Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]
EVZ reactioneaza!
La o ora dupa publicarea acestui articol, EVZ a reintrodus in editia sa electronica editorialul lui Ion Cristoiu.

Aseară, după miezul nopții, în ediția online a EVZ a fost publicat editorialul lui Ion Cristoiu intitulat „žLivia Stanciu È™i Codruța Kovesi – Infailibile ca È™i Nicolae CeauÈ™escu!”. În dimineața asta am intrat pe situl EVZ pentru a reciti, cu mintea odihnită, respectivul articol. Mi se păruse, la prima lectură, senzațional. Surpriză, articolul dispăruse.
Am răscolit ziarul de-a fir a păr, titlu cu titlu, apoi cu lupa search-ului, folosindu-mă de expresii cheie: „žIon Cristoiu”, „žRomânia lui Cristoiu” È™i, în final, chiar titlul exact al articolului. Nimic. Totul fusese È™ters de pe situl combativei tribune de propagandă È™i asta nu superficial, nu la fuÈ™ereală, nu cu scăpări, ci temeinic, cu grija pentru detalii specifică operațiunilor importante.
M-am reorientat, extinzându-mi căutările într-un domeniu mai greu de controlat de pe teritoriul României, pe Google. Aici am reuÈ™it până la urmă să găsesc textul lui Cristoiu. Pe care mă grăbesc să vi-l ofer, publicând linkul pe care trebuie să-l accesați: http://www.evz.ro/romania-lui-cristoiu-livia-stanciu-si-codruta-kovesi-infailibile-ca-si-nicolae-ceausescu.html
Consider, în continuare, că ne aflăm în prezența unui comentariu „“ eveniment. L-am criticat adesea pe Ion Cristoiu, uneori chiar vehement, pentru păcatele lui jurnalistice. De data asta însă mă văd obligat, de legământul meu cu mine de a fi pe deplin onest È™i de a spune ce cred, să-l laud È™i chiar să-l recomand atenției cititorilor acestui blog.

Contele de Saint GermainEditorialeCodruta Kovesi,EVZ,Ion Cristoiu,Livia Stanciu,Nicolae CeauÅŸescuEVZ reactioneaza! La o ora dupa publicarea acestui articol, EVZ a reintrodus in editia sa electronica editorialul lui Ion Cristoiu. Aseară, după miezul nopții, în ediția online a EVZ a fost publicat editorialul lui Ion Cristoiu intitulat 'žLivia Stanciu È™i Codruța Kovesi - Infailibile ca È™i Nicolae CeauÈ™escu!'. În dimineața asta...Blog politic si polemic