Scorul acestui articol
[Total: 707 voturi. Media: 4.9]

 

De mult mă gândesc la o astfel de capcană È™i la eficiența ei. Iată că acum, influențați telepatic de mine, Sebastian Ghiță È™i Dan Andronic i-au întins-o Laurei, È™i aceasta a căzut în ea.

Despre ce capcană este vorba? Iată:

La câte reproÈ™uri È™i acuze grave i-au fost aduse în ultimii ani Laurei Kovesi, aceasta s-a eschivat mai de fiecare dată de la a da explicații clare spunând că nu intră în dialog cu penalii, că nu le răspunde È™i nu le va răspunde niciodată acestora pentru că ei, având probleme cu justiția, nu sunt credibili. Deci nu merită să fie băgați în seamă.

Unii, adulatorii, au felicitat-o pentru iscusința eschivei. Alții, ca mine, au suspectat-o că nu răspunde pentru că nu vrea să se compromită È™i mai rău.

  • Ați fost în sufrageria lui Oprea?
  • Nu răspund atacurilor unor penali!
  • Ați fost în vie la Ghiță?
  • V-am spus È™i vă repet: nu răspund È™i nu voi răspunde niciodată atacurilor unor penali!

V-ați întrebat oare, în lipsa acestei forme puerile È™i urât mirositoare de a se furiÈ™a, de a evita recunoaÈ™terea unor adevăruri evidente pentru toată lumea, ce ar fi putut spune?

Să nege în clar nu putea, pentru că È™tia că există probe care, odată scoase la lumină, ar fi făcut-o de râsul târgului.

Să recunoască în clar nu putea, pentru că È™i-ar fi contrazis flagrant toate principiile cu care a defilat în fața țării ani de zile. Și atunci a ales varianta cu „žnu răspund unor penali” ca o altă formă de a spune: „žnici nu confirm, nici nu infirm” – celebra mantră a securiÈ™tilor precum Oprea, Maior, Coldea &Co.

Și atunci ce s-a gândit Ghiță (inspirat de la distanță de mine)? Să lanseze pe piață o acuză la adresa zeiței atât de gogonată È™i de imposibil de probat încât să o determine pe aceasta să iasă din schema ei ermetică de tăcere È™i să reacționeze.

AÈ™a că a acuzat-o, întâi prin intermediul lui Dan Andronic. È™i apoi direct, că în urmă cu vreo 10 ani i-a dat, la sugestia È™i prin mijlocirea lui Florian Coldea, 7000 de Euro pentru a o ajuta să-È™i cumpere o maÈ™ină.

La auzul unei asemenea grozăvii, a sărit faraoanca din sarcofag precum cangurul, de zece coți. Știți la ce microfon s-a oprit pentru a nega vehement informația? Exact la microfonul A3.

Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă È™i, prin urmare, în mod categoric, voi urma căile legale„.

Și astfel păsărica a ciugulit momeala È™i È™i-a prins picioru-n laț.

Deci, când este sigură că nu poate fi prinsă cu fofârlica, doamna Kovesi renunță la placa cu penalii È™i răspunde, È™i neagă, È™i amenință È™i vituperează. Cu alte cuvinte, are limbă să se apere. Și încă ce limbă!!!

Îi va fi greu după această reacție pripită să mai apeleze la trucul ei preferat, la replica ei de aur: „žnu comentez niciodată acuzațiile unor penali”. Pentru că, iată, tocmai a făcut-o!

Nici nu mă interesează dacă ceea ce susține Ghiță e adevărat sau nu. S-ar putea să fie, dar cum să demonstreze asta cu probe? Aproape imposibil. Deci, acceptăm ca ipoteză de lucru că Ghiță minte!

Dar dacă atunci când Ghiță minte doamna Kovesi dezminte, rezultă, logic, că atunci când doamna Kovesi nu dezminte nici Ghiță nu minte.

E clar sau se doreÈ™te È™i o schemă?

AÈ™a se prind unele păsări, gen papagali, cu lațul. După care, în cele mai multe cazuri ajung în colivie.

Sebastiane, Sebastiane, dacă te încadrează ăÈ™tia la braconaj?

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/images-1.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2018/03/images-1-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeabuzurile DNA,dezvaluirile lui Ghita,Laura Kovesi,nici nu confirm nici nu infirm,nu raspund unor penali,revocarea lui Kovesi,Sebastian Ghita  De mult mă gândesc la o astfel de capcană È™i la eficiența ei. Iată că acum, influențați telepatic de mine, Sebastian Ghiță È™i Dan Andronic i-au întins-o Laurei, È™i aceasta a căzut în ea. Despre ce capcană este vorba? Iată: La câte reproÈ™uri È™i acuze grave i-au fost aduse în ultimii...Blog politic si polemic