Editoriale

Dan Barna, acest cocostârc cu genunchii moi

Când a ieșit la declarația de presă avea ochii injectați, ca după o lăcrimare a neputinței. Cu o seară înainte, la Ionuț Cristache la TVR, declara cu aroganța binecunoscută că cearta din coaliție e doar în capul "presei de marketing", că "nici nu s-a pus vreodată problema demiterii lui Vlad", că "această echipă e solidă și formată din oameni responsabili" care"¦ bla, bla, bla. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Lașitatea învinsă de tupeu sau Ciufulici și Tremurici la proba de scărpinici

  Ciufulici vorbea ieri de onoare referindu-se la cei din subordinea sa a căror demisie este cerută în stradă. Spunea, analizând situația de la Spitalul FoiÈ™or: "este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România". (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Gafele lui Vlad Voiculescu, intre ruleta de cazinou si ruleta ruseasca

  Coincidențe există. Hazard există. Când, însă, în apariția unor evenimente care ar trebui să aibă o probabilitate de apariție extrem de mică intervine repetitivitatea pe termen scurt, când ele se produc cu o frecvență atât de mare încât sfidează legile statisticii, încadrarea lor trebuie schimbată. Nu mai avem de-a face cu evenimente aleatoare ce se supun teoriei numerelor mari ci cu rezultatul unor interacțiuni care le favorizează apariția. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

O guvernare criminala ii impinge pe romani spre solutii finale

  Spaima, lipsa de speranță, disperarea, furia sunt boli mult mai grave decât infectarea cu SARS-CoV-2. Aceste pecingini se lipesc de creier ca o igrasie. Îl pătrund, îl invadează și îl constrâng să transmită obsesiv ideea unei soluții finale ca singură ieșire. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Titanicul lui Iohannis a inceput sa ia apa!

  Prostia se plătește! Când, imediat după parlamentare, Președintele s-a repezit să declare fudul că exclude orice formă de participare a PSD la guvernare, și-a tăiat, practic, toate punțile de negociere cu USR "“ PLUS. Le-a dat acestor fanatici supărați pe Dumnezeu un cec în alb pentru a demola țara după bunul plac al iconoclastiei lor. (mai mult…)
continuare...