Scorul acestui articol
[Total: 61 voturi. Media: 4.7]

 

Când îți faci din trădare un mod de viață sfârșești singur și neregretat.

Ce să merite o astfel de batjocorire repetată a propriei demnități? Puterea? Parvenirea? CE?

L-a trădat pe Crin Antonescu. Și odată cu el niște milioane de români care l-au crezut de bună credință. A ajuns prim – ministru.

În loc să-și transforme trădarea lui Crin în excepție, să încerce a-și spăla păcatele, a recidivat. Ne-a trădat pe toți cei care încă mai speram în desființarea regimului Băsescu și înlocuirea lui cu ceva sănătos, prin pactizarea cu acel regim criminal. Și-a dat mâna cu Udrea, cu Coldea și cu Scaraoțchi în persoană, numind-o pe Laura Kovesi șefă la DNA și devenind astfel coautor la măcelul care a urmat: dosare la comandă, poliție politică, suprimarea unor baroni locali din PSD care îl încurcau. Intrase deja pe toboganul descompunerii morale ireversibile.

Și-a trădat apoi partidul, demisionând intempestiv din poziția de premier și, mai apoi, susținând un alt partid la alegerile parlamentare.

În fine, acum îl trădează pe Liviu Dragnea, nu doar denunțându-l ostentativ la DNA dar și atacându-l cu o furie aproape comică dacă nu ar fi morbidă, ca o chivuță care își negociază divorțul și galbinii de salbă la buza cortului, urlând din toți rărunchii și zburătăcindu-și pliurile fotei peste cap.

Poate nu aș fi scris aceste rânduri despre un subiect derizoriu, totuși, în contextul prezentului atât de palpitant, dacă ieri nu s-ar mai fi adăugat ceva la lista de trădări mai sus menționată. Bogdan Diaconu, fostul coleg de PRU al lui Victor Ponta, declară, exasperat, despre acesta: ”toți care au fost într-o relație de prietenie cu Victor Ponta au fost trădați. L-a trădat până și pe Sebi Ghiță”.

Ce să fie asta? Strategie sau boală? Gesturi gândite sau puseuri maladive?

Totuși, nu e cam mult?

Pe cine își închipuie Victor Ponta că ar putea strânge în jurul lui cu astfel de derapaje bizare? Pe dușmanii lui Dragnea? Ai lui Ghiță? Sau, poate, pe fanii Codruței, pe univocii tefeliști?

Labilitate psihică, imaturitate, lipsă de logică! Asta îmi spune mie comportamentul actual al lui Victor Ponta. Debusolare totală a unui politician pe care, într-o vreme (când l-am și votat), l-am considerat o speranță. M-am înșelat! Se dovedește a fi doar un veleitar necopt.

O fi politica o curvă, dar asta nu înseamnă că aceia care se dedică ei trebuie, neapărat, să-i devină pești. Pentru că altfel ar însemna că țara se transformă într-un mare bordel, în care valori precum fidelitatea, onoarea, respectul față de ceilalți, nu mai valorează nici cât o ceapă degerată.

Agonizezi urât, Victor Ponta!

Cu toate aparatele la care ești cuplat. Sau poate tocmai din cauza lor.

Contele de Saint GermainEditorialeBogdan Diaconu PRU,bordel,Crin Antonescu,politica e o curva,Scaraotchi,Sebi Ghita,tefelisti,tradare,Victor Ponta  Când îți faci din trădare un mod de viață sfârșești singur și neregretat. Ce să merite o astfel de batjocorire repetată a propriei demnități? Puterea? Parvenirea? CE? L-a trădat pe Crin Antonescu. Și odată cu el niște milioane de români care l-au crezut de bună credință. A ajuns prim – ministru. În...Blog politic si polemic