Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Azi am postat in EVZ, pe forumul articolului „PDL un partid greu de ucis” scris de Silviu Sergiu, comentariul intitulat „Psihologul de serviciu”.Am primit mai multe replici. Dintre acestea le aduc pe blog pe cele care completeaza intr-un fel, pe fond, comentariul initial.

19 ianuarie, 12:17. LianaGhiorghioff 3 răspunsuri, 4 voturi

Domnule conte, comentez ultima parte, aia cu „prosperitatea”.
Pai daca „prosperitatea” a fost adusa de guvernul Tariceanu, (ghilimele indica faptul ca azi o si platim-pensii si salarii umflate, cateva sute de mii de bugetari, „infipti” in buget) de ce liberalii „de marca” au intrat in Parlament de pe locurile 2 si chiar 3. De ce Tariceanu, ingerul care a adus bunastarea, pe langa ca a candidat la Gruiu, a intrat in Parlament printr-un artificiu, dupa numaratoarea totala a voturilor. PDL-istii au stat prost cu bunastarea chiar si numai pentru faptul ca nu au mai avut de vandut vreo BCR , ca nu am avut decat una singura!

19 ianuarie, 13:26. Contele de Saint Germain                              0 răspunsuri, 34 voturi

Vă rog să vă hotărâți: Prim „“ Ministrul unei prosperități (ridicată la un nivel mult superior celui din anii anteriori și nu moștenită ca atare de la aceștia, cum fals susține @Dinu) nu are niciun merit? Doar „vina” că, în linie cu creșterea veniturilor la buget, a îndrăznit să facă una nefăcută până atunci de alte partide la guvernare și anume să împartă și „prostimii” câte ceva din această prosperitate  sub formă de pensii și salarii?

Da”™ trebuie că v-a lovit rău de tot pe undeva spunerea acestui adevăr, dintre cele mai documentate, aproape o axiomă, de ați sărit așa. Liniștiți-vă! Și redirecționați-vă atacurile (dacă nu vă mai puteți ține în frâu adrenalina) spre Institutul de Statistică, ce a fundamentat prin cifre acest adevăr, spre marile agenții internaționale de rating, ce i-au acordat României, în acea perioadă, cele mai înalte calificative pe care le-a avut vreodată România, spre Traian Băsescu, eventual, care s-a lăudat cu acea prosperitate în campania electorală (spunând nu că ar fi fost moștenită ci, în clar, că ea s-a produs în mandatul său).

Doamnă Ghiorghioff (dacă acesta v-o fi numele adevărat), de ce l-a ales lumea cu atâta greutate pe Tăriceanu în alegerile care au urmat? Mulțumesc de mingea ridicată la fileu: pentru că, punând responsabilitatea înaintea interesului electoral (spre deosebire de Traian Băsescu care a facut exact pe dos), nu a vrut să aplice Legea Salarizării Profesorilor pe care, din populism și lipsă de viziune, TB tocmai o promulgase. Atacurile fără de lege, de tip pirateresc, la care l-a supus, pe această temă, Traian Băsescu și camarilla, au făcut ca liberalii să întâmpine atâta ostilitate la alegeri. E si ăsta, poate, un motiv că ne aflăm astăzi unde ne aflăm.

19 ianuarie, 16:05. Pisicul                                                              0 răspunsuri, 19 voturi

Nu, Conte, lucrurile sunt mult mai simple: PNL nu aduna voturi pentru ca romanii sunt tampiti si in loc sa se gandeasca la interesul propriu se lasa fraieriti cu basme cu moguli. Un popor destept l-ar fi sustinut pe Tariceanu.  Romanii l-au vrut pe Basescu pentru ca atat i-a dus capul.

Contele de Saint GermainMusafiri pe blogalegeri,Basescu,prosperitate,TariceanuAzi am postat in EVZ, pe forumul articolului 'PDL un partid greu de ucis' scris de Silviu Sergiu, comentariul intitulat 'Psihologul de serviciu'.Am primit mai multe replici. Dintre acestea le aduc pe blog pe cele care completeaza intr-un fel, pe fond, comentariul initial. 19 ianuarie, 12:17. LianaGhiorghioff 3 răspunsuri, 4...Blog politic si polemic