Scorul acestui articol
[Total: 168 voturi. Media: 4.9]

 

Motto
Diavolul îl neagă pe Dumnezeu ca să-i afle pe cei care-l cred.
Apoi, pe aceia, îi înrolează în ceata sa de argati!

 

De-o vreme omenirea este asaltată de un virus ideologic care atacă, predilect, idioții.

„E bine”, veți zice! „Cu cât mai puțin idioți, cu atât o lume mai bună”!

Din păcate, nu e cazul cu acest virus. Pentru că el nu ucide, ci fortifică. Fortifică prostia și agresivitatea. Face din doi idioți mediocri un cretin optimizat. Și, prin această concatenare, reușește să dea unei minorități debile mintal o forță de majoritate posedată.

Apar peste tot, ca efect al infectării cu acest virus, grupări gălăgioase și intolerante puse pe schimbat lumea cu elucubrații care te lasă mut.

Mișcarea BLM (black lives matter) desființează secole de cultură, aruncă statui celebre de pe socluri și îl exmatriculează pe Shakespeare din manuale și universități.

Mișcarea LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender) nu se mulțumește să fie recunoscută și acceptată. Ea bate autoritar din picior, din tobe și cinele, revendicând tot mai mult și mai multe: desființarea familiei tradiționale, scoaterea din dicționare a cuvintelor mamă, tată, bărbat, femeie, masculin, feminin etc., pentru ca devălmășia sexuală și haosul identitar să garanteze pe deplin camuflarea anormalităților sale.

Mișcarea NA (new age) visează la o eră fără valori creÈ™tine.  Creștinismul îi pute, valorile acestuia o incomodează, noua ordine mondială ar trebui să fie, în viziunea sa, una agnostică și antihristică.

Parcă infernul s-a fisurat și supurează.  Scurgeri sulfuroase pișă din cazane fumegânde, scoțând la iveală toate aceste mișcări demente, cu adepții lor demenți cu tot. Iar noi căscăm gura ca la teatru, de parcă am asista la o alegorie care nu ne atinge, cu zănatici ai tenebrelor urinând în pisoare sparte. Când, de fapt, pisoarele se află chiar deasupra capetelor noastre.

***

Ieri, deputații USR „“ PLUS „au votat împotriva acordării, aÈ™a cum este în legea bugetului de stat pe 2021, a sumei de aproape un milion de euro pentru schitul românesc Prodromu, de pe Sfântul Munte Athos„ (citat dintr-un articol publicat de știripesurse.ro, articol pe care vi-l recomand, dacă vreți să înțelegeți mai profund gravitatea și nemernicia gestului respectivilor deputați). Incredibil și inacceptabil!

După ce au fost cooptați la putere, acești neomarxiști insolenți cu educația făcută la fără frecvența facebook-ului – „stângă progresistă” cum îi alintă unii – s-au obrăznicit până într-atât încât nu doar că au început să lovească din toate pozițiile în Biserica Ortodoxă Română, dar o fac și ostentativ, la intimidare, ca să îndurereze cât mai „exemplar” sufletul românilor credincioși.

Tot ieri, un consilier local al USR „“ PLUS de la Sectorul 2 a solicitat schimbarea numelui parcului „Sfântul Ștefan” „cu numele unui fost primar PNL, a cărui dorință fusese ca parcul să poarte numele primului martir creÈ™tin„ (citat din același articol).

 

Dacă mai adăugăm la cele de mai sus refuzul acelorași neomarxiști de a jura pe Biblie când au fost învestiți în funcțiile publice pe care le dețin, precum și propunerea lui Dacian Cioloș de a se impozita veniturile bisericii, înțelegem limpede că nu avem de-a face cu niscaiva teribilisme de pițifelnici ci cu o adevărată „draciadă” menită să „îngroape tot ce înseamnă memorie, istorie, tradiție È™i continuitate„.

E, deja, prea mult! Acești eretici, apăruți din spaimele și deruta lipsei lor de credință, au ales ca, dacă ei nu au niciun Dumnezeu, să încerce să ne lase și pe noi fără Dumnezeul nostru.

Acest sacrilegiu nu trebuie permis!

USR „“ PLUS, ca o adunătură de iconoclaști isterici ce sunt, trebuie rejectați din politica românească înainte de a fi prea târziu.

Iar eu, direct, un singur mesaj le transmit: Destul ereticilor! Vade retro!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/02/Vade-retro.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/02/Vade-retro-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAntihrist,BLM,eretici,LGBT,Muntele Athos,New Age,parcul Sfantul Stefan,USR-PLUS,Vade retro satana  Motto Diavolul îl neagă pe Dumnezeu ca să-i afle pe cei care-l cred. Apoi, pe aceia, îi înrolează în ceata sa de argati!   De-o vreme omenirea este asaltată de un virus ideologic care atacă, predilect, idioții. 'E bine', veți zice! 'Cu cât mai puțin idioți, cu atât o lume mai bună'! Din păcate, nu...Blog politic si polemic