Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Profitând şi de faptul că articolul de azi al lui Mircea Mihăieş e apă de ploaie, m-am gândit să fac o glumă celor care, postare de postare, împinşi de automatisme hormonale sau de partid, mă atacă la formă, nu la fond. De obicei îi savurez în tăcere, fără a le răspunde sau a-i nominaliza. Azi însă fac o excepţie pentru că, nu?, uneori trebuie să impartasim si celor dragi motivele noastre de amuzament!

@carcotasul, @Marchizul de PompatDur, @aemilius şi alţi presetaţi, pe care de-abia-i aştept până mai pe seară cu înjurăturile lor marinăreşti, s-au grăbit să-şi probeze statutul de guvizi portocalii autentici, înghiţind, până-n branhii, momeala pe care le-am aruncat-o. Pentru că, aşa cum mă aşteptam, deşi i-am avertizat în ultimul paragraf al postarii mele de la ora 11:28 că le-am pregătit ceva, n-au catadicsit să-şi pună capul la contribuţie.

Sunt de acord că prostia nu trebuie încurajată. Dar nici măcar ridiculizată?

Veţi găsi pe blogul meu, mai pe seară şi poanta şi victimele acestei glume.

Vă aştept mai pe seara pe blog, să râdem împreună.

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogCriticilor mei,gluma,guvizi portocalii,mihaiesProfitând şi de faptul că articolul de azi al lui Mircea Mihăieş e apă de ploaie, m-am gândit să fac o glumă celor care, postare de postare, împinşi de automatisme hormonale sau de partid, mă atacă la formă, nu la fond. De obicei îi savurez în tăcere, fără a...Blog politic si polemic