Scorul acestui articol
[Total: 1479 voturi. Media: 4.9]

 

Și totuÈ™i a fost fraudă. O mare fraudă!

O fraudă care a făcut parte dintr-o amplă operațiune. O gigantică operațiune.

M-am documentat È™i am analizat toată săptămâna aceste alegeri bizare fără să scriu un rând. Și am ajuns la concluzia de mai sus pe care, acum, încerc să o argumentez.

Cum nu există crimă perfectă, È™i în cazul acestui măcel electoral autorii din umbră au comis unele greÈ™eli care, la o investigare atentă, îi dau de gol.

În mare, s-a mers pe trei direcții: (1) mobilizarea la vot a unui număr cât mai mare de opozanți pasivi ai puterii (dintre cei care s-au obiÈ™nuit să nu voteze niciodată), (2) demobilizarea de la vot a cât mai multor simpatizanți activi ai puterii (dintre cei care s-au obiÈ™nuit să voteze mereu) È™i (3) jocul de-a alba „“ neagra cu 2-3-4 procente, care să fie luate de unde le-au pus alegătorii È™i transferate unde doresc scamatorii.

Pentru direcția (1) s-au folosit (ca după Ordonanța 13) rețelele de socializare în care divizii specializate în IT ale serviciilor secrete, cu arsenalul greu din dotare (uriaÈ™e servere cu baze de date organizate pe criterii caracterologice, de afinități, de influență subliminală etc.) au reuÈ™it să incite È™i să scoată suplimentar la urne cam 2 milioane de români sensibili la acest gen de stimul.

Pentru direcția (2) s-au folosit cozile de topor din PSD care, sub pretextul că trebuie să scape partidul de Dragnea, i-au convins pe mulți pesediÈ™ti din propriile circumscripții că nu merită să se deranjeze până la urne. Că, oricum, PSD va câÈ™tiga. Astfel, după unele evaluări prezentate în mass media, ar fi vorba de cca. 1,5 milioane de simpatizanți PSD care nu s-au prezentat la vot, tranchilizați cu astfel de explicații adormitoare.

Dacă jocul păpuÈ™arilor s-ar fi limitat la dirijarea subtilă a turmelor (una în direcția (1), alta în direcția (2)), astfel încât prin balansul celor 3-4 milioane de manipulați să se ajungă la procentele dorite pentru PNL, PSD È™i USR, poate că operațiunea lor de influențare „paranormală” a votului nu ar fi bătut foarte tare la ochi.

PăpuÈ™arii însă nu s-au mulțumit cu atât! Au vrut să-i ofere È™efului lor simbolic, Klaus Iohannis (È™ef simbolic pentru că, de facto, È™efia în acest caz funcționează exact invers), o victorie totală  asupra adversarilor săi politici. Iar pentru asta au trebuit să apeleze la direcția (3) de acțiune, ceea ce i-a dat complet de gol. De la manipulare au sărit direct la frauda! Atât de strident!

În toate sondajele, chiar È™i ale opoziției, ALDE avea o poziție consolidată undeva între 7-10%. În schimb PMP È™i Pro România erau situate în zona pragului, mai mult sub decât peste acesta.

Ca È™i la prezidențialele din 2009, ca È™i la acelea din 2014, „sistemul” nu s-a putut abține să nu-È™i valorifice (fraudulos, evident) marja de 2-3-4% de influențare ocultă, în sensul dorit de el, a rezultatelor finale ale votului popular.

Astfel, È™i în cazul acestor ultime alegeri, s-au subtilizat 3-4% din voturile unor „inamici” ai preÈ™edintelui, în speță ALDE, pentru a fi distribuite sub formă de bonificații unor susținători din campanie ai preÈ™edintelui, Pro România È™i PMP!

Uneori pornind de la un os se poate reconstitui întreg scheletul.

În cazul alegerilor din 26 mai 2019, osul care dezvăluie scheletul fraudei este eliminarea absolut scandaloasă a ALDE din lista partidelor româneÈ™ti cu reprezentanți în Parlamentul European. Pe lângă că este neverosimil, este È™i profund imoral È™i nociv. Halal evoluție spre mai bine ca în locul Renatei Weber să ne reprezinte la Bruxelles Traian Băsescu!

Odată identificată frauda, nu se poate să nu vezi operațiunea din care această fraudă este doar o mică parte. Iar operațiunea este una gigantică, la nivel european!

Marele câÈ™tigător al alegerilor de duminica trecută a fost Klaus Iohannis. AcelaÈ™ care a primit în dar, ca un important atu electoral exact în preajma scrutinului, Summitul de la Sibiu. Care, cum bine s-a dovedit, a fost unul total informal È™i total inutil în plan executiv. Doar ca să ajute PPE să scoată un scor bun în România. Și a scos!

Iar acum, vizita Papei!

Cine este principalul beneficiar român al acestei vizite? Tot Klaus Iohannis. El primeÈ™te È™i oferă onoruri, el râde îngăduitor, el înclină aprobator din cap atunci când Papa vorbeÈ™te de unitate, de concordie, de iubire între frați. Ca È™i cum ar fi un pacificator, nu un incitator. Ca È™i cum ar fi un unificator, nu un dezbinator.

Nu vreau să spun că Papa a fost manipulat să vină în România exact acum, în acest context tulbure. Papa Francisc este o persoană curată, onestă, deasupra unor astfel de bănuieli oribile. Ce vreau să spun însă este că Diavolul s-a repezit să profite de această vizită. Diavolul se foloseÈ™te de Papa!

Este o probă de mare cinism  să faci ce face Klaus Iohannis dimpreună cu istericii săi susținători din USR, din PNL, din stradă. Adică să cultivi violența, ura, să-i învrăjbeÈ™ti pe români până la paroxism, să împarți țara în două, să aplauzi abuzurile justiției È™i încălcarea grosolană a drepturilor omului È™i, pe de altă parte, să săruți mâna Sfântului Părinte È™i să te prosternezi, ipocrit, în fața a ceea ce acesta propovăduieÈ™te: iubire, iertare, armonie.

Ideea că am asistat la o mare operațiune, orchestrată de la cel mai inalt nivel, din cele mai influente cancelarii È™i centre de putere europene, este, deja, fundamentată pe argumente solide. Cum se întâmplă însă la noi, când vine vorba de PreÈ™edinte È™i de  puterea ocultă care-l dirijează din umbră, totul se îngroapă sub tăcere în primul moment. Trebuie să treacă mult timp È™i să  se pună bine la adăpost marii vinovați pentru ca adevărul, cât de grav È™i de evident ar fi el,  să-È™i facă timid loc È™i să încerce, mai bine mai târziu decât niciodată, să producă efecte.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/06/Papa-500x286.pnghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2019/06/Papa-150x150.pngContele de Saint GermainEditorialealegeri europarlamentare,eliminare ALDE,frauda electorala,serviciile secrete fraudeaza alegerile,sistemul ocult,summitul de la Sibiu,vizita Papei Francisc  Și totuÈ™i a fost fraudă. O mare fraudă! O fraudă care a făcut parte dintr-o amplă operațiune. O gigantică operațiune. M-am documentat È™i am analizat toată săptămâna aceste alegeri bizare fără să scriu un rând. Și am ajuns la concluzia de mai sus pe care, acum, încerc să o argumentez. Cum nu...Blog politic si polemic