Scorul acestui articol
[Total: 167 voturi. Media: 4.9]

 

Motto
Diavolul îl neagă pe Dumnezeu ca să-i afle pe cei care-l cred.
Apoi, pe aceia, îi înrolează în ceata sa de argati!

 

De-o vreme omenirea este asaltată de un virus ideologic care atacă, predilect, idioţii.

“E bine”, veţi zice! “Cu cât mai puţin idioţi, cu atât o lume mai bună”!

Din păcate, nu e cazul cu acest virus. Pentru că el nu ucide, ci fortifică. Fortifică prostia şi agresivitatea. Face din doi idioţi mediocri un cretin optimizat. Şi, prin această concatenare, reuşeşte să dea unei minorităţi debile mintal o forţă de majoritate posedată.

Apar peste tot, ca efect al infectării cu acest virus, grupări gălăgioase şi intolerante puse pe schimbat lumea cu elucubraţii care te lasă mut.

Mişcarea BLM (black lives matter) desfiinţează secole de cultură, aruncă statui celebre de pe socluri şi îl exmatriculează pe Shakespeare din manuale şi universităţi.

Mişcarea LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender) nu se mulţumeşte să fie recunoscută şi acceptată. Ea bate autoritar din picior, din tobe şi cinele, revendicând tot mai mult şi mai multe: desfiinţarea familiei tradiţionale, scoaterea din dicţionare a cuvintelor mamă, tată, bărbat, femeie, masculin, feminin etc., pentru ca devălmăşia sexuală şi haosul identitar să garanteze pe deplin camuflarea anormalităţilor sale.

Mişcarea NA (new age) visează la o eră fără valori creștine.  Creştinismul îi pute, valorile acestuia o incomodează, noua ordine mondială ar trebui să fie, în viziunea sa, una agnostică şi antihristică.

Parcă infernul s-a fisurat şi supurează.  Scurgeri sulfuroase pişă din cazane fumegânde, scoţând la iveală toate aceste mişcări demente, cu adepţii lor demenţi cu tot. Iar noi căscăm gura ca la teatru, de parcă am asista la o alegorie care nu ne atinge, cu zănatici ai tenebrelor urinând în pisoare sparte. Când, de fapt, pisoarele se află chiar deasupra capetelor noastre.

***

Ieri, deputaţii USR – PLUS “au votat împotriva acordării, așa cum este în legea bugetului de stat pe 2021, a sumei de aproape un milion de euro pentru schitul românesc Prodromu, de pe Sfântul Munte Athos” (citat dintr-un articol publicat de ştiripesurse.ro, articol pe care vi-l recomand, dacă vreţi să înţelegeţi mai profund gravitatea şi nemernicia gestului respectivilor deputaţi). Incredibil şi inacceptabil!

După ce au fost cooptaţi la putere, aceşti neomarxişti insolenţi cu educaţia făcută la fără frecvenţa facebook-ului – “stângă progresistă” cum îi alintă unii – s-au obrăznicit până într-atât încât nu doar că au început să lovească din toate poziţiile în Biserica Ortodoxă Română, dar o fac şi ostentativ, la intimidare, ca să îndurereze cât mai “exemplar” sufletul românilor credincioşi.

Tot ieri, un consilier local al USR – PLUS de la Sectorul 2 a solicitat schimbarea numelui parcului “Sfântul Ştefan” “cu numele unui fost primar PNL, a cărui dorință fusese ca parcul să poarte numele primului martir creștin” (citat din acelaşi articol).

 

Dacă mai adăugăm la cele de mai sus refuzul aceloraşi neomarxişti de a jura pe Biblie când au fost învestiţi în funcţiile publice pe care le deţin, precum şi propunerea lui Dacian Cioloş de a se impozita veniturile bisericii, înţelegem limpede că nu avem de-a face cu niscaiva teribilisme de piţifelnici ci cu o adevărată “draciadă” menită să “îngroape tot ce înseamnă memorie, istorie, tradiție și continuitate”.

E, deja, prea mult! Aceşti eretici, apăruţi din spaimele şi deruta lipsei lor de credinţă, au ales ca, dacă ei nu au niciun Dumnezeu, să încerce să ne lase şi pe noi fără Dumnezeul nostru.

Acest sacrilegiu nu trebuie permis!

USR – PLUS, ca o adunătură de iconoclaşti isterici ce sunt, trebuie rejectaţi din politica românească înainte de a fi prea târziu.

Iar eu, direct, un singur mesaj le transmit: Destul ereticilor! Vade retro!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/02/Vade-retro.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/02/Vade-retro-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAntihrist,BLM,eretici,LGBT,Muntele Athos,New Age,parcul Sfantul Stefan,USR-PLUS,Vade retro satana  Motto Diavolul îl neagă pe Dumnezeu ca să-i afle pe cei care-l cred. Apoi, pe aceia, îi înrolează în ceata sa de argati!   De-o vreme omenirea este asaltată de un virus ideologic care atacă, predilect, idioţii. “E bine”, veţi zice! “Cu cât mai puţin idioţi, cu atât o lume mai bună”! Din păcate, nu...Blog politic si polemic