Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]
EVZ reactioneaza!
La o ora dupa publicarea acestui articol, EVZ a reintrodus in editia sa electronica editorialul lui Ion Cristoiu.

Aseară, după miezul nopții, în ediția online a EVZ a fost publicat editorialul lui Ion Cristoiu intitulat „Livia Stanciu și Codruța Kovesi – Infailibile ca și Nicolae Ceaușescu!”. În dimineața asta am intrat pe situl EVZ pentru a reciti, cu mintea odihnită, respectivul articol. Mi se păruse, la prima lectură, senzațional. Surpriză, articolul dispăruse.
Am răscolit ziarul de-a fir a păr, titlu cu titlu, apoi cu lupa search-ului, folosindu-mă de expresii cheie: „Ion Cristoiu”, „România lui Cristoiu” și, în final, chiar titlul exact al articolului. Nimic. Totul fusese șters de pe situl combativei tribune de propagandă și asta nu superficial, nu la fușereală, nu cu scăpări, ci temeinic, cu grija pentru detalii specifică operațiunilor importante.
M-am reorientat, extinzându-mi căutările într-un domeniu mai greu de controlat de pe teritoriul României, pe Google. Aici am reușit până la urmă să găsesc textul lui Cristoiu. Pe care mă grăbesc să vi-l ofer, publicând linkul pe care trebuie să-l accesați: http://www.evz.ro/romania-lui-cristoiu-livia-stanciu-si-codruta-kovesi-infailibile-ca-si-nicolae-ceausescu.html
Consider, în continuare, că ne aflăm în prezența unui comentariu – eveniment. L-am criticat adesea pe Ion Cristoiu, uneori chiar vehement, pentru păcatele lui jurnalistice. De data asta însă mă văd obligat, de legământul meu cu mine de a fi pe deplin onest și de a spune ce cred, să-l laud și chiar să-l recomand atenției cititorilor acestui blog.

Contele de Saint GermainEditorialeCodruta Kovesi,EVZ,Ion Cristoiu,Livia Stanciu,Nicolae CeauşescuEVZ reactioneaza! La o ora dupa publicarea acestui articol, EVZ a reintrodus in editia sa electronica editorialul lui Ion Cristoiu. Aseară, după miezul nopții, în ediția online a EVZ a fost publicat editorialul lui Ion Cristoiu intitulat „Livia Stanciu și Codruța Kovesi - Infailibile ca și Nicolae Ceaușescu!”. În dimineața asta...Blog politic si polemic