Scorul acestui articol
[Total: 59 voturi. Media: 4.4]

 

Asistăm neputincioşi la o gravă manevră subversivă. Prin intermediul unei binefaceri tehnologice transformată în armă, şi mă refer la PC şi la Internet, o minoritate înstărită şi instruită fură puterea dobândită de majoritatea pauperă prin vot şi instaurează, abuziv şi nedemocratic, o putere ocultă care să-i reprezinte interesele egoiste.

Nebunia despre care vorbea ultimul meu oaspete de pe blog (aici), atacul online cu efect de avalanşă, este în plină desfăşurare. L-am observat şi prin documentare, îl simt şi aici, în mica noastră lume de dezbatere, creşte ca un lapte care dă în clocot şi, în curând, va conduce la instaurarea celui de-al doilea “guvern al meu”.

Mi se pare inevitabil. Precum capitularea japonezilor după Hiroşima şi Nagasaki. Nu contează numărul, contează arma.

2000, 5000, 10000 de captivi ai virtualului, care se mobilizează şi se contaminează instantaneu prin mesaje manipulatorii de care nici măcar nu sunt conştienţi, dărâmă un guvern într-o seară. Profitând de faptul că la sărăcia din România ceilalţi, majoritarii, milioanele, nu că nu-şi pot permite un laptop dar nici măcar n-au haine suficient de groase ca să înfrunte frigul de-afară.

Doar printr-un miracol (în care nu cred în acest moment) precara noastră democraţie ar putea rezista acestui atac.

Vorbeam cu amărăciune, într-un articol recent, despre solidaritatea românilor ca despre un dar de care ne-a lipsit Dumnezeu. Geaba trag eu, aici, cu 1000 de cititori, semnale de alarmă despre manipulările de pe Internet, dacă aceia care ar putea duce avertismentul meu mai departe, spre milioane, şi ar putea genera o prevenţie eficientă, mă ignoră.

Aşa că încerc să proiectez ce se va întâmpla după. După ce manevrele subversive ale preşedintelui Iohannis, susţinut de “sistem”, vor reuşi.

Va urma guvernul Cioloş 2, cu tinerii frumoşi şi liberi satisfăcuţi şi comutaţi pe orice alte probleme decât problemele reale ale ţării şi ale românului statistic. Va urma Dragnea la puşcărie, Ponta la puşcărie, Tăriceanu la puşcărie, dreptate şi anticorupţie la superlativ.

Va urma austeritate, minciună, poliţie politică şi o propagandă pe atât de deşănţată pe cât de mult vor fi călcaţi în picioare proştii majoritari care au crezut în vot.

Până la un moment de fierbere. Căci deja mămăliga face bulbuci.

Klaus Iohannis îşi inchipuie că “ai lui” pot totul. Şi că, EL, cu EI alături, îşi poate încăleca poporul după toate fantasmele ce-l bântuie.

Se înşală! Se înşală amarnic!

În primul rând că nu EI sunt ai lui ci el al Lor.

În al doilea rând că EI  au un instinct teribil de conservare şi ştiu mereu să cadă în picioare.

Când ursul român va ieşi din hibernare şi va lansa aburii primelor sale mugete de enervare, EI, aceia, vor trece cu onor, în pas de defilare, de partea ursului. Uitând şi de Klaus Iohannis şi de tinerii frumoşi şi liberi pe care, conjunctural, i-au folosit ca să se menţină la putere.

S-ar putea, însă, ca înainte de restabilirea armoniei, impetuozitatea ursului  să facă niscaiva pagube.

Asta văd la orizont. Cum iresponsabilitatea lui Klaus Iohannis împinge ţara spre război civil.

Contele de Saint GermainEditorialecaptivii virtualului,Dragnea la puscarie,guvernul Ciolos 2,guvernul meu,Hirosima si Nagasaki,iresponsabilitatea lui Klaus Iohannis,Klaus Iohannis,majoritatea paupera,manipulari pe Internet,PC si Internet ca arme,Ponta la puscarie,razboi civil,solidaritatea romanilor,Tariceanu la puscarie  Asistăm neputincioşi la o gravă manevră subversivă. Prin intermediul unei binefaceri tehnologice transformată în armă, şi mă refer la PC şi la Internet, o minoritate înstărită şi instruită fură puterea dobândită de majoritatea pauperă prin vot şi instaurează, abuziv şi nedemocratic, o putere ocultă care să-i reprezinte interesele egoiste. Nebunia...Blog politic si polemic