Editoriale

Dan Barna, acest cocostârc cu genunchii moi

Când a ieşit la declaraţia de presă avea ochii injectaţi, ca după o lăcrimare a neputinţei. Cu o seară înainte, la Ionuţ Cristache la TVR, declara cu aroganţa binecunoscută că cearta din coaliţie e doar în capul “presei de marketing”, că “nici nu s-a pus vreodată problema demiterii lui Vlad”, că “această echipă e solidă şi formată din oameni responsabili” care… bla, bla, bla. (more…)
continuare...
Editoriale

Laşitatea învinsă de tupeu sau Ciufulici şi Tremurici la proba de scărpinici

  Ciufulici vorbea ieri de onoare referindu-se la cei din subordinea sa a căror demisie este cerută în stradă. Spunea, analizând situația de la Spitalul Foișor: “este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România”. (more…)
continuare...
Editoriale

Gafele lui Vlad Voiculescu, intre ruleta de cazinou si ruleta ruseasca

  Coincidenţe există. Hazard există. Când, însă, în apariţia unor evenimente care ar trebui să aibă o probabilitate de apariţie extrem de mică intervine repetitivitatea pe termen scurt, când ele se produc cu o frecvenţă atât de mare încât sfidează legile statisticii, încadrarea lor trebuie schimbată. Nu mai avem de-a face cu evenimente aleatoare ce se supun teoriei numerelor mari ci cu rezultatul unor interacţiuni care le favorizează apariţia. (more…)
continuare...
Editoriale

O guvernare criminala ii impinge pe romani spre solutii finale

  Spaima, lipsa de speranţă, disperarea, furia sunt boli mult mai grave decât infectarea cu SARS-CoV-2. Aceste pecingini se lipesc de creier ca o igrasie. Îl pătrund, îl invadează şi îl constrâng să transmită obsesiv ideea unei soluţii finale ca singură ieşire. (more…)
continuare...
Editoriale

Titanicul lui Iohannis a inceput sa ia apa!

  Prostia se plăteşte! Când, imediat după parlamentare, Preşedintele s-a repezit să declare fudul că exclude orice formă de participare a PSD la guvernare, şi-a tăiat, practic, toate punţile de negociere cu USR – PLUS. Le-a dat acestor fanatici supăraţi pe Dumnezeu un cec în alb pentru a demola ţara după bunul plac al iconoclastiei lor. (more…)
continuare...