Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 5]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat ” Dezghetul intre iunie si decembrie”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-dezghetul-intre-iunie-si-decembrie-934557.html)

 

 

Despre premiile Asociaţiei Profesioniştilor din Televiziune (APTR) este suficient să spui că sunt decernate de peste douăzeci de ani prin grija şi dragostea de profesie a două personalităţi ale breslei, modele de probitate morală : Lucia Hossu Longin şi Dan Necşulea.

Nu am receptat, în timp, prea multe atacuri la adresa celor doi, poate pentru că şi ticăloşia are, uneori, limite : de pe ce poziţie academică, administrativă, morală, şi cu ce operă în spate,  ar putea cineva să o atace pe autoarea Memorialului Durerii fără a se umple de ridicol ?

După decernarea ultimelor premii APTR s-a găsit insă o cocină (cu emblema României pe frontispiciu, nota bene) care să ne surprindă prin nesimţirea şi o extrem de primitivă ură revanşardă a locatarilor ei. Este vorba de Institutul Cultural Român unde, pe bani publici, bani proveniţi nu doar de la profitorii puterii portocalii ci mai ales de la contestatarii acesteia, mult mai numeroşi actualmente în România, cei mai nevricoşi culturnici ai stabilimentului şi-au lăsat îndeletnicirile din fişa postului pentru a se lansa în grohăituri prevestitoare de ignat, răsturnând violent troaca de unde-şi sorb proteinele lunare în direcţia doamnei Longin, a domnului Necşulea şi a membrilor juriului de anul acesta. De ce ? Pentru că aceşti oameni şi-au permis să premieze şi pe câţiva dintre realizatorii de emisiuni de la televiziunea Antena 3.

Prima care a sărit la luptă  cu toată masa musculară din dotare a fost o doamnă ( ???) pe numele dânsei Brânduşa Armanca. Într-un articol publicat pe HotNews (unde altundeva ?) şi intitulat « Prostituţie TV cu premii APTR » (ne-o şi închipuim de doamna Hossu Longin pe post de matroană cu felinar roşu şi pe domnul Necşulea pe post de peşte), iată cum protestează această piţigăiată moralizatoare bugetară: « un juriu care îi are în componenţă pe Nicolae Breban, Manuela Cernat, Dan Piţa şi cândva radicalul Sorin Ilieşiu intoxică telespectatorul credul cu false valori şi legitimizează tot ceea ce ar trebui criticat şi sancţionat… ». După care se lansează într-o diatribă de om cu nervii în bătaia vântului, vizând « târfele » premiate.

Dacă vă întrebaţi cine este doamna Brânduşa Armanca, vă lămuresc : Director ICR Budapesta.

Unde este rost de bălăcăreală imundă şi de lansări de ofensive aere pestilenţiale nu poate lipsi însă tocmai « bomba cu biogaz », Mircea Mihăieş. Şi dânsul director la ICR, cum să-şi lase colega fără susţinere şi instituţia fără implicare politică ? Prin urmare se mai dezlănţuie o dată, în binecunoscutu-i stil de procuror roşu cu bărbiţă kaki şi eructaţii de balonare, împotriva a tot ce mişcă în alt sens decât sensul său de-a exista : gudurarea la picioarele puterii.

Şi astfel  domnul Mihăieş ne arată pe viu, prin propria prestaţie,  ce se întâmplă dacă îţi iei ca modele de gândire pe cei pe care ni-i recomandă în articolul de azi : laşi demnitatea pentru o sinecură şi foloseşti sinecura pentru a-ţi apăra privilegiile.

Cam cu asta se ocupă ştabii de la ICR plătiţi din banii noştri : să pupe-n bot şi să ia tot !

Contele de Saint GermainPolemiceBrandusa Armanca,Dan Necsulea,dezghetul intre iunie si decembrie,ICR,Lucia Hossu Longin,Mircea Mihaies,Premiile APTR,Senatul EVZ(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat ' Dezghetul intre iunie si decembrie', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-dezghetul-intre-iunie-si-decembrie-934557.html)     Despre premiile Asociaţiei Profesioniştilor din Televiziune (APTR) este suficient să spui că sunt decernate de peste douăzeci de ani prin grija şi...Blog politic si polemic