Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

(Acest comentariu a fost postat, partial, la articolul din Adevarul al lui Andrei plesu intitulat ” Viitorul electoral”, articol ce poate fi citit accesand linkul  http://www.adevarul.ro/andrei_plesu_-_opinii/Viitorul_electoral_7_495020496.html)

De cum am citit în subtitlu fraza “Cei de la guvernare au ca obiectiv redobândirea încrederii publice”, am înţeles că domnul Pleşu  încearcă, o dată în plus, să ne mintă cu talent şi fără riscuri personale.

Nu trebuie să fii Hercule Poirot ca să înţelegi, privind chiar şi somnolent la realităţile din jur, că celor de la guvernare nici prin cap nu le trece că ar avea vreo şansă să redobândească, până la alegerile la termen, încrederea publică. Prin urmare la ce s-ar strofoca să-şi fixeze un astfel de obiectiv,  ei cei atât de pragmatici şi nărăviţi cu binele?

Formularea conformă cu adevărul ar fi fost “Cei de la guvernare au ca obiectiv câştigarea alegerilor CU ORICE PREŢ”. Ceea ce este cu totul altceva decât premisa pe care ne-o propune, pe post de sedativ, domnul Pleşu.

Să recapitulăm: votul prin corespondenţă, desemnarea primarilor din primul tur, o nouă împărţire administrativă, introducerea unui pretext (revizuirea Constituţiei) pentru suprapunerea unui alt referendum peste alegeri, anunţarea deja a unor creşteri de salarii şi pensii pentru a doua jumătate a lui 2012 (chipurile efectul relansării economice!!!) şi alte trăznăi fabricate în retortele alchimiştilor arondaţi Cotroceniului. Cum pot fi interpretate toate aceste iniţiative, apărute brusc din neantul gândirii patriotice a guvernanţilor noştri, altfel decât încercări disperate de a mistifica, sub aparenţă legală, voinţa populară covârşitor defavorabilă celor ce ne conduc acum.

În aceste condiţii domnul Pleşu încearcă să ne deturneze de la observarea şi analizarea unei stări de fapt îngrijorătoare către logica unei normalităţi inexistente.

Chiar să nu fi sesizat autorul pregătirea unei fraude electorale de proporţii? La sagacitatea pe care i-o cunoaştem mi se pare exclus. Cu atât mai mult cu cât prietenul domniei sale, domnul Baconschi, a fost şi va fi implicat în scamatorie.

Atunci? Să nu-l intereseze mijloacele, să-l intereseze doar victoria? Chiar atâta cinism?

Contele de Saint GermainPolemiceAdevarul,andrei plesu,Baconschi,castigarea alegerilor cu orice pret,frauda electorala,viitorul electoral(Acest comentariu a fost postat, partial, la articolul din Adevarul al lui Andrei plesu intitulat ' Viitorul electoral', articol ce poate fi citit accesand linkul  http://www.adevarul.ro/andrei_plesu_-_opinii/Viitorul_electoral_7_495020496.html) De cum am citit în subtitlu fraza “Cei de la guvernare au ca obiectiv redobândirea încrederii publice”, am înţeles că domnul Pleşu  încearcă, o...Blog politic si polemic