Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]


La răspunsul neaşteptat al domnului Patriciu, publicat in postarea anterioara, am reacţionat astfel:

Contele de Saint Germain28.Jan.11-20:30hs

Stimate domnule Dinu Patriciu,
Vă mulţumesc pentru răspuns. Sunt onorat dar şi contrariat. În logica mea ceva nu se leagă. Doar dacă, mutatis mutandis, Calul Troian nu o fi chiar Grigore Cartianu.
Dacă veţi avea vreodată cu-riozitatea să intraţi pe blogul meu şi să vedeţi comentariile cititorilor la articolele (două la număr) care vă privesc, veţi constata că ipoteza avansată în cadrul “teoria conspiraţiei” la care mă încadraţi, este destul de larg împărtăşită. Şi nu de către unii dominaţi de voluptatea de a vă diaboliza ci, din contra, de aceia frustraţi de sentimentul că i-aţi fi trădat.
Voi posta răspunsul dumneavoastră pe blog şi vom vedea în ce măsură el va convinge.
Oricum, dorinţa mea nu este nicidecum să construiesc scenarii fără suport. Şi cu atât mai puţin să mă aliez delirului antimogulian indus de la Cotroceni pentru fanatici şi naivi. Va repet ce-aş dori: să mă contraziceţi şi să mă convingeţi!
Aveti în mine un observator poate sceptic dar, în nici un caz , de rea credinţă.
Rămân la părerea că principala clarificare de separat apele rămâne tot cea referitoare la Grigore Cartianu: cum de v-aţi pu-tut da “publicaţia amiral” pe mâna unui comandant ca acesta, croit parcă la indigo în materie de “credibilitate, spirit nemanipu-lator şi bune apucături”, după alt comandant de navă, cel ce vă poartă sâmbetele.

După o jumătate de oră, a venit replica la replica:

DPatriciu28.Jan.11-21:02hs

Stimate domn, Asa cum dumneavoastra il dispretuiti pe Grigore Cartianu(nimeni nu e perfect) asa altii au aceleasi sentimente fata de mine de exemplu. Cu siguranta cele doua multimi se intersecteaza dar nu se suprapun. In orice caz eu nu imi permit sa judec pe cineva pentru delict de opinie prin prisma propriului meu sistem de valori. Pot insa sa-i opun argumente,sa-l contrazic, chiar sa polemizez cu el(mi s-a intimpllat sa o fac in aceasta pagina). Repet: un ziar e o tribuna deschisa. Pe de alta parte v-as indemna sa cititi mai nuantat comentariile.Nu convingi pe nimeni virindu-i birna-n ochi…S-auzim numai de bine, Dinu Patriciu

Datorită turbulenţei de pe forum (mulţi se îndoiesc că repondentul Dinu Patriciu este chiar Dinu Patriciu), am încheiat epistolarul de seara cu o rugăminte adresată interlocutorului meu:

Contele de Saint Germain28.Jan.11-22:14hs

Stimate domnule Dinu Patriciu,
Pentru a lamuri controversa de pe forum ca autorul acestor comentarii sunteti sau nu dumneavoastra, va rog sa postati un mesaj pe blogul meu, conteledesaintgermain.ro. Adresa expeditorului acestui mesaj va putea permite clarificara lucrurilor. Daca mesajul va avea si un continut consistent, adresat cititorilor mei, cu atat mai bine, va vom fi recunoscatori. Un weekend cu folos.

Oare va mai urma ceva?

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogAdevarul,Calul Troian,cartarescu,Dinu Patriciu,raspunsLa răspunsul neaşteptat al domnului Patriciu, publicat in postarea anterioara, am reacţionat astfel: Contele de Saint Germain28.Jan.11-20:30hs Stimate domnule Dinu Patriciu, Vă mulţumesc pentru răspuns. Sunt onorat dar şi contrariat. În logica mea ceva nu se leagă. Doar dacă, mutatis mutandis, Calul Troian nu o fi chiar Grigore Cartianu. Dacă veţi avea vreodată...Blog politic si polemic