Scorul acestui articol
[Total: 61 voturi. Media: 4.7]

 

Când îți faci din trădare un mod de viață sfârÈ™eÈ™ti singur È™i neregretat.

Ce să merite o astfel de batjocorire repetată a propriei demnități? Puterea? Parvenirea? CE?

L-a trădat pe Crin Antonescu. Și odată cu el niÈ™te milioane de români care l-au crezut de bună credință. A ajuns prim „“ ministru.

În loc să-È™i transforme trădarea lui Crin în excepție, să încerce a-È™i spăla păcatele, a recidivat. Ne-a trădat pe toți cei care încă mai speram în desființarea regimului Băsescu È™i înlocuirea lui cu ceva sănătos, prin pactizarea cu acel regim criminal. Și-a dat mâna cu Udrea, cu Coldea È™i cu Scaraoțchi în persoană, numind-o pe Laura Kovesi È™efă la DNA È™i devenind astfel coautor la măcelul care a urmat: dosare la comandă, poliție politică, suprimarea unor baroni locali din PSD care îl încurcau. Intrase deja pe toboganul descompunerii morale ireversibile.

Și-a trădat apoi partidul, demisionând intempestiv din poziția de premier È™i, mai apoi, susținând un alt partid la alegerile parlamentare.

În fine, acum îl trădează pe Liviu Dragnea, nu doar denunțându-l ostentativ la DNA dar È™i atacându-l cu o furie aproape comică dacă nu ar fi morbidă, ca o chivuță care îÈ™i negociază divorțul È™i galbinii de salbă la buza cortului, urlând din toți rărunchii È™i zburătăcindu-È™i pliurile fotei peste cap.

Poate nu aÈ™ fi scris aceste rânduri despre un subiect derizoriu, totuÈ™i, în contextul prezentului atât de palpitant, dacă ieri nu s-ar mai fi adăugat ceva la lista de trădări mai sus menționată. Bogdan Diaconu, fostul coleg de PRU al lui Victor Ponta, declară, exasperat, despre acesta: „toți care au fost într-o relație de prietenie cu Victor Ponta au fost trădați. L-a trădat până È™i pe Sebi Ghiță”.

Ce să fie asta? Strategie sau boală? Gesturi gândite sau puseuri maladive?

Totuși, nu e cam mult?

Pe cine îÈ™i închipuie Victor Ponta că ar putea strânge în jurul lui cu astfel de derapaje bizare? Pe duÈ™manii lui Dragnea? Ai lui Ghiță? Sau, poate, pe fanii Codruței, pe univocii tefeliÈ™ti?

Labilitate psihică, imaturitate, lipsă de logică! Asta îmi spune mie comportamentul actual al lui Victor Ponta. Debusolare totală a unui politician pe care, într-o vreme (când l-am È™i votat), l-am considerat o speranță. M-am înÈ™elat! Se dovedeÈ™te a fi doar un veleitar necopt.

O fi politica o curvă, dar asta nu înseamnă că aceia care se dedică ei trebuie, neapărat, să-i devină peÈ™ti. Pentru că altfel ar însemna că țara se transformă într-un mare bordel, în care valori precum fidelitatea, onoarea, respectul față de ceilalți, nu mai valorează nici cât o ceapă degerată.

Agonizezi urât, Victor Ponta!

Cu toate aparatele la care ești cuplat. Sau poate tocmai din cauza lor.

Contele de Saint GermainEditorialeBogdan Diaconu PRU,bordel,Crin Antonescu,politica e o curva,Scaraotchi,Sebi Ghita,tefelisti,tradare,Victor Ponta  Când îți faci din trădare un mod de viață sfârÈ™eÈ™ti singur È™i neregretat. Ce să merite o astfel de batjocorire repetată a propriei demnități? Puterea? Parvenirea? CE? L-a trădat pe Crin Antonescu. Și odată cu el niÈ™te milioane de români care l-au crezut de bună credință. A ajuns prim '“ ministru. În...Blog politic si polemic