Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Domnul Cristian Preda crede că, în PDL, rețeta succesului este inteligență combinată cu șmecherie, în doze care să salveze aparențele de onestitate. Greșește (și va fi sancționat) pentru că ignoră un ingredient marcă înregistrată a școlii de politicieni Băsescu și anume lipsa de scrupule. „Scopul scuză mijloacele”. O să-l halească doamna Udrea cu fulgi cu tot pentru că ea nu se împiedică în retorici despre consecvență, în jumătăți de măsură. Cu toată aparența feminină, dna. Udrea este un adevărat Traian Băsescu. Un adevărat SUV, cu tracțiune și pe față și pe spate și sus și jos, după cum cer membrii juriului. Udrea „a întrecut măsura” ? Păi abia acum constată dl. Preda asta?

Să se hotărască! Vrea mărire? Să cotizeze întâi cu puțină decădere. Adică ditamai Baconschi a pupat condurul și el, un biet europar, cutează să facă pe principialul?

Bază statutară să te excludă? Domnule Preda, repatriază-te! Păi nu le-a trebuit lor bază constituțională să îl repună pe Boc prim „“ ministru după ce a căzut la moțiune și o să se împiedice de un amărât de statut de partid dacă vor dori să scape de tine ?

Contele de Saint GermainPolemiceBaconschi,Basescu,Cristian Preda,Elena UdreaDomnul Cristian Preda crede că, în PDL, rețeta succesului este inteligență combinată cu șmecherie, în doze care să salveze aparențele de onestitate. Greșește (și va fi sancționat) pentru că ignoră un ingredient marcă înregistrată a școlii de politicieni Băsescu și anume lipsa de...Blog politic si polemic