te puberelor din clasa ei despre misterul È™i semnificația primului sărut iar uÈ™a clasei este spartă de curva satului, care sare să o păruiască pe dirigintă pe motiv că îndeamnă fetele la prostituție.
Opriți curva satului, opriți-l pe acest fanfaron cu guler alb și limba crestată să mintă, să mistifice, să răstălmăcească peste puterea de suportare a oamenilor normali.
Spune, în ultimul interviu acordat lui Silviu Mânăstire:
„žVictor Ponta, mental, s-a întors la vremea Anei Pauker: adversarii îi distruge cu instituțiile statului”.
Cât de nesimțit, cât de derbedeu trebuie să fii să acuzi pe cineva, ca lupul moralist, de exact păcatele tale majore? El, Traian Băsescu, care nu doar că a folosit instituțiile statului ca să-È™i distrugă adversarii politici (vezi Adrian Năstase, vezi Dan Voiculescu, vezi mulți, mulți alții) dar le-a È™i mutilat cu personaje oribile la conducere care să-l asculte orbeÈ™te, să facă răul È™i mai profund, tocmai el să lanseze un astfel de reproÈ™? Ce caracter putrefact!
Îl întreabă reporterul: „žStiți că expertul contabil din dosarul Flota, doamna CaracaÈ™, cea care a constatat prejudiciu zero, a fost înainte contabilă la firma Elenei Udrea È™i a lui Dorin CocoÈ™?”
Iar Traian Băsescu răspunde, luînd moaca aia de buldog descumpănit È™i apelând la o voce ezitantă, fals inocentă, de lup în blană de miel, ca atunci când a fost întrebat prima oară dacă a lovit copilul peste față: „ž N-o cunosc pe doamna asta. N-am auzit de ea. De unde e, din BucureÈ™ti sau din Constanța? Știu doar de expertul naval, un comandant, Serescu se numea, cu doamna CaracaÈ™ n-am avut nicio legătura…”. El, care îi È™tie pe de rost pe toți actorii, răi È™i buni, din dosarele sale (ca dovadă că a pomenit numele lui Serescu fără să fi fost întrebat despre acesta), tocmai de doamna CaracaÈ™, introdusă la expertiză după ce a fost bine aleasă, să nu existe emoții, contabila principalilor săi complici la jefuirea banului public, tocmai de ea să nu fi auzit? Ca-n replica despre Blejnar: „Pe Blejnar nu îl cunosc, nu îl cunosc. Înțeleg că a fost numit, e tehnician, nu a fost în partid, habar nu am de unde vine” (declarație la TVR, în martie 2011). Când, în realitate conversa cu Blejnar aÈ™a: „žSalut Sorine! Mă, vorbește cu ministrul Justiției. Găsiți o soluție să…”.
Mitoman după dicționar. Adică nu un mincinos de conjunctură ci unul suferind cu capul, patologic, setat organic să altereze adevărul, să încerce să prostească lumea în față.
Mai este o dată jucat la ofsaid: „žAti declarat că progresele în justiție s-au datorat curajului oamenilor numiti in functii…”. O-ntoarce ca la giratoriu: „žEu le-am cerut o justiție dreaptă, fără excese. […] Dar a pornit un festival care n-are nimic comun cu democrația. „žCu justiția are?” Cu atat mai putin. Trebuie respectat un lucru extrem de important: dreptul omului la libertate, la decență, la tratament corect, la apărare. […] O justiție puternică e justiția capabilă să probeze vina, e treaba procurorilor, justiția capabilă să condamne vinovații prin judecători, dar în acelaÈ™i timp justiția capabilă să respecte drepturile omului”.
Din nou, nu atât ce spune îndignează ci faptul că tocmai el spune asta È™i nonÈ™alanța cu care o face. Se contrazice cu violență, la mai puțin de un an distanță, dar tot cu violență neagă că s-ar contrazice. E prins în văzul unei intregi țări cu mâța în sac dar el se agită, se contorsionează ca râma în acul pescarului, se dă peste cap È™i chiar se rupe de partea vulnerată a trupului lui de politician vânos până mai ieri, flasc acum, la amurg, ca să îÈ™i salveze pentru încă o zi, pentru încă o apariție publică, pentru încă o probă de laÈ™itate agresivă, ciotul de netrebnicie.
Omul ăsta este ca un virus informatic: degeaba te fereÈ™ti de el, degeaba îi închizi in nas toate uÈ™ile È™i ferestrele, degeaba este proscris de toate mediile neviciate, el insistă să tabere peste tine. Atâta vreme cât este lăsat în libertate, distruge. Asta a fost (È™i incă este) menirea lui: să se infiltreze prin orice mijloace în fibra acestui popor È™i să producă daune bunului mers al lumii normale. Să enerveze, să exaspereze, să provoace resemnare È™i abandon.
Èšara a ajuns în pragul infarctului colectiv din cauza tupeului incomensurabil al acestui produs securistic de cea mai toxică emanație. Dacă procurorii noÈ™tri atât de controversați în ultima vreme vor să fie cu adevărat patrioți, să-È™i servească cu drept la recunoÈ™tință țara È™i poporul, atunci trebuie să acționeze de urgență în sensul punerii ferme sub acuzare, pentru sutele de netrebnicii deja cunoscute, a lui Traian Băsescu.
„žTraian Băsescu inculpat, Traian Băsescu condamnat, Traian Băsescu la puÈ™cărie”, ar trebui să devină imperativele naționale ale tuturor instituțiilor statului responsabile de protecția sănătății psihice È™i fizice a românilor.
Dragi procurori, dragi judecători, dragi sereiÈ™ti È™i degeipeiÈ™ti, dragi jurnaliÈ™ti, dragi politicieni, dragi români cu un atom de influență la nivelul societății româneÈ™ti încă sănătoase, dragi americani, dragi europeni (nici nu mai È™tiu la cine să apelez, dragă domnule Putin, dragă Elena Udrea, dragi denunțători, dragă whisky, dragă nicotină), vă rog, în parte È™i la grămadă, faceți ceva È™i scăpați-ne de acest mincinos care apropie de infarct, cu fiecare apariție publică, tot mai mulți români ce cred încă în adevăr È™i dreptate.
Dragi procurori, fiți patrioți. Acum aveți un caz istoric, nu-i dați cu piciorul. Mulți zic că ați pierdut startul. Eu încă cred în È™ansa voastră. Activați marea deratizare. Oferiți-ne Breaking News-ul mult aÈ™teptat.

Contele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,Ana Pauker,comandantul Serescu,Dan Voiculescu,Dorin Cocos,dosarul Flota,Elena Udrea,experta Caracas,mitoman,Silviu Manastire,Sorin Blejnar,Victor PontaDeclarațiile lui Traian Băsescu reprezintă, pe zi ce trece, un pericol tot mai mare pentru sănătatea psihică È™i chiar fizică a națiunii. Nu doar că acest om minte iresponsabil, cu o seninătate capabilă să schimbe legile morale din capetele celor mai creduli dintre ascultători, dar lichelismul lui poate scoate...Blog politic si polemic