Scorul acestui articol
[Total: 78 voturi. Media: 5]

 

Păi dacă pe Vlad Voiculescu l-a dat jos mafia din România, după cum susţin liderii USR – PLUS, înseamnă că această mafie face şi lucruri bune pentru români.

Eugen Istodor publică pe HotNews.ro un excelent  pamflet la adresa lui VV. Iată un fragment:

Frumos ești, deștept ești, diplome ai, reformă ai, te susține poporul inteligent, echipa ta e fantastică, dar deochiul se ține de tine. Sigur, guriștii peneliști și pesediști trebuie striviți, au amar de ani de viclenii, dar, repet, sunt chestii care nu pot fi explicate doar așa. E ceva dincolo de toate astea.  

E deochiul, îți zic eu. Blestemul. Nu, nu e doar Covidul. Plesnesc lucrurile de la covid-ul ăsta, dar, vezi tu, un mandat ca să fie reformist are nevoie de calm, de timp să coacă reforme. Repet, vin peste tine evenimentele, n-ai timp să dai și tu ce ai mai bun”.

Dacă în probleme care afectează grav situaţia României şi a românilor (cum este cea a sistemului medical, dar nu numai…) preşedintele bagă capul în nisip, iar celelalte puteri ale statului privesc paralizate (complice?), fără a mişca un deget, cum ne ducem de râpă…

… şi dacă, aşa cum susţin Barna, Moşteanu, Năsui şi liota lor de postaci, MAFIA e cea care l-a învins pe Vlăduţ,

atunci BRAVO MAFIE, îţi mulţumim, tu eşti ultima noastră speranţă să ne mai facem vreodată bine!

Parcă şi doamna Clotilde Armand tot cu MAFIA se laudă că se luptă. După ce am văzut cu toţii cum a fost în stare, cu echipa sa de oameni de bine de la USR-PLUS, să fure ca la drumul mare alegerile de la Sectorul 1, şi după cum au apărat-o partenerii de coaliţie distrugând probe şi muşamalizând dosare, parcă tot în MAFIA asta care le mai dă lor la gioale din când în când ne stă speranţa să se facă dreptate.

Unii zic să avem încredere în instituţiile statului, căci ele ne protejează, ele ne vor binele.

Noi ce observăm? Că pe instituţiile statului au pus stăpânire în ultima vreme nişte găşti de posedaţi, fără Dumnezeu şi fără scrupule, care sub pretextul înnoirii şi al reformelor pârjolesc totul pe unde trec.

Şi ce mai observăm? Că Preşedintele şi partidul său galben de la butonieră cultivă aceste găşti, ba chiar tremură în faţa lor când vine vorba să le ceară socoteală.

Singura care luptă cu ele şi, iată, uneori le mai şi învinge, este MAFIA. Conform chiar spuselor lor.

Păi, atunci, trăiască MAFIA!!! O mafie care reuşeşte să-l dea jos pe inexpugnabilul Vlad Voiculescu este o mafie binefăcătoare şi patriotă. De trei ori URA! MAFIA salvează România!

Cred că este unul dintre puţinele lucruri memorabile care vor rămâne de pe urma acestor deraiaţi: cum au reabilitat ei MAFIA din România, dându-le o speranţă românilor.

Însă, la propriu, pe Vlăduţ l-a demis Iohannis, cu mânuţa lui Ciufulici, în timp ce Tremurici, cu degetele încrucişate a zbârcă, oficia un prohod.

Deducem, din jeluirea lui Barna, că Iohannis, Câţu şi Orban ar fi MAFIA. Sau complicii acesteia. Atunci n-ar fi cazul ca USR-PLUS să le facă nişte plângeri penale?

Cred că da, până la un punct, Iohannis, Câţu şi Orban au ceva mafiot în ei. Dar sunt sigur că nu ei sunt acea MAFIE binefăcătoare pentru ţară, acea MAFIE căreia, personal, îi mulţumesc azi că ne-a scăpat de Vlăduţ.

https://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/04/usr.jpghttps://www.conteledesaintgermain.ro/wp-content/uploads/2021/04/usr-150x150.jpgContele de Saint GermainEditorialeCatu,Dan Barna,demitere,Ludovic Orban,mafia din sanatate,Vlad Voiculescu  Păi dacă pe Vlad Voiculescu l-a dat jos mafia din România, după cum susţin liderii USR – PLUS, înseamnă că această mafie face şi lucruri bune pentru români. Eugen Istodor publică pe HotNews.ro un excelent  pamflet la adresa lui VV. Iată un fragment: “Frumos ești, deștept ești, diplome ai, reformă ai,...Blog politic si polemic