Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Comentariu postat la articolul din EVZ al Ioanei Lupea, intitulat “Soricelul lui Crin Antonescu”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-soricelul-lui-crin-antonescu-918391.html )

Doamna Lupea încearcă să bage fitile. Să-şi aducă şi dânsa, altfel spus, prinosul de devotament faţă de cei ce i se ocupă de prezent şi viitor, manufacturând în beneficiul acestora niscaiva firave strâmbe de rumeguş, doar doar s-o poticni în ele piciorul greu al viitoarei alianţe a opoziţiei.

O mică intrigă, poate ţine.

N-o să mai ţină! Pentru că situaţia în ţară a ajuns prea groasă. Nu mai e o chestie de orgolii, încăpăţânări şi nazuri: sau se face ceva sau ne înjumătăţim ca popor. Asta nu înţeleg simbriaşii portocalii care-şi închipuie că ceea ce le-a mers până mai ieri, prostirea “prostimii” cu vorbe amăgitoare sau învrăjbirea ei sau asmuţirea acesteia împotriva unor duşmani de butaforie, fabricaţi în laboratoarele de la Cotroceni, va mai merge şi acum. Nu,  nu va mai merge! Pur şi simplu pentru că s-a depăşit o limită peste care vechile înşelătorii nu mai funcţionează.

Din  puerila încercare de întărâtare a lui Ponta contra lui Antonescu, a PSD contra PNL, am reţinut însă un paragraf cu care m-am delectat. Iată-l:

“Pentru cei care în 1990 strigau pe străzi “Jos Iliescu!”, situaţia în care a ajuns astăzi PSD trebuie să fie o dulce revanşă. Marele partid de 80% condus de Ion Iliescu, încă un uriaş în mandatul lui Adrian Năstase, a ajuns să zgârie la uşa unei formaţiuni de nişă pentru un târg care, în mod evident, nu-l avantajează”.

Nu-i aşa că-i cel mai frumos omagiu involuntar adus PNL şi lui Crin Antonescu?

Ceea ce n-a reuşit justiţiarul Băsescu, ceea ce n-au reuşit liberalii cei mai pur doctrinar, cei din PDL, iată că reuşeşte PNL. Să marginalizeze PSD-ul!!!

Îl şi văd pe domnul Mihăieş, luptătorul neobosit împotriva lui Iliescu şi a PSD-ului, cum se cutremură de revelaţia doamnei Lupea. Îşi retrage urgent scrisorile de acreditare de la curtea Cotrocenilor şi se precipită să reţină două locuri la proxima audienţă acordată de Crin Antonescu, pentru a-i cere scuze de cât de orb a fost şi pentru a-i vorbi de realizările dar mai ales de proiectele pe care le imaginează pentru ICR întru slăvirea liberalismului şi mortificarea comunismului.

De ce două locuri la audienţă? Pentru că se va duce de mână cu Cărtărescu. Altfel ar avea vreo şansă să fie primit ?

Contele de Saint GermainPolemiceCotroceni,Crin Antonescu,Evenimentul Zilei,Iliescu,intriga,Ioana Lupea(Comentariu postat la articolul din EVZ al Ioanei Lupea, intitulat 'Soricelul lui Crin Antonescu', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-soricelul-lui-crin-antonescu-918391.html ) Doamna Lupea încearcă să bage fitile. Să-şi aducă şi dânsa, altfel spus, prinosul de devotament faţă de cei ce i se ocupă de prezent şi viitor, manufacturând...Blog politic si polemic