Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Comentariu postat la editorialul din EVZ al lui Mircea Marian intitulat “Transformarea lui Ponta in “micul Ceausescu””)

Interesant ce copite-şi iau unii in cap de la propria neghiobie atunci când, neglijent, slăbesc căpăstrul şi-şi scapă zăbala. Devin brusc zglobii şi necenzuraţi, izvor de panseuri deconcertant de stupide.

Spre analiză, Mircea Marian cu articolul său de azi.

“Aş deplânge nervii slăbiţi ai liderului PSD dacă angoasele sale nu ar face un imens rău democraţiei din România”.

Păi dacă în cazul nervilor slăbiţi ai lui Ponta, care nu are nicio manetă a ţării pe mână, domnul Marian a fost adus deja în situţia de a “deplânge”, ar trebui, pe cale de consecinţă, ca în cazul nervilor ţăndări ai preşedintelui Băsescu, în deficit de braţe la câte manete ale ţării şi-a tras pe pupitru, domnul Marian să se sedeze rahi ca să-şi poată stăvili pornirile.

“Sunt convins că Ponta ştie că votul prin corespondenţă este utilizat în multe state democratice, printre care Germania, Elveţia, Marea Britanie şi Statele Unite”.

O,da! Bun exemplu! O comparaţie cu adevărat inteligentă, făcută de un bun cunoscător al realităţilor româneşti. Până la urmă, nu?, cum ei sunt lideri la democraţie, justiţie, separaţia puterilor în stat, economie, şi noi suntem lideri la furat voturi cu ambasada şi cu Roberta, la contrabandă de partid şi de stat, la ascultat şi şantajat inamicii politici etc. O reală paritate. Nebun ar fi cel ce-ar gândi măcar că un Falcă, o Udrea şi alte asemenea monumente de moralitate s-ar preta la căutat şi găsit soluţii de fraudare a votului prin corespondenţă”.

În prelungirea acestei adevărate dezlănţuiri onirico – zgubilitice, bazată pe nori cumulus şi confuzii etnico – geografice, îi propun domnului Marian să ia serios în studiu posibilitatea iniţierii spre adoptare a unei HG ori, dacă-l ţin pilele la BB, chiar a unei Ordonanţe de Urgenţă prin care, urmând modelul american, în România să se desfiinţeze gardurile proprietăţilor iar la plecarea de acasă cetăţenii patriei să fie obligaţi a nu-şi mai încuia, de parc-ar avea de ascuns afaceri necurate, uşile locuinţelor.

Contele de Saint GermainPolemiceCeausescu,EVZ,Mircea Marian,Ponta,vot prin corespondenta(Comentariu postat la editorialul din EVZ al lui Mircea Marian intitulat 'Transformarea lui Ponta in 'micul Ceausescu'') Interesant ce copite-şi iau unii in cap de la propria neghiobie atunci când, neglijent, slăbesc căpăstrul şi-şi scapă zăbala. Devin brusc zglobii şi necenzuraţi, izvor de panseuri deconcertant de stupide. Spre analiză, Mircea Marian...Blog politic si polemic