Scorul acestui articol
[Total: 1 voturi. Media: 5]

(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat ” Dezghetul intre iunie si decembrie”, articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-dezghetul-intre-iunie-si-decembrie-934557.html)

 

 

Despre premiile Asociației Profesioniștilor din Televiziune (APTR) este suficient să spui că sunt decernate de peste douăzeci de ani prin grija și dragostea de profesie a două personalități ale breslei, modele de probitate morală : Lucia Hossu Longin și Dan Necșulea.

Nu am receptat, în timp, prea multe atacuri la adresa celor doi, poate pentru că și ticăloșia are, uneori, limite : de pe ce poziție academică, administrativă, morală, și cu ce operă în spate,  ar putea cineva să o atace pe autoarea Memorialului Durerii fără a se umple de ridicol ?

După decernarea ultimelor premii APTR s-a găsit insă o cocină (cu emblema României pe frontispiciu, nota bene) care să ne surprindă prin nesimțirea și o extrem de primitivă ură revanșardă a locatarilor ei. Este vorba de Institutul Cultural Român unde, pe bani publici, bani proveniți nu doar de la profitorii puterii portocalii ci mai ales de la contestatarii acesteia, mult mai numeroși actualmente în România, cei mai nevricoși culturnici ai stabilimentului și-au lăsat îndeletnicirile din fișa postului pentru a se lansa în grohăituri prevestitoare de ignat, răsturnând violent troaca de unde-și sorb proteinele lunare în direcția doamnei Longin, a domnului Necșulea și a membrilor juriului de anul acesta. De ce ? Pentru că acești oameni și-au permis să premieze și pe câțiva dintre realizatorii de emisiuni de la televiziunea Antena 3.

Prima care a sărit la luptă  cu toată masa musculară din dotare a fost o doamnă ( ???) pe numele dânsei Brândușa Armanca. Într-un articol publicat pe HotNews (unde altundeva ?) și intitulat « Prostituție TV cu premii APTR » (ne-o și închipuim de doamna Hossu Longin pe post de matroană cu felinar roșu și pe domnul Necșulea pe post de pește), iată cum protestează această pițigăiată moralizatoare bugetară: « un juriu care îi are în componență pe Nicolae Breban, Manuela Cernat, Dan Pița și cândva radicalul Sorin Ilieșiu intoxică telespectatorul credul cu false valori și legitimizează tot ceea ce ar trebui criticat și sancționat… ». După care se lansează într-o diatribă de om cu nervii în bătaia vântului, vizând « târfele » premiate.

Dacă vă întrebați cine este doamna Brândușa Armanca, vă lămuresc : Director ICR Budapesta.

Unde este rost de bălăcăreală imundă și de lansări de ofensive aere pestilențiale nu poate lipsi însă tocmai « bomba cu biogaz », Mircea Mihăieș. Și dânsul director la ICR, cum să-și lase colega fără susținere și instituția fără implicare politică ? Prin urmare se mai dezlănțuie o dată, în binecunoscutu-i stil de procuror roșu cu bărbiță kaki și eructații de balonare, împotriva a tot ce mișcă în alt sens decât sensul său de-a exista : gudurarea la picioarele puterii.

Și astfel  domnul Mihăieș ne arată pe viu, prin propria prestație,  ce se întâmplă dacă îți iei ca modele de gândire pe cei pe care ni-i recomandă în articolul de azi : lași demnitatea pentru o sinecură și folosești sinecura pentru a-ți apăra privilegiile.

Cam cu asta se ocupă ștabii de la ICR plătiți din banii noștri : să pupe-n bot și să ia tot !

Contele de Saint GermainPolemiceBrandusa Armanca,Dan Necsulea,dezghetul intre iunie si decembrie,ICR,Lucia Hossu Longin,Mircea Mihaies,Premiile APTR,Senatul EVZ(Acest comentariu a fost postat la articolul din EVZ al lui Mircea Mihaies intitulat ' Dezghetul intre iunie si decembrie', articol ce poate fi citit accesand linkul http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-dezghetul-intre-iunie-si-decembrie-934557.html)     Despre premiile Asociației Profesioniștilor din Televiziune (APTR) este suficient să spui că sunt decernate de peste douăzeci de ani prin grija și...Blog politic si polemic