Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


(Comentariu postat la articolul din EVZ al Ioanei Lupea, intitulat „Soricelul lui Crin Antonescu”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-soricelul-lui-crin-antonescu-918391.html )

Doamna Lupea încearcă să bage fitile. Să-și aducă și dânsa, altfel spus, prinosul de devotament față de cei ce i se ocupă de prezent și viitor, manufacturând în beneficiul acestora niscaiva firave strâmbe de rumeguș, doar doar s-o poticni în ele piciorul greu al viitoarei alianțe a opoziției.

O mică intrigă, poate ține.

N-o să mai țină! Pentru că situația în țară a ajuns prea groasă. Nu mai e o chestie de orgolii, încăpățânări și nazuri: sau se face ceva sau ne înjumătățim ca popor. Asta nu înțeleg simbriașii portocalii care-și închipuie că ceea ce le-a mers până mai ieri, prostirea „prostimii” cu vorbe amăgitoare sau învrăjbirea ei sau asmuțirea acesteia împotriva unor dușmani de butaforie, fabricați în laboratoarele de la Cotroceni, va mai merge și acum. Nu,  nu va mai merge! Pur și simplu pentru că s-a depășit o limită peste care vechile înșelătorii nu mai funcționează.

Din  puerila încercare de întărâtare a lui Ponta contra lui Antonescu, a PSD contra PNL, am reținut însă un paragraf cu care m-am delectat. Iată-l:

„Pentru cei care în 1990 strigau pe străzi „Jos Iliescu!”, situația în care a ajuns astăzi PSD trebuie să fie o dulce revanșă. Marele partid de 80% condus de Ion Iliescu, încă un uriaș în mandatul lui Adrian Năstase, a ajuns să zgârie la ușa unei formațiuni de nișă pentru un târg care, în mod evident, nu-l avantajează”.

Nu-i așa că-i cel mai frumos omagiu involuntar adus PNL și lui Crin Antonescu?

Ceea ce n-a reușit justițiarul Băsescu, ceea ce n-au reușit liberalii cei mai pur doctrinar, cei din PDL, iată că reușește PNL. Să marginalizeze PSD-ul!!!

Îl și văd pe domnul Mihăieș, luptătorul neobosit împotriva lui Iliescu și a PSD-ului, cum se cutremură de revelația doamnei Lupea. Își retrage urgent scrisorile de acreditare de la curtea Cotrocenilor și se precipită să rețină două locuri la proxima audiență acordată de Crin Antonescu, pentru a-i cere scuze de cât de orb a fost și pentru a-i vorbi de realizările dar mai ales de proiectele pe care le imaginează pentru ICR întru slăvirea liberalismului și mortificarea comunismului.

De ce două locuri la audiență? Pentru că se va duce de mână cu Cărtărescu. Altfel ar avea vreo șansă să fie primit ?

Contele de Saint GermainPolemiceCotroceni,Crin Antonescu,Evenimentul Zilei,Iliescu,intriga,Ioana Lupea(Comentariu postat la articolul din EVZ al Ioanei Lupea, intitulat 'Soricelul lui Crin Antonescu', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-soricelul-lui-crin-antonescu-918391.html ) Doamna Lupea încearcă să bage fitile. Să-și aducă și dânsa, altfel spus, prinosul de devotament față de cei ce i se ocupă de prezent și viitor, manufacturând...Blog politic si polemic