Scorul acestui articol
[Total: 78 voturi. Media: 5]

 

Păi dacă pe Vlad Voiculescu l-a dat jos mafia din România, după cum susțin liderii USR „“ PLUS, înseamnă că această mafie face și lucruri bune pentru români.

Eugen Istodor publică pe HotNews.ro un excelent  pamflet la adresa lui VV. Iată un fragment:

Frumos eÈ™ti, deÈ™tept eÈ™ti, diplome ai, reformă ai, te susține poporul inteligent, echipa ta e fantastică, dar deochiul se ține de tine. Sigur, guriÈ™tii peneliÈ™ti È™i pesediÈ™ti trebuie striviți, au amar de ani de viclenii, dar, repet, sunt chestii care nu pot fi explicate doar aÈ™a. E ceva dincolo de toate astea.  

E deochiul, îți zic eu. Blestemul. Nu, nu e doar Covidul. Plesnesc lucrurile de la covid-ul ăsta, dar, vezi tu, un mandat ca să fie reformist are nevoie de calm, de timp să coacă reforme. Repet, vin peste tine evenimentele, n-ai timp să dai È™i tu ce ai mai bun„.

Dacă în probleme care afectează grav situația României și a românilor (cum este cea a sistemului medical, dar nu numai”¦) președintele bagă capul în nisip, iar celelalte puteri ale statului privesc paralizate (complice?), fără a mișca un deget, cum ne ducem de râp㔦

„¦ și dacă, așa cum susțin Barna, Moșteanu, Năsui și liota lor de postaci, MAFIA e cea care l-a învins pe Vlăduț,

atunci BRAVO MAFIE, îți mulțumim, tu ești ultima noastră speranță să ne mai facem vreodată bine!

Parcă și doamna Clotilde Armand tot cu MAFIA se laudă că se luptă. După ce am văzut cu toții cum a fost în stare, cu echipa sa de oameni de bine de la USR-PLUS, să fure ca la drumul mare alegerile de la Sectorul 1, și după cum au apărat-o partenerii de coaliție distrugând probe și mușamalizând dosare, parcă tot în MAFIA asta care le mai dă lor la gioale din când în când ne stă speranța să se facă dreptate.

Unii zic să avem încredere în instituțiile statului, căci ele ne protejează, ele ne vor binele.

Noi ce observăm? Că pe instituțiile statului au pus stăpânire în ultima vreme niște găști de posedați, fără Dumnezeu și fără scrupule, care sub pretextul înnoirii și al reformelor pârjolesc totul pe unde trec.

Și ce mai observăm? Că Președintele și partidul său galben de la butonieră cultivă aceste găști, ba chiar tremură în fața lor când vine vorba să le ceară socoteală.

Singura care luptă cu ele și, iată, uneori le mai și învinge, este MAFIA. Conform chiar spuselor lor.

Păi, atunci, trăiască MAFIA!!! O mafie care reușește să-l dea jos pe inexpugnabilul Vlad Voiculescu este o mafie binefăcătoare și patriotă. De trei ori URA! MAFIA salvează România!

Cred că este unul dintre puținele lucruri memorabile care vor rămâne de pe urma acestor deraiați: cum au reabilitat ei MAFIA din România, dându-le o speranță românilor.

Însă, la propriu, pe Vlăduț l-a demis Iohannis, cu mânuța lui Ciufulici, în timp ce Tremurici, cu degetele încrucișate a zbârcă, oficia un prohod.

Deducem, din jeluirea lui Barna, că Iohannis, Câțu și Orban ar fi MAFIA. Sau complicii acesteia. Atunci n-ar fi cazul ca USR-PLUS să le facă niște plângeri penale?

Cred că da, până la un punct, Iohannis, Câțu și Orban au ceva mafiot în ei. Dar sunt sigur că nu ei sunt acea MAFIE binefăcătoare pentru țară, acea MAFIE căreia, personal, îi mulțumesc azi că ne-a scăpat de Vlăduț.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/04/usr.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/04/usr-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeCatu,Dan Barna,demitere,Ludovic Orban,mafia din sanatate,Vlad Voiculescu  Păi dacă pe Vlad Voiculescu l-a dat jos mafia din România, după cum susțin liderii USR '“ PLUS, înseamnă că această mafie face și lucruri bune pentru români. Eugen Istodor publică pe HotNews.ro un excelent  pamflet la adresa lui VV. Iată un fragment: 'Frumos eÈ™ti, deÈ™tept eÈ™ti, diplome ai, reformă ai,...Blog politic si polemic