Scorul acestui articol
[Total: 19 voturi. Media: 4.4]

O generaţie fără busolă, care se orientează după circulaţia fumului în natură. Mai ales a fumului de jointuri şi mai ales în natura umană. Din păcate!

Intoleranţa celor care clamează toleranţa devine de netolerat.

Domnişoara Oana Lasconi nu doar că ne spune, plină de orgoliu gay, că aparţine comunităţii curcubeiste, dar se îneacă de indignare că mai există pe lume retrograzi ca mama sa şi ca mine (ea îi etichetează drept homofobi) care văd familia ca fiind formată (ce oroare!!!) din un bărbat şi o femeie şi nu din doi soţi care pot fi şi de acelaşi sex.

Ce mă deranjează la reprezentaţia (până la urmă pur electorală) a acestei dâmboviţene gureşe defilând în panaş de socialism parizian este nu fanatismul discursului ei ci cruzimea cu care se dezlănţuie împotriva persoanei care i-a dat viaţă şi pe care, dintr-un motiv absolut minor, o vede ca pe un duşman ireductibil ce merită renegat şi distrus pentru delict de opinie.

Aş întreba-o doar atât pe “juna” de 31 de ani specializată, se pare, în a începe lucruri şi a nu le termina: dumneavoastră aţi mai fi pe lumea asta dacă mama dumneavoastră, pe care atât de principial o huliţi, ar fi ales să se mărite cu o femeie şi nu cu un bărbat?

Ascultaţi-i discursul:

Ca membru al acelei comunităţi (LGBT+ – n.a.), sunt absolut dezgustată, dezamăgită şi şocată. Nu îmi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Sunt şocată să aud că a votat DA pentru modificarea Constituţiei, într-un mod jegos şi discriminatoriu…“. Şi continuă tot aşa…

Nu pare rudă bună acest discurs cu filipica delirantă a lui Drulă care, pe când era ministru, ne învăţa că “un cartel se destructureaza cu ranga„? Sau cu repertoriul adjectival de gang al lui Andrei Caramitru care îi făcea pe ziariştii cu care era în dezacord “„coprofagi”, „cretini”, „jeguri umane”?

Te-ai fi aşteptat ca, dată fiind orientarea ei asumată, graţioasa noastră revoluţionară să se inspire mai degrabă din gingăşii feminine decât din grosolănii masculine.

Dar nu! Invaziva ideologie progresistă îşi face dreptate cu ranga, cu blasfemia, cu repudierea. Ea se plasează deasupra religiei, deasupra sentimentelor filiale, deasupra valorilor umane identitare.

Nu mai contează tradiţia, cultura, dezbaterea civilizată, ascultarea şi respectarea opiniei celuilalt, dragostea, empatia, vocea rădăcinilor. Contează înstrăinarea de liberul arbitru, îndoctrinarea, fanatismul, anularea discernământului celor slabi de înger şi înregimentarea lor în haite abulice pentru care să gândească alţii.

Astfel de comportamente sfidând natura umană, în care afectul se vrea extirpat ca un rău primordial (tocmai afectul, care face diferenţa dintre om şi toate celelalte specii), prefigurează lumea viitorului pe care ne-o pregătesc vajnicii noştri progresişti: o sălbăticire în grup, un fel de Gomoră sodomizată, populată de cyborgi şi memorii ram şi condusă de ChatGPT – uri de toate rasele, sexele şi orientările.

Când copiii se vor face exclusiv în eprubetă, furii precum cea a Oanei Lasconi faţă de mama ei se vor rezolva mult mai simplu şi fără traume de familie lacrimogene. Se va da cu eprubeta de pământ şi gata! Câteva cioburi, mătura, făraşul, ghena şi dreptatea va fi fost infăptuită într-un mod nejegos şi nediscriminatoriu.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2023/11/Lasconi.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2023/11/Lasconi-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeAndrei Caramitru,Drula,Lasconi,LGBT,progresisti,USRO generaţie fără busolă, care se orientează după circulaţia fumului în natură. Mai ales a fumului de jointuri şi mai ales în natura umană. Din păcate! Intoleranţa celor care clamează toleranţa devine de netolerat. Domnişoara Oana Lasconi nu doar că ne spune, plină de orgoliu gay, că aparţine comunităţii curcubeiste, dar...Blog politic si polemic