Scorul acestui articol
[Total: 574 voturi. Media: 4.9]

 

Comandant de pluton de execuție!

Oribilă reptilă: se ridică pentru o secundă de la mijloc în sus,  cât să lanseze focul letal, apoi cade la loc în poziția de târâtoare, în condiția de târâtoare!

Dar năpârca nu e singură! Are un șef în regnul ei, care o alimentează cu ură și misiuni asasine.

Ciudată simbioză între furnizorul de venin și ucigașul cu venin.

Primul indică ținta și încarcă arma, celălalt ordonă tragerea. După care se îmbuibă amândoi cu hămeseală și fără șervețele igienice.

Un atotputernic arogant și o slugă crudă pun periodic la cale festinuri cu români demni la proțap.

Și, ambii se cred cu mâinile curate. Pentru că niciunul dintre ei nu a apăsat pe trăgaci și nici nu a înfipt, personal, țepușa. S-au folosit de o slugă nevertebrată, cu un nume predestinat: Tătaru!

Profesorul Străinu Cercel devine, prin martiriul la care îl supun aceste lighioane, un simbol al inegalei (dar necesarei) lupte dintre binele mic și răul mare!

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/pluton.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2020/04/pluton-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeinstrumentul Tataru,Ludovic Orban tradator,naparca,pluton de executie,roman demn,Strainu Cercel demis  Comandant de pluton de execuție! Oribilă reptilă: se ridică pentru o secundă de la mijloc în sus,  cât să lanseze focul letal, apoi cade la loc în poziția de târâtoare, în condiția de târâtoare! Dar năpârca nu e singură! Are un șef în regnul ei, care o alimentează cu ură și...Blog politic si polemic