Scorul acestui articol
[Total: 102 voturi. Media: 4.9]

 

Vorbim despre o sintagmă aproape obscenă: „žjustiția română liberă”. Liberă? Te-apucă râsu-plânsu. O și vezi pe Kovesi, descheiată la cazaca ei cominternistă, admirându-l pe Coldea cum îi transmite galeș bezele cu picioarele răscrăcărate pe biroul ei. Știu, această scenă iconică, descrisă de mai mulți martori oculari din interiorul DNA, cu Florian Coldea etalându-și tălpile de preaputernic în fața și pe altarul zeiței anticorupție, s-a încercat a fi camuflată în fel și chip. De aceea mulți au uitat-o. Eu nu.

Coldea era un soi de totem al unei dreptăți militarizate, o dreptate bazată nu pe judecare dreaptă ci pe ordin care nu se discută. Iar frăția lui cu Kovesi era o conjurație deghizată în cușeră colaborare instituțională.

Atunci s-au copt germenii statului paralel, dospiți bine, înainte, de camarila Monicăi Macovei și a locotenentului ei de încredere  Dan Tapalagă. Arhiva SIPA a fost arma lor secretă.

După rocada de la Cotroceni între Traian Băsescu și Klaus Iohannis, noul locatar, cu un simț al proprietății de șase stele (ca să nu zic „žde șase case”), a pohtit ca pe lângă „žguvernul meu” să-și treacă în posesie și „žjustiția mea”.  Manevrele cu Livia Stanciu și Sebastian Lazăr ilustrează sugestiv acest plan. S-a descotorosit între timp de Coldea și Kovesi și s-a declarat moștenitorul lor pe linie de „žstat de drept”.

Doar că vechii proprietari, ca și in cazul caselor de la Sibiu, nu s-au lăsat deposedați fără rezistență. În felul acesta a apărut o bicefalitate la nivelul bietei noastre justiții, care s-a văzut, brusc, biciuită de doi birjari. Fiecare cu alt tip de pleasnă la bici, ca să nu existe confuzii.

Pleasna lui Coldea folosește ca explozibil șantajul.  Bazat pe secretele din arhiva SIPA.

Pleasna lui Iohannis folosește ca explozibil instituțiile. Bazate pe forța promovărilor / destituirilor și pe bani.

Și acum, la zi.

Mâine o doamnă judecător va decide dacă alegerile de la Sectorul 1 vor fi validate sau se va constata frauda și, în consecință, se vor relua respectivele alegeri.

Dacă aș judeca liniar, în logica justiției iohaniste, aș spune fără ezitare că mâine va fi pronunțată o validare a doamnei Clotilde Armand. Nu am nicio încredere că, în sistemul mafiot tutelat de Klaus Iohannis, ar ajunge să judece un astfel de caz un judecător independent, obiectiv și curajos. Care să valideze o evidență (susținută de filmări, înregistrări audio, declarații) cum că alegerile de la Sectorul 1 au fost furate ca în codru de o bandă de extremiști impertinenți care nu au niciun fel de scrupule și valori morale.

Dacă în joc ar fi fost un liberal cu carnet, gen Rareș Bogdan, și s-ar fi petrecut cele petrecute, aveam curajul să mizez totul pe validarea sa, mâine, de către justiția noastră „žindependentă”. În ciuda tuturor probelor zdrobitoare de la dosar.

Așa însă, cu userista habarnistă Clotilde Armand și cu tupeul înfiorător al gangsterilor care o susțin, cu marea rivalitate dintre PNL și USR, acord o șansă și posibilității ca doamna judecător, prinsă între Scila șantajului grupării Coldea și Carbida presiunii instituționale a grupării Iohannis, să observe și să consemneze evidența. Adică faptul că la BES1 a acționat un grup infracțional organizat care a fraudat în modul cel mai grosolan alegerile.

Insist însă asupra unui aspect: în orice variantă se va tranșa mâine cazul, să nu ne iluzionăm că am asistat la un act de justiție. Va fi, doar, un act de fortă asupra justiției, de îngenunchere a ei. Șantaj, dacă va câștiga gruparea USR (Coldea), viol dacă va câștiga gruparea PNL (Iohannis).

Pentru că, în momentul de față, în perspectiva parlamentarelor, marele adversar al PNL-ului nu mai este PSD ci USR!

Iar dacă va fi validată Clotilde, înseamnă că, da, SRI-ul de azi nu mai e securitatea de ieri.

Căci securitatea de ieri, cu toate păcatele ei pe plan intern, apăra integritatea României cu patriotism.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/justitia.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/10/justitia-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialealegeri furate,alegeri sectorul 1,binomul,Clotilde Armand,Coldea,Justitia Romana,Kovesi  Vorbim despre o sintagmă aproape obscenă: 'žjustiția română liberă'. Liberă? Te-apucă râsu-plânsu. O și vezi pe Kovesi, descheiată la cazaca ei cominternistă, admirându-l pe Coldea cum îi transmite galeș bezele cu picioarele răscrăcărate pe biroul ei. Știu, această scenă iconică, descrisă de mai mulți martori oculari din interiorul DNA,...Blog politic si polemic