Editoriale

Singura solutie: carantinarea de urgenta a presedintelui Iohannis!

  Omul a devenit literalmente un pericol social. Mai ceva decât Covid 19. Declarațiile sale publice din ultima vreme, pe lângă că put a ură și primitivism, sunt infecte atât la propriu cât și la figurat.  Cumulează toate sensurile date de DEX acestui cuvânt. Infect: 1. viciat, puturos; stricat; greu, urât. 2. respingător, dezgustător, neîngrijit, de proastă calitate. 3. josnic, murdar, oribil. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Presedintele Malai – Mare

  Klaus Iohannis s-a dus la Consiliul Europei în singura calitate care l-a evidențiat ca președinte al României: aceea de vilegiaturist. Domnia sa nu s-a deplasat la Bruxelles cu mintea și gura, ca să încerce a negocia ceva, ci cu zăhărelul și cu lăbuța, ca să voteze la dresaj, mecanic, zmucind palma spre un viitor gri ce devine dintr-un trecut negru. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Lipsa increderii „“ cel mai necrutator barometru

    Motto: Increderea nu se pierde decât o dată. Nicolae Iorga   "žSunteți niște mincinoși"!, "žNiște mincinoși ordinari"!  - astfel se traduce refuzul în buclă  al unei mari părți a populației României de a mai respecta regulile antipandemie impuse de guvernanți. (mai mult…)
continuare...
Editoriale

Guvernarea Iohannis „“ Orban mai devastatoare decat pandemia!

  Există o mare contradicție între declarațiile autolaudative ale domnilor Iohannis și Orban privind gestionarea crizei medico "“ economice prin care trece România și realitatea necosmetizată a situației. Mi-a atras atenția următorul titlu din presa de azi: "žMinistrul Agriculturii anunță jalea: Avem un deficit pentru produsele agro-alimentare de 2,5 miliarde de euro cu UE". (mai mult…)
continuare...