Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Curios! Comentariul meu intitulat “O escaladare iresponsabilă” a fost publicat, în jurul orei 12:00, pentru scurt timp, pe forumul editorialului lui Cristian Câmpeanu din România Liberă intitulat “ De ce este Moscova frustrată de Băsescu”. După care a fost scos. Acum nu mai există acolo.

În condiţiile în care presa de azi, declaraţiile de la televiziuni, sunt pline de observaţii mult mai dure decât cele formulate de mine în comentariul publicat şi apoi cenzurat de România Liberă, mă întreb: să mă bucur eu de un tratament preferenţial din partea redacţiei acestui cotidian, având in vedere respingerea sistematică a comentariilor mele în ultimele 2 săptămâni? Dacă-i aşa, ar cam trebui să le mulţumesc pentru atenţia deosebită cu care mă înconjoară.

Tare mi-e teamă însă că este altceva şi că exact în situaţia mea sunt aproape toţi forumiştii care au transmis mesaje bine argumentate, în dezacord cu opinia editorialistului. Au mai fost lăsate pe forum câteva critici, cele subţirele, aşa ca să nu bată la ochi dar, dacă verificaţi, rezultanta mesajelor este un soi de” unire-n cuget şi simţiri” cu domnul Câmpeanu şi , implicit, cu domnul Băsescu.

Ştie cineva să mă lămurească şi pe mine pe ce mâini a încăput acest ziar, atât de iubit după revoluţie, pe vremea când îl conducea PM Băcanu?

Nu-i aşa că aceleaşi mâini de deontologi au înhăţat recent şi “Academia Caţavencu”?

Contele de Saint GermainEditorialeAcademia Catavencu,cenzura,P. M. Bacanu,Romania LiberaCurios! Comentariul meu intitulat “O escaladare iresponsabilă” a fost publicat, în jurul orei 12:00, pentru scurt timp, pe forumul editorialului lui Cristian Câmpeanu din România Liberă intitulat “ De ce este Moscova frustrată de Băsescu”. După care a fost scos. Acum nu mai există acolo. În condiţiile în care presa...Blog politic si polemic