Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Domnul Cristian Preda crede că, în PDL, reţeta succesului este inteligenţă combinată cu şmecherie, în doze care să salveze aparenţele de onestitate. Greşeşte (şi va fi sancţionat) pentru că ignoră un ingredient marcă înregistrată a şcolii de politicieni Băsescu şi anume lipsa de scrupule. “Scopul scuză mijloacele”. O să-l halească doamna Udrea cu fulgi cu tot pentru că ea nu se împiedică în retorici despre consecvenţă, în jumătăţi de măsură. Cu toată aparenţa feminină, dna. Udrea este un adevărat Traian Băsescu. Un adevărat SUV, cu tracţiune şi pe faţă şi pe spate şi sus şi jos, după cum cer membrii juriului. Udrea “a întrecut măsura” ? Păi abia acum constată dl. Preda asta?

Să se hotărască! Vrea mărire? Să cotizeze întâi cu puţină decădere. Adică ditamai Baconschi a pupat condurul şi el, un biet europar, cutează să facă pe principialul?

Bază statutară să te excludă? Domnule Preda, repatriază-te! Păi nu le-a trebuit lor bază constituţională să îl repună pe Boc prim – ministru după ce a căzut la moţiune şi o să se împiedice de un amărât de statut de partid dacă vor dori să scape de tine ?

Contele de Saint GermainPolemiceBaconschi,Basescu,Cristian Preda,Elena UdreaDomnul Cristian Preda crede că, în PDL, reţeta succesului este inteligenţă combinată cu şmecherie, în doze care să salveze aparenţele de onestitate. Greşeşte (şi va fi sancţionat) pentru că ignoră un ingredient marcă înregistrată a şcolii de politicieni Băsescu şi anume lipsa de...Blog politic si polemic