Scorul acestui articol
[Total: 0 voturi. Media: 0]

Dacă ar fi lucid şi nu beat de patimi şi golăneşti bravade, Traian Băsescu ar trebui să fie foarte îngrijorat în aceste momente.  A reuşit să-l transforme pe Adrian Năstase, sacul să de box şi ţinta sa  de flegme din ultimii ani, în gloriosul său învingător.

Când, nu peste mult timp, Traian Băsescu va fi condamnat de justiţie (ca să nu fie lapidat de popor), la temniţă grea, pe viaţă, cu executare, pentru ticăloşiile lui de derbedeu educat prin porturi, Adrian Năstase va fi liber şi erou naţional. Nu pentru merite epopeice ci pentru precedentul, pe care l-a plătit cu ani din viaţa sa de om mai educat şi infinit mai folositor semenilor săi decât marinarul, de a transforma în normalitate statul după gratii indiferent de rang.

Încarcerarea de azi a lui Adrian Năstase este o imensă victorie împotriva lui Traian Băsescu.

Contele de Saint GermainEditorialeAdrian Nastase,Traian Basescu,victorieDacă ar fi lucid şi nu beat de patimi şi golăneşti bravade, Traian Băsescu ar trebui să fie foarte îngrijorat în aceste momente.  A reuşit să-l transforme pe Adrian Năstase, sacul să de box şi ţinta sa  de flegme din ultimii ani, în gloriosul său învingător. Când, nu peste mult...Blog politic si polemic