Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Profitând și de faptul că articolul de azi al lui Mircea Mihăieș e apă de ploaie, m-am gândit să fac o glumă celor care, postare de postare, împinși de automatisme hormonale sau de partid, mă atacă la formă, nu la fond. De obicei îi savurez în tăcere, fără a le răspunde sau a-i nominaliza. Azi însă fac o excepție pentru că, nu?, uneori trebuie să impartasim si celor dragi motivele noastre de amuzament!

@carcotasul, @Marchizul de PompatDur, @aemilius și alți presetați, pe care de-abia-i aștept până mai pe seară cu înjurăturile lor marinărești, s-au grăbit să-și probeze statutul de guvizi portocalii autentici, înghițind, până-n branhii, momeala pe care le-am aruncat-o. Pentru că, așa cum mă așteptam, deși i-am avertizat în ultimul paragraf al postarii mele de la ora 11:28 că le-am pregătit ceva, n-au catadicsit să-și pună capul la contribuție.

Sunt de acord că prostia nu trebuie încurajată. Dar nici măcar ridiculizată?

Veți găsi pe blogul meu, mai pe seară și poanta și victimele acestei glume.

Vă aștept mai pe seara pe blog, să râdem împreună.

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogCriticilor mei,gluma,guvizi portocalii,mihaiesProfitând și de faptul că articolul de azi al lui Mircea Mihăieș e apă de ploaie, m-am gândit să fac o glumă celor care, postare de postare, împinși de automatisme hormonale sau de partid, mă atacă la formă, nu la fond. De obicei îi savurez în tăcere, fără a...Blog politic si polemic