Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Dacă ar fi lucid și nu beat de patimi și golănești bravade, Traian Băsescu ar trebui să fie foarte îngrijorat în aceste momente.  A reușit să-l transforme pe Adrian Năstase, sacul să de box și ținta sa  de flegme din ultimii ani, în gloriosul său învingător.

Când, nu peste mult timp, Traian Băsescu va fi condamnat de justiție (ca să nu fie lapidat de popor), la temniță grea, pe viață, cu executare, pentru ticăloșiile lui de derbedeu educat prin porturi, Adrian Năstase va fi liber și erou național. Nu pentru merite epopeice ci pentru precedentul, pe care l-a plătit cu ani din viața sa de om mai educat și infinit mai folositor semenilor săi decât marinarul, de a transforma în normalitate statul după gratii indiferent de rang.

Încarcerarea de azi a lui Adrian Năstase este o imensă victorie împotriva lui Traian Băsescu.

Contele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,Traian Basescu,victorieDacă ar fi lucid și nu beat de patimi și golănești bravade, Traian Băsescu ar trebui să fie foarte îngrijorat în aceste momente.  A reușit să-l transforme pe Adrian Năstase, sacul să de box și ținta sa  de flegme din ultimii ani, în gloriosul său învingător. Când, nu peste mult...Blog politic si polemic