Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Azi am postat in EVZ, pe forumul articolului “PDL un partid greu de ucis” scris de Silviu Sergiu, comentariul intitulat “Psihologul de serviciu”.Am primit mai multe replici. Dintre acestea le aduc pe blog pe cele care completeaza intr-un fel, pe fond, comentariul initial.

19 ianuarie, 12:17. LianaGhiorghioff 3 răspunsuri, 4 voturi

Domnule conte, comentez ultima parte, aia cu “prosperitatea”.
Pai daca “prosperitatea” a fost adusa de guvernul Tariceanu, (ghilimele indica faptul ca azi o si platim-pensii si salarii umflate, cateva sute de mii de bugetari, “infipti” in buget) de ce liberalii “de marca” au intrat in Parlament de pe locurile 2 si chiar 3. De ce Tariceanu, ingerul care a adus bunastarea, pe langa ca a candidat la Gruiu, a intrat in Parlament printr-un artificiu, dupa numaratoarea totala a voturilor. PDL-istii au stat prost cu bunastarea chiar si numai pentru faptul ca nu au mai avut de vandut vreo BCR , ca nu am avut decat una singura!

19 ianuarie, 13:26. Contele de Saint Germain                              0 răspunsuri, 34 voturi

Vă rog să vă hotărâţi: Prim – Ministrul unei prosperităţi (ridicată la un nivel mult superior celui din anii anteriori şi nu moştenită ca atare de la aceştia, cum fals susţine @Dinu) nu are niciun merit? Doar “vina” că, în linie cu creşterea veniturilor la buget, a îndrăznit să facă una nefăcută până atunci de alte partide la guvernare şi anume să împartă şi “prostimii” câte ceva din această prosperitate  sub formă de pensii şi salarii?

Da’ trebuie că v-a lovit rău de tot pe undeva spunerea acestui adevăr, dintre cele mai documentate, aproape o axiomă, de aţi sărit aşa. Liniştiţi-vă! Şi redirecţionaţi-vă atacurile (dacă nu vă mai puteţi ţine în frâu adrenalina) spre Institutul de Statistică, ce a fundamentat prin cifre acest adevăr, spre marile agenţii internaţionale de rating, ce i-au acordat României, în acea perioadă, cele mai înalte calificative pe care le-a avut vreodată România, spre Traian Băsescu, eventual, care s-a lăudat cu acea prosperitate în campania electorală (spunând nu că ar fi fost moştenită ci, în clar, că ea s-a produs în mandatul său).

Doamnă Ghiorghioff (dacă acesta v-o fi numele adevărat), de ce l-a ales lumea cu atâta greutate pe Tăriceanu în alegerile care au urmat? Mulţumesc de mingea ridicată la fileu: pentru că, punând responsabilitatea înaintea interesului electoral (spre deosebire de Traian Băsescu care a facut exact pe dos), nu a vrut să aplice Legea Salarizării Profesorilor pe care, din populism şi lipsă de viziune, TB tocmai o promulgase. Atacurile fără de lege, de tip pirateresc, la care l-a supus, pe această temă, Traian Băsescu şi camarilla, au făcut ca liberalii să întâmpine atâta ostilitate la alegeri. E si ăsta, poate, un motiv că ne aflăm astăzi unde ne aflăm.

19 ianuarie, 16:05. Pisicul                                                              0 răspunsuri, 19 voturi

Nu, Conte, lucrurile sunt mult mai simple: PNL nu aduna voturi pentru ca romanii sunt tampiti si in loc sa se gandeasca la interesul propriu se lasa fraieriti cu basme cu moguli. Un popor destept l-ar fi sustinut pe Tariceanu.  Romanii l-au vrut pe Basescu pentru ca atat i-a dus capul.

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogalegeri,Basescu,prosperitate,TariceanuAzi am postat in EVZ, pe forumul articolului 'PDL un partid greu de ucis' scris de Silviu Sergiu, comentariul intitulat 'Psihologul de serviciu'.Am primit mai multe replici. Dintre acestea le aduc pe blog pe cele care completeaza intr-un fel, pe fond, comentariul initial. 19 ianuarie, 12:17. LianaGhiorghioff 3 răspunsuri, 4...Blog politic si polemic