Scorul acestui articol
[Total: 707 voturi. Media: 4.9]

 

De mult mă gândesc la o astfel de capcană și la eficiența ei. Iată că acum, influențați telepatic de mine, Sebastian Ghiță și Dan Andronic i-au întins-o Laurei, și aceasta a căzut în ea.

Despre ce capcană este vorba? Iată:

La câte reproșuri și acuze grave i-au fost aduse în ultimii ani Laurei Kovesi, aceasta s-a eschivat mai de fiecare dată de la a da explicații clare spunând că nu intră în dialog cu penalii, că nu le răspunde și nu le va răspunde niciodată acestora pentru că ei, având probleme cu justiția, nu sunt credibili. Deci nu merită să fie băgați în seamă.

Unii, adulatorii, au felicitat-o pentru iscusința eschivei. Alții, ca mine, au suspectat-o că nu răspunde pentru că nu vrea să se compromită și mai rău.

  • Ați fost în sufrageria lui Oprea?
  • Nu răspund atacurilor unor penali!
  • Ați fost în vie la Ghiță?
  • V-am spus și vă repet: nu răspund și nu voi răspunde niciodată atacurilor unor penali!

V-ați întrebat oare, în lipsa acestei forme puerile și urât mirositoare de a se furișa, de a evita recunoașterea unor adevăruri evidente pentru toată lumea, ce ar fi putut spune?

Să nege în clar nu putea, pentru că știa că există probe care, odată scoase la lumină, ar fi făcut-o de râsul târgului.

Să recunoască în clar nu putea, pentru că și-ar fi contrazis flagrant toate principiile cu care a defilat în fața țării ani de zile. Și atunci a ales varianta cu „nu răspund unor penali” ca o altă formă de a spune: „nici nu confirm, nici nu infirm” – celebra mantră a securiștilor precum Oprea, Maior, Coldea &Co.

Și atunci ce s-a gândit Ghiță (inspirat de la distanță de mine)? Să lanseze pe piață o acuză la adresa zeiței atât de gogonată și de imposibil de probat încât să o determine pe aceasta să iasă din schema ei ermetică de tăcere și să reacționeze.

Așa că a acuzat-o, întâi prin intermediul lui Dan Andronic. și apoi direct, că în urmă cu vreo 10 ani i-a dat, la sugestia și prin mijlocirea lui Florian Coldea, 7000 de Euro pentru a o ajuta să-și cumpere o mașină.

La auzul unei asemenea grozăvii, a sărit faraoanca din sarcofag precum cangurul, de zece coți. Știți la ce microfon s-a oprit pentru a nega vehement informația? Exact la microfonul A3.

Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă și, prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale“.

Și astfel păsărica a ciugulit momeala și și-a prins picioru-n laț.

Deci, când este sigură că nu poate fi prinsă cu fofârlica, doamna Kovesi renunță la placa cu penalii și răspunde, și neagă, și amenință și vituperează. Cu alte cuvinte, are limbă să se apere. Și încă ce limbă!!!

Îi va fi greu după această reacție pripită să mai apeleze la trucul ei preferat, la replica ei de aur: „nu comentez niciodată acuzațiile unor penali”. Pentru că, iată, tocmai a făcut-o!

Nici nu mă interesează dacă ceea ce susține Ghiță e adevărat sau nu. S-ar putea să fie, dar cum să demonstreze asta cu probe? Aproape imposibil. Deci, acceptăm ca ipoteză de lucru că Ghiță minte!

Dar dacă atunci când Ghiță minte doamna Kovesi dezminte, rezultă, logic, că atunci când doamna Kovesi nu dezminte nici Ghiță nu minte.

E clar sau se dorește și o schemă?

Așa se prind unele păsări, gen papagali, cu lațul. După care, în cele mai multe cazuri ajung în colivie.

Sebastiane, Sebastiane, dacă te încadrează ăștia la braconaj?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/images-1.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/images-1-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeabuzurile DNA,dezvaluirile lui Ghita,Laura Kovesi,nici nu confirm nici nu infirm,nu raspund unor penali,revocarea lui Kovesi,Sebastian Ghita  De mult mă gândesc la o astfel de capcană și la eficiența ei. Iată că acum, influențați telepatic de mine, Sebastian Ghiță și Dan Andronic i-au întins-o Laurei, și aceasta a căzut în ea. Despre ce capcană este vorba? Iată: La câte reproșuri și acuze grave i-au fost aduse în ultimii...Blog politic si polemic