Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Justiția, prin misiunea ei nobilă, ar trebui să aibă distincție și prestanță. Când ea, însă, capătă trăsături monstruoase, se impune a fi căutat tatăl ori tutorele responsabil de asemenea degenerescență și stabilit tratamentul adecvat pentru tulburări congenitale pornind de la tabloul clinic al progenitorului.

Așa zisa justiție din România și mai ales partea ei probatorie, corpul de procurori, trădează în mod repetat și sistematic, cu o dramatică agravare în ultimul an, o sete de abuz și răzbunare, un dispreț față de legalitate și de dreptul fiecăruia la onoare, ce par a veni direct din trecutul sumbru al discreționarei securități comuniste.

Pornind de la arestări preventive de operetă, cu mascați și televiziuni mobilizate la pont, trecând prin terorizarea oamenilor simpli scoși de guler afară din biserică pentru a jura pe biblia deschisă pe capota dubei cu geamuri zăbrelite și culminând cu schingiuirea morală a lui Adrian Năstase căruia i se refuză pe motive de oligofreni dreptul de eliberare anticipată prevăzut de proceduri,  totul ne arată că trăim într-un sistem de justiție de o cruzime bestială, malformat după chipul și asemănarea corupătorului său.

E prea mare asemănarea dintre caracterul imoral, revanșard, lipsit de scrupule al acestui tartor și felul în care se face justiție azi în România, pentru a se mai îndoi cineva cât de cât onest  de relația cauză – efect dintre cele două entități.

Cred că cea mai ticăloasă minciună lansată în ultima vreme în spațiul public de Traian Băsescu este că justiția din România ar fi fost eliberată de el și că acum destinul lui este să-i apere fragila libertate de braconierii politici ce vor s-o înrobească.

Arătarea asta abstractă, ce bântuie tribunale și pușcării, sensibilă doar la ură și nicidecum la adevăr, este prea după chipul și asemănarea arătării concrete ce ocupă în ultimele luni ilegitim palatul Cotroceni pentru a se mai îndoi cineva a cui o fi ea, în zgarda cui, de biciul cui ascultă.

Contele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,bestialitate,justitie,onoare,procurori,securitatea comunistaJustiția, prin misiunea ei nobilă, ar trebui să aibă distincție și prestanță. Când ea, însă, capătă trăsături monstruoase, se impune a fi căutat tatăl ori tutorele responsabil de asemenea degenerescență și stabilit tratamentul adecvat pentru tulburări congenitale pornind de la tabloul clinic al progenitorului. Așa zisa justiție din România și...Blog politic si polemic