Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


NewsIn

Europarlamentarul PDL Cristian Preda consideră că alianța PDL-UDMR ar trebui formalizată printr-un pact ce urmează să fie valabil și în cazul trecerii în opoziție

EVZ

EDITORIALUL EVZ(Silviu Sergiu): De ce l-ar lăsa baltă UDMR pe Boc ?

Două titluri din presa „portocalie”. Și o singură teamă: dacă UDMR „“ ul face „pasul la offside”?

Pericolul, pentru cuplul de înaintași Băsescu – Boc, mi se pare real. Nu că aș fi optimist din fire dar mizez pe consecvența-n viciu a păcătoșilor. Rar am auzit de drogați care să se lase. Tot așa și cu grofii UDMR: după ce au recunoscut de atâtea ori dependența lor de LSD-ul puterii, nu-i văd brusc convertiți la fidelitate. Cum adică o alianță PDL „“ UDMR „valabilă și în cazul trecerii în opoziție”? Sunteți copiii?

Trecerea în opoziție a PDL-ului este o chestiune de luni. Cu ce i-ar mai putea amăgi pe maghiari acest partid compromis să îi rămână la remorcă? Cu perspectiva unei renașteri rapide din cenușă?  Par grofii de la Miercurea Ciuc chiar așa de naivi?

Prin prisma rolului pe care viitorul președinte al UDMR îl va putea juca în această ecuație, intuiesc o implicare viguroasă (evident subterană), cu tot arsenalul influenței și manipulării de care dispune, a domnului Băsescu, în controlarea acestei decizii. Va acorda sprijinul său ocult grupării care îi va da mai multe garanții că PDL-ul nu va fi lăsat pe mâna „mogulilor”. Și acea grupare își va impune liderul.

Chiar și așa, însă, urmând exemplul lui Cristian Preda și al lui Silviu Sergiu, eu n-aș sta prea liniștit în locul domnului Băsescu. Și știți de ce? Pentru că majoritatea, la momentul rocadei, nu va mai depinde de UDMR sau de volanții lui Oprea. 60 „“ 65% va fi arhisuficient ca să îi inviți pe UDMR-iști, dacă n-au venit în echipă când au fost doriți, să-și abandoneze năravutile adulterine și să rămână în mototolitul pat conjugal al portocaliilor până la decolorarea completă.

Contele de Saint GermainEditorialealianta PDL - UDMR,Alianta PNL - PC,Cristian Preda,tradarea UDMRNewsIn Europarlamentarul PDL Cristian Preda consideră că alianța PDL-UDMR ar trebui formalizată printr-un pact ce urmează să fie valabil și în cazul trecerii în opoziție EVZ EDITORIALUL EVZ(Silviu Sergiu): De ce l-ar lăsa baltă UDMR pe Boc ? Două titluri din presa 'portocalie'. Și o singură teamă: dacă UDMR '“ ul face...Blog politic si polemic